Въпрос за лампата AIR BAG

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 13 Фев 2008, 15:58

Днес ходих в Бош Пловдив, изклучително любезни бяха момчетата там, но се оказа че не могат да ми помогнат за Е34 нямали някакъв четец за бега. Отамм право в NICY CAR :bowdown: страхотни професионалисти за нула време и грешката беше изчистена, поръчах си и така дълго търсения от мен дифузьор за 37лв :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 13 Фев 2008, 16:57

Незнам колега , хубу изчистиха грешката и лампата изгасна , ама дали аджеба ще работи ли бега ? Мен т'ва ме интересува. Смятам скоро да се мятам в дърво и ми се ще да ми работят беговете , иначе и сам мога да си сваля крушката на таблото :mhihi: :mhihi: .
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 13 Фев 2008, 17:15

Pavlinius написа:Незнам колега , хубу изчистиха грешката и лампата изгасна , ама дали аджеба ще работи ли бега ? Мен т'ва ме интересува. Смятам скоро да се мятам в дърво и ми се ще да ми работят беговете , иначе и сам мога да си сваля крушката на таблото :mhihi: :mhihi: .

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Олупия колата убаво то си проличи дали работят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 13 Фев 2008, 17:40

dinozab написа:
Pavlinius написа:Незнам колега , хубу изчистиха грешката и лампата изгасна , ама дали аджеба ще работи ли бега ? Мен т'ва ме интересува. Смятам скоро да се мятам в дърво и ми се ще да ми работят беговете , иначе и сам мога да си сваля крушката на таблото :mhihi: :mhihi: .

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Олупия колата убаво то си проличи дали работят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah:

Изчистиха ми грешката, не са махали крушката и бега 100% работи, но не мисля да я олупя в дърво за да пробвам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 13 Фев 2008, 19:12

Penchev написа:
tsb_bg написа: ... много е вероятно да е прекъснат датчика за наличието на пасажер на дясната седалка

Което става обикновенно на автомивките ,където работниците се подпират с юмрук в основата на седлото на предната/предните седалка/и :evil: Направо аман от такива идиоти ей :help:

Отиди до вашия Бош сервиз,там 100% имат софтуеър ,който да чете възглавниците :!: Да изстрият грешката и все пак да кажат какво става,че тук само можем да гадаеме ...

Георги Пенчев

Извода е .... не ходете на автомивки ами си миите колите сами ако имате възможност или..... седете до колата докато я мият с електрошок в ръка :mhihi: :mhihi:

Относно проблема иди на диагностика и ще ти кажат защо ти дава грешка AIRBAG-а Може някъде да не дава на контакт по кабелите и от там да премигва и да свети.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 14 Фев 2008, 13:03

Ми добре , значи ми трябват хора с комп :winky: .

Къде да отида в Софето :help: ?
Изображение

Предишна

Назад към E34