извинявам се много ама...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
извинявам се много ама...
..такива работи прото е супер невероятно да слушам.дефорсак 2140 на трета да лети с 150??!!
той на четвърта на ми се вярва да ги вдигне пък на 3-та ????
не може според мен.с какъв диференциал си.те само 2 модела се слагат ама не са от голямо значение те.нашата без хора вътре тежи 1140кг и е форсирана-80 коня.а дефорсака е 65.а пък ако е била 1360 двигател-55.абсурд да го вдигне.нашата на 3-та при не много голяма ръчка/средна/едва вдига 110.150 това според мен не е възможно.оставете ги тея работи по книгите.там според мен колата си е карана нормално без да е измъчвана а тука става въпрос за стъпка
.и едва ли ше си напалниш колата с 5 души + 50 кг багаж и тръгваш на гонка
а за ускорението 2140:0-100-20 сек.не вярвам 21412/москвичов двигател/да прави за 26.ако не се лъжа е с 10 коня отгоре и има каде каде по добра технология.само теглото е проблем ама е друга тема.
та мисълта ми е не че се дразня ама някои работи просто са невъзможни според мен.твърдя го защото имаме такава кола с най-мощния двигател от 3-те гореописани и му знам възможностите.
peace
П.П: извинявам се знам че е бмв форум но искам само да се разясним.защото за първи път чувам такова нещо и знам че тука има печени автомобилисти и искам да чуя мнението им за нещата казани в другите 2 теми.плс не заключвайте темата веднага.благодаря за разбирането

та мисълта ми е не че се дразня ама някои работи просто са невъзможни според мен.твърдя го защото имаме такава кола с най-мощния двигател от 3-те гореописани и му знам възможностите.

peace

П.П: извинявам се знам че е бмв форум но искам само да се разясним.защото за първи път чувам такова нещо и знам че тука има печени автомобилисти и искам да чуя мнението им за нещата казани в другите 2 теми.плс не заключвайте темата веднага.благодаря за разбирането

8.32
1 мнение
• Страница 1 от 1