Москви vs. Fiat Uno?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Москви vs. Fiat Uno?
Един съученик ме пита кога ще се дърпаме аз с Москвича,той с Фиат Уно '91.Мойта е на 86500км. а неговата незнам.Свещтите са ми чисто нови Бош и други работи,ама те не влиаят на скоростта.Та кажете си мненията дали имам шанс.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Поне да беше казал какъв двигател е Уното ?
Но май нямаш много шансове Уното е много лека кола и май и версия с 1.1 мотор ще те дръпне, Москвето има над 20 сек до 100 ако не се лъжа
Но май нямаш много шансове Уното е много лека кола и май и версия с 1.1 мотор ще те дръпне, Москвето има над 20 сек до 100 ако не се лъжа

May the BMW force be with you!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Vasilen написа:Поне да беше казал какъв двигател е Уното ?
Алекото има 26 сек., така че ако си със 2140 просто нямаш шанс

- gadjev
- Потребител
-
Ще го дръпнеш,ако са му свалени и четирите гуми
Но не се отказвай-всичко е възможно.Ония ден видях как един Трабант идуха едно 280....ама рейсът беше спрял на Плиска

Но не се отказвай-всичко е възможно.Ония ден видях как един Трабант идуха едно 280....ама рейсът беше спрял на Плиска

Обикновенно разните книжки по сервизно обслужване или каквито и да било таблици и графки са предназначени за грамотни хора
. Доста добро решение на проблема "как да не станем смешни" е да четем добре и да броим до 10 преди да напишем нещо.
Време за ускорение на автомобила от място с превключване на предавките по хоризонтален прав участък сух и равен асвалтиран път до скорост 100 км/ч при пълна маса на автомобила не повече от:
ладов двигател -> 15.7 сек
москвичов двигател -> 19 сек
Под пълна маса на автомобила се разбира 1490 кг. ( или оборудван зареден със всички видове флуиди автомобил със 5 човека и 50кг багаж). Това са руските стандарти
Гледам не са го казвали преди мен, но ще повторя: ТОВА Е BMW форум, а за капак на всичко обсъждате глупости.
Има форуми на соц. автомобили, в които се обсъждат теми от сорта на "Как да си направим турбо за ЛАДА от вентилатора на парното на Яапонски автомобил защото е по-високооборотен"

TheBoss написа:Алекото има 26 сек......
Време за ускорение на автомобила от място с превключване на предавките по хоризонтален прав участък сух и равен асвалтиран път до скорост 100 км/ч при пълна маса на автомобила не повече от:
ладов двигател -> 15.7 сек
москвичов двигател -> 19 сек
Под пълна маса на автомобила се разбира 1490 кг. ( или оборудван зареден със всички видове флуиди автомобил със 5 човека и 50кг багаж). Това са руските стандарти

Гледам не са го казвали преди мен, но ще повторя: ТОВА Е BMW форум, а за капак на всичко обсъждате глупости.
Има форуми на соц. автомобили, в които се обсъждат теми от сорта на "Как да си направим турбо за ЛАДА от вентилатора на парното на Яапонски автомобил защото е по-високооборотен"

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
С удоволствие ще изровя темата и ще ти я пратя. Говоря абсолютно сериозно. Едно брато беше написало, че си е сложил турбо което е направил от турбинката на парното.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
заради поста на Горби предлагам вместо да се затрие тази тема, само да се заключи.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
11 мнения
• Страница 1 от 1