Кажете какво може да се прави с Москвич
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Кажете какво може да се прави с Москвич
Ей,ама як форум значи.Много се кефя като чета разни историйки.Значи на темата.Четох какво може да се прави с БМВ.Аз досега съм се въртял с Москвича на ръчна,въртя гуми при всяко потегляне,поднасям а още нямам книжка.Кажете нещо интересно каквото Ви дойде на ум,ама нещо дето е изпитано и няма голяма опасност да се потроши нещо по колата.А като така и така съм седнал да пиша,много се кефя да чета истории как някой се е дърпал с друг,в смисъл без да е замисляно преди това- спонтанно възникнала ситуация. 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
еми аз опитах да направя бърн аут и счипих главния вал така че мога да ти кажа че москвича не става много много за изпълнения
така си е.недей да го въртиш с ръчната човек-казвали са ми че оста се криви и после ще се чудиш що гумите са разкекерчени
!!!!!абе карай си го спокойно.това мога да ти кажа е страхотна кола и ако се грижиш за нея никога няма да те остави
с една дума заповядай в клуб москвич в дир.бг.все пак тук е бмв форум и за москвич също си има място в нета.аз съм си фен и на 2те марки и си влизам за всяка в отделните форуми
.ако нещо искаш да знаеш или нещо не ти е ясно допълнително ми пусни лично съобщение

с една дума заповядай в клуб москвич в дир.бг.все пак тук е бмв форум и за москвич също си има място в нета.аз съм си фен и на 2те марки и си влизам за всяка в отделните форуми

8.32
четох го аз как се прави бърн аут тука във форума,ама следващото мнение беше че може да се счупи нещо,та се отказах.За това с ръчната-досега само ми се е случвало да късам въже,ама то и без това беше старо.А иначе го пазя Москвича.На 86500км е сума работи съм му купувал,а още не е мой.Пастирам го,чистя го,даже в момента вътре има CD JVC KD-S71R 4x45w с 4 колони.Ама е страшна колата.Трябва снимки да направя.
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
е това или е много добра шега или наистина мъката по света не е свършила....
Черпя бира, на този, който ни отърве от тази тема

Черпя бира, на този, който ни отърве от тази тема
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
13 мнения
• Страница 1 от 1