Избор на кола

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Снегорин

Мнение от vlado666 » 08 Фев 2008, 4:09

BMW-E39 написа:нема да влизам в спорове, нали се сещаш по младите ги влече Е46 а тия по олегналите Е39 ?
не ми се сравняват 3ка с 5ца, смисал не виждам, особено влеземе ли вътре (освен ако не си некои недорасляк 60 кг)
5-та серия предлага повече комфорт и екстри ама не работим в БМВ и не правим реклама , просто си казвам мнението ? по скъпа подръжка > разбира се че 7-ма серия (Е38) по ми харесва от моята Е39, но не и 3-та (Е36 Е46..)
ако не греша от тоя раздел имаше човек блъснал Е46(бяла) и взел Е38 - явно има акъл :winky:
и аз се замислях да смена Е39 с Е46 ама отвътре .. куца нещо (подлакатник като на Е36 няма двузонов климатроник централната конзола на прозорците при ск. лост пак като на Е36)
не може да сравниш возията на различни класове коли !
а по външен вид не знам какво отстъпва някои да помага :help:
Е46 vs E39
Изображение
Изображение

:kuku: :kuku: :kuku: Смени дилъра :weed: Много ми е интересно, защо не сравняваш фейса ;)
Все едно да ти дам пример с тези две коли ... :

Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 08 Фев 2008, 8:51

GECATA BMW за това те подкрепям брат и аз нема да спора истината в 3-ката е купето и кабриото
за мен така седат нещата
3<5<7<6
а до пича с диларите :uups: радвам се че ме надъхваш за феислифт брат знаех си че мяза малко или много :mhihi: 97-ма е моита а черната троика 99 както и да е ! точно исках да сменям моита с Е46 феиса .. голема красавица ! но ще изчакам за Е60 ;)
не с лошо колеги :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 08 Фев 2008, 10:43

Е пичове Е39 няма да взимам не е нужно да спорите :)
а какви са плюсовете и минусте на 320 бензин

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318i ; E46 330d

Re: Избор на кола

Мнение от Double_D » 18 Фев 2012, 8:45

Нeзнам какво да кажа, имам 4увството, 4e този форум сe e прeвърнал в книга... каквото и да опиташ, къдeто и да попиташ отговора e eдин и същ - "Използвай търса4ката" да ама нe, като използваш търса4ката нищо, излизат ти тeми и отговори от прeди 5-7 години и пак нищо. Нe e ли рeдно пак да сe сподeли натрупания опит прeз изминалитe години, прeсни проблeми, свeжи мнeния. Собствeник съм на марката и от 4eтири години карам Е36, искам да мина на Е46 и да полу4а някаква информация и по скорошни мнeния , нe от прeди 5-6 г. , но нe полу4аваш само "Ползвай търса4ката"
Нeзнам вe4e каква e ползата от форума ако нe сe дискутира то4но тук......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 20 Фев 2012, 21:06

Double_D написа:Нeзнам какво да кажа, имам 4увството, 4e този форум сe e прeвърнал в книга... каквото и да опиташ, къдeто и да попиташ отговора e eдин и същ - "Използвай търса4ката" да ама нe, като използваш търса4ката нищо, излизат ти тeми и отговори от прeди 5-7 години и пак нищо. Нe e ли рeдно пак да сe сподeли натрупания опит прeз изминалитe години, прeсни проблeми, свeжи мнeния. Собствeник съм на марката и от 4eтири години карам Е36, искам да мина на Е46 и да полу4а някаква информация и по скорошни мнeния , нe от прeди 5-6 г. , но нe полу4аваш само "Ползвай търса4ката"
Нeзнам вe4e каква e ползата от форума ако нe сe дискутира то4но тук......

Колега първо 4 е цифра - Ч е буква :mhihi: ..незнам откъде я набара тази тема отпреди години не е истина...не разбирам,какво очакваш като съвети при избор специално на Е46 - при положение,че писано,писано и пак писано...
Дефинирай по-скорошни мнения - тези коли са си такива от както са произведени - няма нещо ,което да не е същото спрямо поддръжка,екстри,проблеми и т.н - та не разбирам недоволството ти..
Кажи едно нещо,което те интересува и не е писано тук :yes: във форума
Такова нещо ,като пресни проблеми няма - по-скоро проблеми след 10 години пробег и 300 000 километра - от сорта износени части аз друго не виждам...всеки се оплаква от "използвай търсачката" ,дай нещо конкректно като въпрос и ще получиш конкретен отговор - убеден съм :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Фев 2012, 22:26

едната група потребители недоволстват от това да се използва търсачката, другата група потребители се ядосват, че се пише едно и също. Скоро ще преминеш във втората и пак няма да си доволен, като видиш подобна тема на тази. При положение, че има важна тема за избирането на Е46, не виждам защо трябва да се пускат нови или да се изравят такива от преди 4 години. Ако сега разрешим пускането на нова тема за избирането на конкретна кола съм сигурен, че първата страница от този форум ще е пълна с такива теми. Предполагам няма да ви хареса?

Предишна

Назад към E46