Избор на кола
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Избор на кола
Колеги здравейте,
предстои ми пътуване до Германия за закупуване на кола само че тук е проблема че се колебая между Passat B5 1.8 или BMW E46 320D
Даите някои съвет интересува ме подръжката,цените на частите детските болести.Ако е пасат ще е на метан а на БМВ-то нещо не ми дава сарце да му слагам алтернативи но все пак гониме съотношение цена качество
предстои ми пътуване до Германия за закупуване на кола само че тук е проблема че се колебая между Passat B5 1.8 или BMW E46 320D
Даите някои съвет интересува ме подръжката,цените на частите детските болести.Ако е пасат ще е на метан а на БМВ-то нещо не ми дава сарце да му слагам алтернативи но все пак гониме съотношение цена качество
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Re: Избор на кола
gigaset написа:Колеги здравейте,
Здрасти колега...
Опитай с търсачката да потърсиш отговор на въпросите си ...доста теми ще намериш в който на дълго и на широко се дискутира темата що е то БМВ и има ли то почва у назе

Само не виждам как може да поставяш на кантар Пасат и БМВ

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
Re: Избор на кола
gigaset написа:Колеги здравейте,
Даите някои съвет интересува ме подръжката,
Важна тема: Общи факти и основни проблеми при Е46
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44574
gigaset написа:цените на частите детските болести.
Важна тема: Части за Е46
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13086
gigaset написа:все пак гониме съотношение цена качество
За качеството мисля, че не е необходимо да говорим предвид факта който сам изтъкна, че си наясно що е то БМВ а относно цените на едината и другата марка:
http://www.mobile.de
http://www.mobile.bg
http://www.autoscout24.de/
Там има отговор на този въпрос.
Ти мани другото ама и хората са се постарали Важни да ги направят тези теми

Както бях споменал в първия си пост по темата ако ползваш търсачка, ще се изненадаш какви интересни неща ще откриеш

Преди да пусна тая тема,най вероятно съм прочел горепосочените линкове и съм сметнал че инфото е малко по обширно отколкото това което ми трябва на мен,а именно както разбрахте съм се насочил към точно определен модел Е46 320D... за което ще съм благодарен ако някои собственик на такъв модел сподели как седят нещата.
Както и да е понякога имам чувство че тука има user-и които по скоро ще те откажат от самия форум отколкото да напишат 2 реда и да ти помогнат
Както и да е понякога имам чувство че тука има user-и които по скоро ще те откажат от самия форум отколкото да напишат 2 реда и да ти помогнат
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
2.0д със 136 коня е капризен агрегат който аз лично не бих си купил ... след фейса със 150 коня е значително по читав но цената е 3-4к нагоре и почват от около 20к сносните .. инак гори малко и върви много .
За пасата нищо не мога да кажа освен че изглежда значително по дървен отвътре ,ТДИ е по добър вариант от бензинов 1.8 който обича да хвърля дебитомер и други скъпи неща ,пасата е по евтин като цяло за закупуване
За пасата нищо не мога да кажа освен че изглежда значително по дървен отвътре ,ТДИ е по добър вариант от бензинов 1.8 който обича да хвърля дебитомер и други скъпи неща ,пасата е по евтин като цяло за закупуване
- Бояджиев1957
- Потребител
-
Колега, купувай смело 320D. Това е колата. Като седнеш един път в БМВ никога няма да ти хареса друг автомобил. Още повече вече половината от призвежданите автомобили са дизелови. А и дизеловия двигател даже и при не много добра поддръжка изкарва два пъти по-голям пробег от бензиновия. Пожелавам ти успех
Преди да пусна тая тема,най вероятно съм прочел горепосочените линкове и съм сметнал че инфото е малко по обширно отколкото това което ми трябва на мен,а именно както разбрахте съм се насочил към точно определен модел Е46 320D... за което ще съм благодарен ако някои собственик на такъв модел сподели как седят нещата.
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
gigaset написа:Преди да пусна тая тема,най вероятно съм прочел горепосочените линкове и съм сметнал че инфото е малко по обширно отколкото това което ми трябва на мен,а именно както разбрахте съм се насочил към точно определен модел Е46 320D... за което ще съм благодарен ако някои собственик на такъв модел сподели как седят нещата.
Следващия път ще фърлям боб или на врачка ще отида за да се светна кво точно се крие зад общите въпроси който си задал за да стигна до прозрението какво точно те интересува
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
GaD написа:ciki къф ти е проблема на теб? Няма лошо човек да пита и да се интересува. Още повече ако тука не пита къде ще?!
Проблем нямам...опитвам се да помогна с каквото мога...оказва се, че човека пита нещо което не е баш това което е ами било друго...това е..
Ciki когато не можеш да бъдеш полезен, се старай и да не вредиш !!!
Ето ще дефинирам въпроса до детайли ако още някои не е разбрал
Сравнявам шибания бензин на Пасат Б5 1.8 които ако го купя ще е на метан.
Интересувам се от БМВ Е46 320D до 2000г каде препоръчвате да се сервизира колата освен Дару,сравнение с части и консумативи примерни цени,разход на гориво и тн
Ето ще дефинирам въпроса до детайли ако още някои не е разбрал
Сравнявам шибания бензин на Пасат Б5 1.8 които ако го купя ще е на метан.
Интересувам се от БМВ Е46 320D до 2000г каде препоръчвате да се сервизира колата освен Дару,сравнение с части и консумативи примерни цени,разход на гориво и тн
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3