Помощ Е38
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ Е38
Здравейте , стигнах до вашето мнение защото съм на прага да взема една брадва и да насека гадното ми бмв. Искам да ви попитам няколко неща нормално ли е да сте 1ви собственик на бмв от 2001ва година и да не излизате от сервиз с някакви апсурдни повреди. Карам Е38 750 иЛ колата е малко по специфична двигателя е 5496 куб. см и е 421 коня. За една седмица 3 алтернатора изгоряха. Алармата понякога като я изключа не ми пуска бензин към двигателя и като натисна старт чувам само едно цък! и дотам. преди 3 дни светна airbag 2 секунди след него светна ABS i DSC а като за капак на всичко като се прибирах от Пловдив с включено SEDC заден десен амортесйор клекна и не се наду повече. Някой имал ли е подобен проблем? Имате ли някакви идей , съвети или пак да се върна на плана с Брадвата.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
дай я за 5к и те отрърваме от нея
иначе - ако не си ходил в дару кар защо не посетиш сервиза им
може и на камор
нека колегите да кажат къде е по добре само
иначе това си е някакъв дефект по жиците така че ако някой има идея за добър жичкаджия да каже
аз имам един ама съм 99% сигурен че ще ти свърши работа
но винаги има онзи 1%
помисли добре

иначе - ако не си ходил в дару кар защо не посетиш сервиза им
може и на камор
нека колегите да кажат къде е по добре само
иначе това си е някакъв дефект по жиците така че ако някой има идея за добър жичкаджия да каже
аз имам един ама съм 99% сигурен че ще ти свърши работа
но винаги има онзи 1%
помисли добре

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
няма толкова много такива коли,пък и с тези проблеми!
в кой сервиз я караш,че немогат да се справят?тези оторизираните само лоши отзиви има от тях...
в кой сервиз я караш,че немогат да се справят?тези оторизираните само лоши отзиви има от тях...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
във варна село яребична наи добрия зервиз за бмв-та,оправят само бмв-та и нищо друго .приемчика в дару кар ме е пращал там след кото не моахадва дена да разберат защо колата(730ил) няма мощнос отидох човека само докато я чу раздра какъв е броблема ,оказасе че са заминали катализаторите махнах ги и всичко се управи .пробваи там колега ако не ти е много далеч, мага да ти дам телефо ако искаш.
във варна село яребична наи добрия зервиз за бмв-та,оправят само бмв-та и нищо друго .приемчика в дару кар ме е пращал там след кото не моахадва дена да разберат защо колата(730ил) няма мощнос отидох човека само докато я чу раздра какъв е броблема ,оказасе че са заминали катализаторите махнах ги и всичко се управи .пробваи там колега ако не ти е много далеч, мага да ти дам телефо ако искаш.
Re: Помощ Е38
BlackTown написа:Здравейте , стигнах до вашето мнение защото съм на прага да взема една брадва и да насека гадното ми бмв. Искам да ви попитам няколко неща нормално ли е да сте 1ви собственик на бмв от 2001ва година и да не излизате от сервиз с някакви апсурдни повреди. Карам Е38 750 иЛ колата е малко по специфична двигателя е 5496 куб. см и е 421 коня. За една седмица 3 алтернатора изгоряха. Алармата понякога като я изключа не ми пуска бензин към двигателя и като натисна старт чувам само едно цък! и дотам. преди 3 дни светна airbag 2 секунди след него светна ABS i DSC а като за капак на всичко като се прибирах от Пловдив с включено SEDC заден десен амортесйор клекна и не се наду повече. Някой имал ли е подобен проблем? Имате ли някакви идей , съвети или пак да се върна на плана с Брадвата.
Баце не си и 1-ви собственик ти, и 2-ри не си, купи я от Варна, нали? И аз не и бях 1- ви собственик. Не ми казвай че бъркам колата

няма нищо за "раздуване"
колата беше при мен за няколко месеца, после я купи човек от Варна затова предоплагам че BlackTown я е купил от него, колата имаше проблеми, който бяха решими срещу определена сума, сега чета за нея и гледам че предишния собственик я е позанемарил малко, но колата е рядък екземпляр, с най-големия двигател, и си заслужава да налееш някой лев в нея
а под името на BlackTown гледам че си е взел и Мерцедес 600, така че тази му остава 2-ра кола
кой е като него, освен аз 

bufet написа:няма нищо за "раздуване"колата беше при мен за няколко месеца, после я купи човек от Варна затова предоплагам че BlackTown я е купил от него, колата имаше проблеми, който бяха решими срещу определена сума, сега чета за нея и гледам че предишния собственик я е позанемарил малко, но колата е рядък екземпляр, с най-големия двигател, и си заслужава да налееш някой лев в нея
а под името на BlackTown гледам че си е взел и Мерцедес 600, така че тази му остава 2-ра кола
кой е като него, освен аз
Абе и аз колко време я гледах в мобилето беше стигнала даже цена 10000$ и му писах на л.с. каза че имало голям проблем със скоростната кутия и му струвало 18000лв. Колата иначе е мечта ама с тея проблеми кофти! А я кажете нормалните 750i как са има ли пак такива проблеми че вече една година се каня и смятам на лято най-късно да яхна една такава!
bufet дай някоя снимка де ква кола си взел

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
bufet написа:да колата си е 1- път но трябва да се постегне, а мойта кола си е най обикновенно сиво S 55 AMG
Аз па я вижам почти всеки ден и момчето го виждам(даже познавам) и ми се струва,че освен да се стяга,че бензина гони 3 лева друго нема кво да стега.КОЛАТА е ЕБАТИ КУКЛАТА

ТДС - Турбо Див Селянин
13 мнения
• Страница 1 от 1