Помощ Е38

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Помощ Е38

Мнение от BlackTown » 01 Дек 2007, 13:56

Здравейте , стигнах до вашето мнение защото съм на прага да взема една брадва и да насека гадното ми бмв. Искам да ви попитам няколко неща нормално ли е да сте 1ви собственик на бмв от 2001ва година и да не излизате от сервиз с някакви апсурдни повреди. Карам Е38 750 иЛ колата е малко по специфична двигателя е 5496 куб. см и е 421 коня. За една седмица 3 алтернатора изгоряха. Алармата понякога като я изключа не ми пуска бензин към двигателя и като натисна старт чувам само едно цък! и дотам. преди 3 дни светна airbag 2 секунди след него светна ABS i DSC а като за капак на всичко като се прибирах от Пловдив с включено SEDC заден десен амортесйор клекна и не се наду повече. Някой имал ли е подобен проблем? Имате ли някакви идей , съвети или пак да се върна на плана с Брадвата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Дек 2007, 14:26

дай я за 5к и те отрърваме от нея :mhihi: :mhihi: :mhihi:
иначе - ако не си ходил в дару кар защо не посетиш сервиза им
може и на камор
нека колегите да кажат къде е по добре само
иначе това си е някакъв дефект по жиците така че ако някой има идея за добър жичкаджия да каже
аз имам един ама съм 99% сигурен че ще ти свърши работа
но винаги има онзи 1%
помисли добре
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Дек 2007, 14:36

няма толкова много такива коли,пък и с тези проблеми!
в кой сервиз я караш,че немогат да се справят?тези оторизираните само лоши отзиви има от тях...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар

Мнение от RADKO » 03 Фев 2008, 21:39

във варна село яребична наи добрия зервиз за бмв-та,оправят само бмв-та и нищо друго .приемчика в дару кар ме е пращал там след кото не моахадва дена да разберат защо колата(730ил) няма мощнос отидох човека само докато я чу раздра какъв е броблема ,оказасе че са заминали катализаторите махнах ги и всичко се управи .пробваи там колега ако не ти е много далеч, мага да ти дам телефо ако искаш.

Потребител
Аватар

Мнение от RADKO » 03 Фев 2008, 21:41

във варна село яребична наи добрия зервиз за бмв-та,оправят само бмв-та и нищо друго .приемчика в дару кар ме е пращал там след кото не моахадва дена да разберат защо колата(730ил) няма мощнос отидох човека само докато я чу раздра какъв е броблема ,оказасе че са заминали катализаторите махнах ги и всичко се управи .пробваи там колега ако не ти е много далеч, мага да ти дам телефо ако искаш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 04 Фев 2008, 1:57

Брадвата му е мамата :mhihi: сменяй я вече тя е станала на цели 6 години остаряла е
тва от много екстри така става
моя голф 20 години му бачка бензиновата помпа ама не е вързана с аларма оти нема нема и централно и винаги като врътна ключа отключва и пали :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Помощ Е38

Мнение от bufet » 05 Фев 2008, 3:41

BlackTown написа:Здравейте , стигнах до вашето мнение защото съм на прага да взема една брадва и да насека гадното ми бмв. Искам да ви попитам няколко неща нормално ли е да сте 1ви собственик на бмв от 2001ва година и да не излизате от сервиз с някакви апсурдни повреди. Карам Е38 750 иЛ колата е малко по специфична двигателя е 5496 куб. см и е 421 коня. За една седмица 3 алтернатора изгоряха. Алармата понякога като я изключа не ми пуска бензин към двигателя и като натисна старт чувам само едно цък! и дотам. преди 3 дни светна airbag 2 секунди след него светна ABS i DSC а като за капак на всичко като се прибирах от Пловдив с включено SEDC заден десен амортесйор клекна и не се наду повече. Някой имал ли е подобен проблем? Имате ли някакви идей , съвети или пак да се върна на плана с Брадвата.

Баце не си и 1-ви собственик ти, и 2-ри не си, купи я от Варна, нали? И аз не и бях 1- ви собственик. Не ми казвай че бъркам колата :mhihi: Колата имаше някакъв чип доколкото си спомням, виж дали не се е бъгнал нещо и да ебава компютъра, това с алармата е ново 20, докато беше при мен навигацията ту работеше, ту черен екран ми даваше,оправи ли си я? и някаква грешка изписваше за скоростите :roll: и като я измия на мивката, се некоя крушка гореше, габарит, мигач, незнам от какво :mhihi: Общо взето колата имаше проблем с токовете по нея, и се нови работи излизаха, и липсваше 1 датчик на практроника, малко е черна дупка за правене :uups:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 05 Фев 2008, 14:54

колко малък бил света :mhihi: я раздуй малко

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bufet » 05 Фев 2008, 16:09

няма нищо за "раздуване" :mhihi: колата беше при мен за няколко месеца, после я купи човек от Варна затова предоплагам че BlackTown я е купил от него, колата имаше проблеми, който бяха решими срещу определена сума, сега чета за нея и гледам че предишния собственик я е позанемарил малко, но колата е рядък екземпляр, с най-големия двигател, и си заслужава да налееш някой лев в нея ;) а под името на BlackTown гледам че си е взел и Мерцедес 600, така че тази му остава 2-ра кола :mhihi: кой е като него, освен аз :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 05 Фев 2008, 20:55

bufet написа:няма нищо за "раздуване" :mhihi: колата беше при мен за няколко месеца, после я купи човек от Варна затова предоплагам че BlackTown я е купил от него, колата имаше проблеми, който бяха решими срещу определена сума, сега чета за нея и гледам че предишния собственик я е позанемарил малко, но колата е рядък екземпляр, с най-големия двигател, и си заслужава да налееш някой лев в нея ;) а под името на BlackTown гледам че си е взел и Мерцедес 600, така че тази му остава 2-ра кола :mhihi: кой е като него, освен аз :mhihi:

Абе и аз колко време я гледах в мобилето беше стигнала даже цена 10000$ и му писах на л.с. каза че имало голям проблем със скоростната кутия и му струвало 18000лв. Колата иначе е мечта ама с тея проблеми кофти! А я кажете нормалните 750i как са има ли пак такива проблеми че вече една година се каня и смятам на лято най-късно да яхна една такава!

bufet дай някоя снимка де ква кола си взел :D :D :D кво като не е БМВ мисля че всеки ще се изкефи на един такъв расов автомобил 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bufet » 05 Фев 2008, 21:32

да колата си е 1- път но трябва да се постегне, а мойта кола си е най обикновенно сиво S 55 AMG :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 05 Фев 2008, 23:01

bufet написа:да колата си е 1- път но трябва да се постегне, а мойта кола си е най обикновенно сиво S 55 AMG :mhihi:

Аааа да сетих се от тези най-обикновенните! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 06 Фев 2008, 1:51

bufet написа:да колата си е 1- път но трябва да се постегне, а мойта кола си е най обикновенно сиво S 55 AMG :mhihi:

Аз па я вижам почти всеки ден и момчето го виждам(даже познавам) и ми се струва,че освен да се стяга,че бензина гони 3 лева друго нема кво да стега.КОЛАТА е ЕБАТИ КУКЛАТА :twisted:
ТДС - Турбо Див Селянин

Назад към Други модели