Седалка с подгряване
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
То не се знае вътре в седялката ли е релето ( ако има такова - въобще не съм запознат с инсталацията)
Колеги някой ако е с подгряване да каже на човека колко Ампера му е предпазителя (отпред при предпазителите), пускаш постоенен ток, някъде по пътя запояваш куплунг за един предпазител, слагаш предпазителя със съответният ампераж (като ти кажат колко трябва да е)
и си в играта ......
Разбери къде е въпросното реле
Колеги някой ако е с подгряване да каже на човека колко Ампера му е предпазителя (отпред при предпазителите), пускаш постоенен ток, някъде по пътя запояваш куплунг за един предпазител, слагаш предпазителя със съответният ампераж (като ти кажат колко трябва да е)
и си в играта ......
Разбери къде е въпросното реле

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
няма в нея релета ...само кабели и букси
релетата ако има такива би трябвало да са под задната седалка (при комфорт модула)
релетата ако има такива би трябвало да са под задната седалка (при комфорт модула)

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
колега , кабелите са 6 защото най вероятно 3 са за седалката 3 за облегалката защото греят на 2 степени.иди при ел техник да ти ги премери веригите ,те знаят как и да ти покажат по чифтове. после ще си сложиш ключета под седалката и кеф ти топло на 1 кеф на 2. 99 процента съм сигурен че ще стане. даже сам ще се оправиш ако имаш уред и знаеш как се мери съпротивление. синьо минус червено плюс .....е тва е .....и задължително бушон.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ти остави бушона .... намери някой с подгряване да ти каже и нещо за релето,че ще ти отидат кисийте ....
Пък да не казваме какво може да се случи ако ти я върже някой БАШ майстор

Пък да не казваме какво може да се случи ако ти я върже някой БАШ майстор
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Нагревателя е прост проводник, хващаш уреда и започваш да мериш, кой с кой вход има верига, после се подава 12V на тези които имат верига, намираш едно време реле и си ти, но пак ще ти трябва жичкаджия 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз съм с подгрев... И мога да ви кажа че седалката си има само нагреватели и копчета и това е... Не съм гледал колко е бушончето...Ама според мене няма да е по малък от 20ка...Другото което...Тези седалки имат връзка с комфорт модула на колата...Щото като вземе да ти намалява напрежението в системата...Едно от първите неща които изключва комфорта е нагревателя на задното стъкло и после ти изключва седалките... Странно ми е що имам една букса под седалката която май никъде не е вързана седи си така просто..Трябва да доогледам де...Ама си работи подгрева идеално..

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2