Клубът и вярата ни в него
Модератор: Общи модератори
rosen.kolarov написа:А къде видя, че я даряваме на Дару
Ми то си е жив подарък

В салона на Камор ще седи между много други красавици, а може да се вдигне във въздуха, да се сложи на стена ....
Говорете и с БМВ България - Гара Искър е просто

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
БРАВО, идеята е супер, успех в начинанието, и когато колата стане готова ще ида да я видя.Едно от най-красивите BMW-та някога сте взели!
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
ЧНГ на всички колеги и пожелания за много здраве, щастие и много безаварийни километри!
И да са живи и здрави Йордановците!
Един въпрос от нетърпелив кандидат за член на клуба:
Как стои въпросът за приемането на нови членове в Клуба? Интересува ме по-точно статуса на подалите молби за членство още през март 2007?
И да са живи и здрави Йордановците!
Един въпрос от нетърпелив кандидат за член на клуба:
Как стои въпросът за приемането на нови членове в Клуба? Интересува ме по-точно статуса на подалите молби за членство още през март 2007?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
pazokolarov написа:Никой ли вече не вярва в Клуба?![]()
![]()
Аз вярвам, както още един куп хора, които се опитват да вършат нещо полезно.Клуба е като едно голямо семейство и понякога се получават обърквания и неразбирателства и поради тази причина се забавят молби и стават леки проблеми.
pazokolarov написа:Как стои въпросът за приемането на нови членове в Клуба? Интересува ме по-точно статуса на подалите молби за членство още през март 2007?
Ще има събрание и на него ще станат членове всички подали молби, които са били одобрени.Имаи още малко търпение всичко ще си дойде на мястото.
_BoBI_ написа:pazokolarov написа:Никой ли вече не вярва в Клуба?![]()
![]()
Аз вярвам, както още един куп хора, които се опитват да вършат нещо полезно.Клуба е като едно голямо семейство и понякога се получават обърквания и неразбирателства и поради тази причина се забавят молби и стават леки проблеми.pazokolarov написа:Как стои въпросът за приемането на нови членове в Клуба? Интересува ме по-точно статуса на подалите молби за членство още през март 2007?
Ще има събрание и на него ще станат членове всички подали молби, които са били одобрени.Имаи още малко търпение всичко ще си дойде на мястото.
Аз подадох такава молба преди повече от 6 месеца и все още ни вест ни кост

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
euroto написа:Аз подадох такава молба преди повече от 6 месеца и все още ни вест ни кост
Ще проверя веднага...

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Колеги,все пак темата не е за молбите за членство.Ако има някой,който
е подал молба,то може да прати Л.С. на човека,при който е депозирал молбата
или до някой от Управителния съвет на клуба- Leon,I.Voykov,Lucky,The Boss или Penchev.
След известно време ще изтрия тези мнения за да не се отклоняваме от идеята на темата.
е подал молба,то може да прати Л.С. на човека,при който е депозирал молбата
или до някой от Управителния съвет на клуба- Leon,I.Voykov,Lucky,The Boss или Penchev.
След известно време ще изтрия тези мнения за да не се отклоняваме от идеята на темата.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Здравейте! Мисля че тук е правилното място да изкажа благодарности на целия BMW форум. Отскоро посещавам форума тъй като се сдобих с така мечтаната марка кола и съм възхитен от това колко много и подробна информация има тук която ми беше полезна, но най вече от това че всички тук са задружни и с радост помагат на колегите си. Това е толкова рядко срещано явление /за жалост/ че просто не можах да се сдържа и да ви благодаря на всички че ви има! 

Only House can save our souls.......
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
drmirchev написа:хора има много неща които можеш да харесаш в едно бмв....
Обаче да се запознаеш с други хора които харесват тези коли мисля че това ми харесва най-много
това е най-важното нещо Хора обединени в една кауза, с идея да издигнат нещо, На мен скоро ми се изпълни дългогодишната мечта да имам собственно Бмв и много бих се радвал да членувам в клуба