Проблем с ксенона на Е38

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 740d
Мечтае да кара: в насрещтното...

Проблем с ксенона на Е38

Мнение от Georgiev BMW » 30 Яну 2008, 12:46

От 2 дена ми се появи странен проблем с левия ксенон.Като пусна фаровете и 2та светват след което левия премигва няколко пъти и огасва.Докато карам някои път за много кратко пак светва и после пак се скрива. Възможно ли е да е изгоряла крушката или не дава някаде добър контакт. И ако е изгоряла можете ли да ми кажете оринтировачна цена колко ще струва нова.

Благодаря ви предварително...

Потребител
Аватар
Кара: Range Rover-и

Мнение от Тони1 » 30 Яну 2008, 14:12

някъде из форума видях,че менте крушка струва 80 ~ лева, а оригиналната 180~ ,иначе това май е признак ,че и е дошло времето,за жалост обаче не знам в Габрово къде имаме добри майстори ,дето да разбират от ксенон :roll:
п.с. пробва ли да размениш крушките?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 30 Яну 2008, 18:45

Тони1 написа:някъде из форума видях,че менте крушка струва 80 ~ лева, а оригиналната 180~ ,иначе това май е признак ,че и е дошло времето,за жалост обаче не знам в Габрово къде имаме добри майстори ,дето да разбират от ксенон :roll:
п.с. пробва ли да размениш крушките?

Ае тони како се праиш н непознат :mhihi: .не позна ли бялото бмв на аватара ми :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Крушката е изгоряла ама няма страшно намерих си вече оригинална за 80лв от един склад малко далаверка :D

Потребител
Аватар

Мнение от Тони1 » 30 Яну 2008, 20:39

Ее познахте е ,малко ли километри навъртяхме на бмв-то :mhihi: ,иначе за крушката да се включи още някой колега,щото аз не съм на 100% ,че твоята е тръгнала да заминава .
п.с. не е ли време за нов аватар :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 31 Яну 2008, 1:34

Тони1 написа:Ее познахте е ,малко ли километри навъртяхме на бмв-то :mhihi: ,иначе за крушката да се включи още някой колега,щото аз не съм на 100% ,че твоята е тръгнала да заминава .
п.с. не е ли време за нов аватар :mhihi:

Дабе се се каня да и напрая на колата снимка ама тия дни ще се фана сериозно вече :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 31 Яну 2008, 20:13

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Абсолютно същия проблем имах! Я пробвай да прецъкаш т.е. да угасиш и пак светнеш фаровете! Значи на мен така ми стана с десния смених крушките взех 2бр. китайски за 125лв. тук от един съфорумец оказа се че не е от тях те ксеноните не изгарят а избледнаяват и направо нищо се не види така че мойте бяха много заминали и изобщо не съжалявам че ги смених! Така де взех 1бр. китайски баласт за 70лв. свързах си го сам закачих го някъде да не пречи и сега е 6.
Гледам че сега и лвия започна да изгася от време на време но не се притеснявам вече знам какво е! Десния така започна и около 1 година карах така цъкам цъкам ама накрая спря да става номера или на 150 цъквания веднъж светва че ще чакам докога ще бачка левия и той ша заминава! Успех!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 01 Фев 2008, 2:28

cecoboy написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:
Абсолютно същия проблем имах! Я пробвай да прецъкаш т.е. да угасиш и пак светнеш фаровете! Значи на мен така ми стана с десния смених крушките взех 2бр. китайски за 125лв. тук от един съфорумец оказа се че не е от тях те ксеноните не изгарят а избледнаяват и направо нищо се не види така че мойте бяха много заминали и изобщо не съжалявам че ги смених! Така де взех 1бр. китайски баласт за 70лв. свързах си го сам закачих го някъде да не пречи и сега е 6.
Гледам че сега и лвия започна да изгася от време на време но не се притеснявам вече знам какво е! Десния така започна и около 1 година карах така цъкам цъкам ама накрая спря да става номера или на 150 цъквания веднъж светва че ще чакам докога ще бачка левия и той ша заминава! Успех!

При мен си беше изгоряла .Намерих си от 1 склад на доставячна цена абсолютно същата крушка оригиналдъ 61лв :mhihi: . Ся сичко е 6 ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Тони1 » 01 Фев 2008, 14:59

Georgiev BMW написа:Ся сичко е 6 ;)

И нека бъде светлина ,тоест ксенон :mhihi:
май е време за ключ на темата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 01 Фев 2008, 19:21