Проблем с ксенона на Е38
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Проблем с ксенона на Е38
От 2 дена ми се появи странен проблем с левия ксенон.Като пусна фаровете и 2та светват след което левия премигва няколко пъти и огасва.Докато карам някои път за много кратко пак светва и после пак се скрива. Възможно ли е да е изгоряла крушката или не дава някаде добър контакт. И ако е изгоряла можете ли да ми кажете оринтировачна цена колко ще струва нова.
Благодаря ви предварително...
Благодаря ви предварително...
- Тони1
- Потребител
-
- Кара: Range Rover-и
някъде из форума видях,че менте крушка струва 80 ~ лева, а оригиналната 180~ ,иначе това май е признак ,че и е дошло времето,за жалост обаче не знам в Габрово къде имаме добри майстори ,дето да разбират от ксенон
п.с. пробва ли да размениш крушките?

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
Тони1 написа:някъде из форума видях,че менте крушка струва 80 ~ лева, а оригиналната 180~ ,иначе това май е признак ,че и е дошло времето,за жалост обаче не знам в Габрово къде имаме добри майстори ,дето да разбират от ксенон![]()
Ае тони како се праиш н непознат

Крушката е изгоряла ама няма страшно намерих си вече оригинална за 80лв от един склад малко далаверка

- Тони1
- Потребител
-
Ее познахте е ,малко ли километри навъртяхме на бмв-то
,иначе за крушката да се включи още някой колега,щото аз не съм на 100% ,че твоята е тръгнала да заминава .
п.с. не е ли време за нов аватар

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
Тони1 написа:Ее познахте е ,малко ли километри навъртяхме на бмв-то,иначе за крушката да се включи още някой колега,щото аз не съм на 100% ,че твоята е тръгнала да заминава .
Дабе се се каня да и напрая на колата снимка ама тия дни ще се фана сериозно вече

Абсолютно същия проблем имах! Я пробвай да прецъкаш т.е. да угасиш и пак светнеш фаровете! Значи на мен така ми стана с десния смених крушките взех 2бр. китайски за 125лв. тук от един съфорумец оказа се че не е от тях те ксеноните не изгарят а избледнаяват и направо нищо се не види така че мойте бяха много заминали и изобщо не съжалявам че ги смених! Така де взех 1бр. китайски баласт за 70лв. свързах си го сам закачих го някъде да не пречи и сега е 6.
Гледам че сега и лвия започна да изгася от време на време но не се притеснявам вече знам какво е! Десния така започна и около 1 година карах така цъкам цъкам ама накрая спря да става номера или на 150 цъквания веднъж светва че ще чакам докога ще бачка левия и той ша заминава! Успех!
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
cecoboy написа::mhihi:![]()
![]()
Абсолютно същия проблем имах! Я пробвай да прецъкаш т.е. да угасиш и пак светнеш фаровете! Значи на мен така ми стана с десния смених крушките взех 2бр. китайски за 125лв. тук от един съфорумец оказа се че не е от тях те ксеноните не изгарят а избледнаяват и направо нищо се не види така че мойте бяха много заминали и изобщо не съжалявам че ги смених! Така де взех 1бр. китайски баласт за 70лв. свързах си го сам закачих го някъде да не пречи и сега е 6.
Гледам че сега и лвия започна да изгася от време на време но не се притеснявам вече знам какво е! Десния така започна и около 1 година карах така цъкам цъкам ама накрая спря да става номера или на 150 цъквания веднъж светва че ще чакам докога ще бачка левия и той ша заминава! Успех!
При мен си беше изгоряла .Намерих си от 1 склад на доставячна цена абсолютно същата крушка оригиналдъ 61лв

- Тони1
- Потребител
-
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
Тони1 написа:Georgiev BMW написа:Ся сичко е 6
И нека бъде светлина ,тоест ксенон![]()
май е време за ключ на темата.