Предаването Top Gear по бТВ.
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Предаването Top Gear по бТВ.
Вече официално пише във Февруарския брой на списание Top Gear, че предаването Top Gear тръгва по бТВ на 24 Февруари от 16.30 ч. в 30 мин. версия.
ps. повече подробности във Февруарския брой на Top Gear.
ps. повече подробности във Февруарския брой на Top Gear.
Последна промяна Turturelo на 30 Яну 2008, 17:23, променена общо 2 пъти
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Hristo написа:чудесно!
дано водещи да не са онези двамата от шоурум
А, ся да видим кво ше ти отговори

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Cobra написа:Hristo написа:чудесно!
дано водещи да не са онези двамата от шоурум
А, ся да видим кво ше ти отговори![]()

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

.. предаването ще е в оригиналния си вид с дублаж (по изискване на бТВ). Ще го превеждам аз, за да сме сигурни, че няма да има грешки в превода. Целта на Showroom беше да отвори място в аудиторията за такъв тип предаване и бе създадено в този си вид по изискване на телевизията и продуцентите (дискутирал съм го с много от вас на ЛС). Showroom има най-големия рейтинг стигал някога автомобилно предаване в България, което очуди и екипа дори. Дълга е темата за аудиторията у нас и не и е тук мястото. Затова ще бъде изместено на друго място, но няма да го споделя докато не приключат преговорите.
В момента подреждаме сериите, защото в началото ще е трудно на хората, които гледат този тип предавания да свикнат с начина на мислене на британското Top Gear. Вчера докато сверявах късите версии се замислих как ли ще реагира масовия българин, за когото Renault Espace си е читава кола, а Top Gear я смазаха с локомотив, а извода беше ..... ммм винаги носете светлоотразителна жилетка. Или като напълниха S class-а дето струва 15 000лв и е мечтата на българския автомобилист с цимент .. за да е по-уютна.
пс. А и между другото нали знаете, че всеки телевизор има дистанционно - като не ви харесва нещо ... цък
Аз Showroom не го гледам. Ама хората му се радват .. и пишат .. и питат .. абе сложна работа е зрителя. 
В момента подреждаме сериите, защото в началото ще е трудно на хората, които гледат този тип предавания да свикнат с начина на мислене на британското Top Gear. Вчера докато сверявах късите версии се замислих как ли ще реагира масовия българин, за когото Renault Espace си е читава кола, а Top Gear я смазаха с локомотив, а извода беше ..... ммм винаги носете светлоотразителна жилетка. Или като напълниха S class-а дето струва 15 000лв и е мечтата на българския автомобилист с цимент .. за да е по-уютна.
пс. А и между другото нали знаете, че всеки телевизор има дистанционно - като не ви харесва нещо ... цък

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Супер, предаването трябва да си е оригиналдъ и да е с добър дублаж. Определено ще се гледа. Който не разбира пък да си гледа Мотоавангард....
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
На мен пък идеята за дублаж не ми харесва, аз си предпочитам оригиналния говор, ама тава си е лично мнение 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Memphys написа:На мен пък идеята за дублаж не ми харесва, аз си предпочитам оригиналния говор, ама тава си е лично мнение
там е работата, не е идея, изискване е

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Според мен Топ Гиър е отвратително популярно предаване и се е наложило като стил навсякъде (ма ти тво най-добре го знаеш), та и нашия зрител не е чак такъв дебил та да трябва да му подбирате. Иначе ЕВАЛАTurturelo написа:.. В момента подреждаме сериите, защото в началото ще е трудно на хората, които гледат този тип предавания да свикнат с начина на мислене на британското Top Gear. Вчера докато сверявах късите версии се замислих как ли ще реагира масовия българин, за когото Renault Espace си е читава кола, а Top Gear я смазаха с локомотив, а извода беше ..... ммм винаги носете светлоотразителна жилетка. Или като напълниха S class-а дето струва 15 000лв и е мечтата на българския автомобилист с цимент .. за да е по-уютна.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
И още нещо,помислете дали денят и часът на предването са удачни.
Все пак аудиторията на предаването е такава,че в Неделя след обяд
едва ли си стои в къщи
Все пак аудиторията на предаването е такава,че в Неделя след обяд
едва ли си стои в къщи

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
даже му гледах рекламата 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti