Ксенона загасна?!?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
Ксенона загасна?!?
Колеги,имам един въпрос ,случи ми се следното,преди 2 месеца си монтирах ксенон неоригинален,всичко бе наред,но до вчера,пускам си фаровете и гледам единя не свети,реших ,че е изгоряла крушката,размених крушките и се оказа,че не е от крушката! разгледах бушоните,но за жалост немога да разбера кои е бушона на късите светлини,търсих дали е писано по въпроса,но точно за бушона на късите не намерих,ако някои има идея какъв е проблема и кои номер бушон са късите нека пише! благодаря
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
ICE написа:Баласт е, вероятност 90%
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Подобен проблем ми скъса нервите - отиди в сервиз за КСЕНОН, защото ако не си много в час можеш да изгубиш доста време. При мен се оказа някаква клема и изгоряла крушка, взаимно допълваща се гадост. Не беше баласт, пък и може да се набуташ за различни части и отново да не решиш проблема. УСПЕХ, дано по-скоро се справиш.
- toni2222
- младши ентусиаст
-
Да, гаранция има една година и днес момчето ми каза, че ще ми смени този баласт, но се чудех да не се окаже от модула на светлините.
А акомулатора ми е на 3 месеца.

А акомулатора ми е на 3 месеца.
- ICE
- Ледения
-
- toni2222
- младши ентусиаст
-
Колеги оказа се баласта,а беше на 2 месеца и никога фаровете не са палени на загасена кола,което причинява повреждане,но както и да е проблема е решен 

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
:)
И при мен същия к*р направо мн ме е яд едина седмица направи и изгоря и все пак ще купя нов баласт но четох доста и никаде не прочетох ПРИЧИНАТА за да гори този баласт и искам да попитам за ПРИЧИНАТА според вас каква е и може ли да се предотврати защото не искам пак да давам пари за баласт и той пак да изгори за това колеги моля ако знаете споделете какви мерки могат да се взермат за да не горят тия лай*а щото яко се дразня вече че си ги купих.....
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- ICE
- Ледения
-
ednet написа:...Иначе баластите горят често като се намокрят , един приятел си изми мотора на колата и после "честито" само замириса на бакелит.
А не би следвало да е така, понеже дори китайските баласти (ксенони) са заляти със специална смола, което ги гарантира срещу въздействието на лощите атмосферни влияния и тези на собственика им..

- ICE
- Ледения
-
ednet написа:...Иначе баластите горят често като се намокрят , един приятел си изми мотора на колата и после "честито" само замириса на бакелит.
А не би следвало да е така, понеже дори китайските баласти (ксенони) са заляти със специална смола, което ги гарантира срещу въздействието на лошите атмосферни влияния и тези на собственика им..

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2