Разходка из София !

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 25 Май 2004, 10:31

Мда... и мен вчера ме стрелнаха (въпреки, че радар детектора си траеше, та според мен са стрелнали друг) и понеже не ми се разправяше се наложи да си покажа "зеления паспорт". :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 25 Май 2004, 21:47

И мен наскоро уж ме стрелнаха...залетял съм се от телевизионната кула към Ситняково посред бял ден с поне 140 и на стандартното място след моста :arrow: ФИНАЛ. Викам си леле е са ми взеха поне 50 с тая скорост в населено място :!: Преди да извадя хартииките и поживо поздраво реших да видя с колко точно съм карал защото вниманието ми беше заето с спирането :lol: та в момента в който онзи ме пита стандартното :arrow: "Знаете ли с колко км/ч карате?" отговорът ми беше "Незнам може ли да погледна?". Последва почесване по врата и няколко секунден размисъл и изказването "Еййй ц ц ц, големи тарикати станахте всичките, приятен ден!" :shock: Това ме накара да се позагледам в строшената Лада на куката и какво да видя :arrow: горкичкия и радар нямал :!: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i

Мнение от ZealoT » 25 Май 2004, 21:54

Zer0 написа: Това ме накара да се позагледам в строшената Лада на куката и какво да видя :arrow: горкичкия и радар нямал :!: :lol:

е не ... това не е истина... ахахахахахах е тия са ми любимци...
имам един приятел катаджия.. само да го видя и ще го спукам от бъзици :shock: :shock:
2 Hard 4 You

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 25 Май 2004, 21:55

xxaxaxaxaxaxaxxaxaaaxaa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zer0 брат разбих се от смях като прочетох пост-а ти ! Такива неща треа да ги пуснеме в една тема ! Да има смях в форум-а !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 25 Май 2004, 22:27

Zer0 написа: горкичкия и радар нямал :!: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
това ме разби от смях....
тея са станали егати мързелите...даже не ги слагат :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 25 Май 2004, 22:56

Ами беше съмнителен шишко (познавам ги наще от 1-во, там живея) с няква лада дето не е от нащо РПУ, не беше май и катаджия, пък и беше сам :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 25 Май 2004, 23:05

Ха, малко по-старата история...Ситняково посока ТВ кула, закъснявайки за работа в крайна лява с добре загряли 4 броя Н1 и трицифрена скорост, в средна и дясна кола до кола с периферното зрение видях слънчоглед и плахо пристъпвайки с единия крак на платното да ми маха некакъф.. :lol: Ако не трябваше да засека 2 платна коли можеше и да спра но така и не трепна десния ми крак от тролейбусния педал :arrow: нямаше последствия, пред офиса ми имаше други кибици :wink: Шефа ако знаеше кви жертви правя за да не закъснея не ми се мисли за заплатата, но уви :arrow: героизмът бил тиха форма на безсмъртие :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadShofer » 25 Май 2004, 23:15

xaxaxaxaxaxa :lol:
тва ме разби :)
*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 25 Май 2004, 23:47

E то това да не "можеш" да спреш на подадена палка .. в неподходящ момент е често срещано явление ми се струва .. а така бързах към дружба .. и по цариградско с около 170км/ч .. в най лява лента .. и точно преди отбивката за към Бриколаж .. спряла едан патрулка .. ма тоя шишко докато излезе докато подаде сигнал ... аз минах тамън три пъти покай тях ... и викам ако тругна да спирам ще спра някъде на ОМВ-то (~200 метра) по надолу .. и викам няма смисъл 8)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 25 Май 2004, 23:51

Аууу ето и най старата история, както казват "old but gold"
Пътувам си с доста бавна скорост (не помня точно, бях с Е30 :arrow: поне преди 4 години) мърморейки :ranting: заради гъстата мъглла посока Долно Камарци. Тъкмо минавам покраи сержантското училище след богоров и какво да видя - тълпа от 12-13 куки та даже единия ме спира :!: :shock: Викам си леле кво стана?... Всичко стандартно - доближава единия, документи, аптечки, триъгълници, ала-бала, викам си нормално :arrow: в привинцията като ме спрат само дето резервни крушки не ми искат. Всичко ок, пича вика приятен ден и тъкмо да тругна идва следващия от бандата :shock: :shock: :shock: цялата процедура наново :shock: :evil: ....1,2-ма,3-ма...незнам изпит ли имаха, какво ли ама на 3-тия бях вече :evil: :ranting: :maad: :bang:
Такава каръщина няма, толкова ли никой не мина та да ми се изреди цело отделение ушати, едвам изчаках да видя след поредното "Приятен ден" че не се гласи следващия и да им вмириша изгладените с ръб униформи на гума :!: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 25 Май 2004, 23:54

rtzankov написа:.. ма тоя шишко докато излезе докато подаде сигнал ... аз минах тамън три пъти покай тях ...

Това е истината, сведи времето за реакция до минимум :!: :lol: :driving:

Потребител
Аватар

Мнение от shofercho » 26 Май 2004, 17:13

мен не ме спират нешто напоследък имам някакъв невероятен късмет (дружбенски):)
абе има ли двама - трима да бутнат??
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 26 Май 2004, 21:00

ех и аз го имах ама май вече .......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Предишна

Назад към Страхотни истории