Разходка из София !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
И мен наскоро уж ме стрелнаха...залетял съм се от телевизионната кула към Ситняково посред бял ден с поне 140 и на стандартното място след моста
ФИНАЛ. Викам си леле е са ми взеха поне 50 с тая скорост в населено място
Преди да извадя хартииките и поживо поздраво реших да видя с колко точно съм карал защото вниманието ми беше заето с спирането
та в момента в който онзи ме пита стандартното
"Знаете ли с колко км/ч карате?" отговорът ми беше "Незнам може ли да погледна?". Последва почесване по врата и няколко секунден размисъл и изказването "Еййй ц ц ц, големи тарикати станахте всичките, приятен ден!"
Това ме накара да се позагледам в строшената Лада на куката и какво да видя
горкичкия и радар нямал

- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
Zer0 написа: Това ме накара да се позагледам в строшената Лада на куката и какво да видягоркичкия и радар нямал
![]()
е не ... това не е истина... ахахахахахах е тия са ми любимци...
имам един приятел катаджия.. само да го видя и ще го спукам от бъзици

2 Hard 4 You
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
xxaxaxaxaxaxaxxaxaaaxaa
Zer0 брат разбих се от смях като прочетох пост-а ти ! Такива неща треа да ги пуснеме в една тема ! Да има смях в форум-а !

Zer0 брат разбих се от смях като прочетох пост-а ти ! Такива неща треа да ги пуснеме в една тема ! Да има смях в форум-а !

R.I.P Landikar
Ха, малко по-старата история...Ситняково посока ТВ кула, закъснявайки за работа в крайна лява с добре загряли 4 броя Н1 и трицифрена скорост, в средна и дясна кола до кола с периферното зрение видях слънчоглед и плахо пристъпвайки с единия крак на платното да ми маха некакъф..
Ако не трябваше да засека 2 платна коли можеше и да спра но така и не трепна десния ми крак от тролейбусния педал
нямаше последствия, пред офиса ми имаше други кибици
Шефа ако знаеше кви жертви правя за да не закъснея не ми се мисли за заплатата, но уви
героизмът бил тиха форма на безсмъртие 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
E то това да не "можеш" да спреш на подадена палка .. в неподходящ момент е често срещано явление ми се струва .. а така бързах към дружба .. и по цариградско с около 170км/ч .. в най лява лента .. и точно преди отбивката за към Бриколаж .. спряла едан патрулка .. ма тоя шишко докато излезе докато подаде сигнал ... аз минах тамън три пъти покай тях ... и викам ако тругна да спирам ще спра някъде на ОМВ-то (~200 метра) по надолу .. и викам няма смисъл 

R.I.P Landikar
Аууу ето и най старата история, както казват "old but gold"
Пътувам си с доста бавна скорост (не помня точно, бях с Е30
поне преди 4 години) мърморейки
заради гъстата мъглла посока Долно Камарци. Тъкмо минавам покраи сержантското училище след богоров и какво да видя - тълпа от 12-13 куки та даже единия ме спира
Викам си леле кво стана?... Всичко стандартно - доближава единия, документи, аптечки, триъгълници, ала-бала, викам си нормално
в привинцията като ме спрат само дето резервни крушки не ми искат. Всичко ок, пича вика приятен ден и тъкмо да тругна идва следващия от бандата
цялата процедура наново
....1,2-ма,3-ма...незнам изпит ли имаха, какво ли ама на 3-тия бях вече
Такава каръщина няма, толкова ли никой не мина та да ми се изреди цело отделение ушати, едвам изчаках да видя след поредното "Приятен ден" че не се гласи следващия и да им вмириша изгладените с ръб униформи на гума

Пътувам си с доста бавна скорост (не помня точно, бях с Е30

Такава каръщина няма, толкова ли никой не мина та да ми се изреди цело отделение ушати, едвам изчаках да видя след поредното "Приятен ден" че не се гласи следващия и да им вмириша изгладените с ръб униформи на гума

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ех и аз го имах ама май вече .......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2