проблем ли е

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Яну 2008, 14:04

нищо й няма,аз така го зареждам,щот като го разкача и става луда работа,оборотите падат на 500,тресе се и не върви,разхода скача,карам я с включено копче за климатика- малко вдига оборотите,така докато се нормализира-поне 2седмици
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 27 Яну 2008, 15:02

М20 може да се кара без дебитомер със мотроника :idea: :idea: :idea:

Дебитомера при М20-ките играе само за частични натоварвания (Part Throttle), ЕКУ-то НЕ се обръща към него при пълна газ (Wide Open Throttle) или когато ключето е цъкнало отворено положение ;)

Аз съм си карал М20-ката без дебитомер само на пълна газ и само принудителен празен ход или празен ход :twisted: :twisted: :twisted:

Обаче задължително трябва да минавате ужасно бързо през преходните режими защото много лошо гърми и детонира :mhihi: Десния крак ако е светкавичен нямате грижи :mhihi: Газта рязко до долу и рязко се пуска и върви на самолет :shock: :D Тротъл респонса без дебитомер е уникален стига да сте много бързи в отварянето на дроселната клапа 8) :shock: :D

Това е при Motronic 1.3, ако не се лъжа и при 1.1 и 1.0 за другите не знам!!! Но пак ви казвам тествал съм го на М1.3 и там знам че със сигурност работи :mhihi: :lol:

П.С. Ако не сте много сигурни в себе си не пробвайте това само защото много лошо гърми и изплюва филтри и всичко напред по пътя на въздухят който принципно трябва да влиза :mhihi: Лошо е ако и се получи директен продухвателен канал (като на двутактовите) м/у горивната камера и подбуталното пространство :mhihi: :mhihi: (казано по напряко - дупка в буталото :mhihi: )
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 27 Яну 2008, 16:23

GEORGIEV написа:а какво ти пречи да ги махнеш клемите :?: или поне едната , да не го зареждаш всеки ден тоз акумулатор :roll:
не по принцип моя е чисто нов на 1=2 месеца но един приятел щял да ходи на някаква хижа из балкана и вика дай ми твоя че моя е брадясал и аз нали авер ;) и имам друга кола не мислех че ще ми потрябва е30 та но се наложи да закарам един друг приятел до софия а на е30 та сичко и е платено + год. винетка и е на газ :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E30