"BMW Югоизточна ДИВИЗИЯ"-Срещи!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Magi написа:После ще ни кажете какво сте решили, нали?
Ако можем да помогнем нещо с организацията...
Ok,Маги!Стягайте двете бими или поне да видим бялата!

Като гледам календара Тодоров ден се пада на 15.03.08г-събота!Какво мислите евентуално за тази дата след гонките да спретнем Карандила-3?Давайте мнения и да упълномощаваме Миро да действа,като този път приятели ще напишем подробно всичко за вечерта за да няма изненадани,нечули и невидяли!

Аидеееееее,времееееееее да отидеемммм на Карандилаааааааа,защотоооо тааааааааммм всичкии ....се напиваааааааатттт свободноооооооо!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
имам молба нека хижата да бъде друга,защото все сравняваме с първия път когато стана наи добре и нека да си прибавим някви нови впечатления.а дали ще доида ще кажа само когато видя кои ще или няма да идва 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
B U L L I написа:имам молба нека хижата да бъде друга,защото все сравняваме с първия път когато стана наи добре и нека да си прибавим някви нови впечатления.а дали ще доида ще кажа само когато видя кои ще или няма да идва
Краси не ми се прави на ученичка, нали знаеш ако нямаме моми с перуки и изкуствени пишки няма да е същото. Пък знам ли сега може да ни изненадаш нещо ново и невиждано до сега

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
B U L L I написа:имам молба нека хижата да бъде друга,защото все сравняваме с първия път когато стана наи добре и нека да си прибавим някви нови впечатления.а дали ще доида ще кажа само когато видя кои ще или няма да идва
Нещо кво надушвам?Oще не сме почнали да се организираме,а вече има и условия.Никой не караме на сила.Писах,че ще го обсъдим и ще напишем всичко и всеки да си ришава сам.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
A_DUNCHEV написа:B U L L I написа:имам молба нека хижата да бъде друга,защото все сравняваме с първия път когато стана наи добре и нека да си прибавим някви нови впечатления.а дали ще доида ще кажа само когато видя кои ще или няма да идва
Нещо кво надушвам?Oще не сме почнали да се организираме,а вече има и условия.Никой не караме на сила.Писах,че ще го обсъдим и ще напишем всичко и всеки да си ришава сам.
ок
Последна промяна B U L L I на 25 Яну 2008, 19:01, променена общо 5 пъти

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
B U L L I написа:A_DUNCHEV написа:B U L L I написа:имам молба нека хижата да бъде друга,защото все сравняваме с първия път когато стана наи добре и нека да си прибавим някви нови впечатления.а дали ще доида ще кажа само когато видя кои ще или няма да идва
ок
Ok,братле!Само да сме живи и здрави!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
то карандила си е Карандила ама таа година викам да се организира нещо грандиозно на морето--и от по рано да не се въртим кат опърлени фитки
и стига се карате щот ще взема тоягата и ще дойда до Сливен да нашляпам на тоа БУНТАР ДУМЧЕВ ДУПЕТО
ама и мискинин-само с него ще са занимавам аз..

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6&start=45
Сливен къде стеееее.....
но пак ви напомням няма организирано спане Wink
а хижи и места ако решите да останете бол Wink
нещо като подгряване аааа...........
Сливен къде стеееее.....

но пак ви напомням няма организирано спане Wink
а хижи и места ако решите да останете бол Wink
нещо като подгряване аааа...........

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Аз мисля, че идеята е много добра, местенцето нали е същото където Красьо ни води предния път или се лъжа
Ако е то - много е готино, цени народни, условия прекрасни
Ако не изкочи нищо може и да се метнем до Зарата 

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2