GIORCETO: ... айде да оставя малко и за абитуриентите :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
GIORCETO: ... айде да оставя малко и за абитуриентите :)
е да си кажа и аз щом си рекъл ...
Както знаете мене Василен ме вози на бала .. и всикчо започна малко след като бяхме напуснали Надежда Сити ... караме ние от сточна гара в посока Слатина .. и на светофара едно Ауди А6 с неясен в началото мотор .. се "пънеше" при което Василен реши да покаже кой какво може ... и съответно търсехме Ауди-то .. в огледалата за обратно виждане
... от там пристигнахме на първия сборен пункт .. където малко по късно дойде и "големия батко" 745 02' ... и така решихме да направиме колона от БМВ-та .. но се оказа, че шофьора на 7-цата е не толкова склонен към каране в колона и упроверга твърдението че тази лимузина е "тромава" .. и напредна в колона .. Василен обаче се беше отдал на една друга страст .. наречена "с вратите напред"
... и в момента в който се зададе завой .. само го чувах как самодоволно повтаряше "Завойче, завойчееее " при което .. наблюдавах гореспоментато явление ... и така .. след това в двора на училището имаше мини събор .. като смело мога да твърдя, че БМВ беше доминиращата марка ... както вече споменаха в една друга тема .. докато ние тренирахме броенето от 1 до 12
.. Василен, Пенчев и комания се бяха заели с пропагандиране на клуба ... и така ние се надивяхме в училището .. и от там тръгнахме в "колона" към ресторанта ... отново се нареди колона в реда Василен, Пенчев и Гиорцето ... при което всеки светофар беше нова "старт" финална отсечка за БМВ тийм-а ... след пристигане пред ресторанта .. Пенчев реши да покаже, че наистина тези гуме "вече не му трябват"
и направ един добър бърн аут ... и от там ... след като влязохме в ресторанта .. доста неща ми се губят
П.С. айде другите балуващи разкажете как сте прекарали, и как са ви прекарали
Както знаете мене Василен ме вози на бала .. и всикчо започна малко след като бяхме напуснали Надежда Сити ... караме ние от сточна гара в посока Слатина .. и на светофара едно Ауди А6 с неясен в началото мотор .. се "пънеше" при което Василен реши да покаже кой какво може ... и съответно търсехме Ауди-то .. в огледалата за обратно виждане

П.С. айде другите балуващи разкажете как сте прекарали, и как са ви прекарали

R.I.P Landikar
1 мнение
• Страница 1 от 1