проблем ли е
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
проблем ли е
като се извади буксата на дебитомера на м40б16 не си мени оборотите и не угасва бачкаси еднакво с него и без него такали трябва да е
- nesko
- старши ентусиаст
-
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
и мойта с м42 пак бачка без дебитомер държи празен ход и прекъсва по малко като я изфорсирам, празния ход се ръководи от моторчето а не от дебитомера за тва ти бачка колата 

- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
ма мойто ейм дваисе Б20 като и измъкна буксата прегърмява на празен ход и после си заработва нормално ама немой са изфорсира изобщо
колега да не я учиш да върви без дебитомер бре

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Като го откачиш минава в така наречения авариен режим с някъкви завадски параметри за този мотор и за това и работи, даже може и да се мозиш, ама респонса е доста по убит 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- nesko
- старши ентусиаст
-
моята е точно такава и си бачка без никакви промени но не се форсираше и снего и без него угасих я да поседи 1 час и се оправи та затова питах тя като е в авариен режим предполагам че и разхода си мени нещо почна да гори повече от м50б20sonny написа:А на М40Б16 що като извадя буксата и загасва

- nesko
- старши ентусиаст
-
не ама тя сама се учиsmall написа:ма мойто ейм дваисе Б20 като и измъкна буксата прегърмява на празен ход и после си заработва нормално ама немой са изфорсира изобщо![]()

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
sonny написа:А на М40Б16 що като извадя буксата и загасва
Щот нямаш нормален празен ход, и от там до кът направи анализ екуто, че му няма дебиломера и гасне

П.С. Да в авариен режим харчи доста повече, щот кара на изуст ЕКУ-то и се презапасява

П.С. Ся да не тръгнете, да търбушите дебиломерите на М10-ките и М20-ките, там номера не играе, абе той играе ама небаш кат на по-новите мотроници

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Новини
-
Добре де, ако махнете кабела на дебитомера, тогава вратичката за въздуха остава затворена, респективно към дросела или ICV-то не би трябвало да постъпва почти никакъв въздух. Как изобщо държите празен ход?
Или аз съм нещо в грешка, или вие имате спукани въздуховоди (този към ICV-то или пък муфата между дросела и дебитомера).
Или аз съм нещо в грешка, или вие имате спукани въздуховоди (този към ICV-то или пък муфата между дросела и дебитомера).

!!Asen_X написа:Добре де, ако махнете кабела на дебитомера, тогава вратичката за въздуха остава затворена, респективно към дросела или ICV-то не би трябвало да постъпва почти никакъв въздух. Как изобщо държите празен ход?
в грешка си.клапата се отваря от вакума на мотора.с букса и без букса клапата си се отваря.а по въпроса що не гасне-щото TPS-а на м40 е потенциометър,а м20 гасне щото е TPS-а е ключе вкл/изкл... и т.н.
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Как реши, че м20 изгасва
мойто си бачка даже без дебитомер съм го палил
п.п. още га беше с мотроника

п.п. още га беше с мотроника

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3