e34 или е36
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Виж сега - е34 не е кола - мани я - не я взимай - после сърце няма да ти даде да я продадеш...
Колега наскоро имаше подобна тема, която перосто изчезна някъде...... ама накратко - е34 е лимузина пред е36. не подлежат на сравнение двете - просто няма база на която да стъпят двете и да се сравняват. Ако поставиш въпроса във подфорума на е36 - ще получиш точно обратното като отговор.
Лично ти в коя се чувстваш по добре?
Ето това е въпроса, на който трябва да си отговориш!!!

Колега наскоро имаше подобна тема, която перосто изчезна някъде...... ама накратко - е34 е лимузина пред е36. не подлежат на сравнение двете - просто няма база на която да стъпят двете и да се сравняват. Ако поставиш въпроса във подфорума на е36 - ще получиш точно обратното като отговор.
Лично ти в коя се чувстваш по добре?
Ето това е въпроса, на който трябва да си отговориш!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Пак ли говорите маса глупости и простотии и няма модер, който да ги спира тия смотани теми във форума. Велики ли сте сега като седнахте веднага да плюете по другите серии на BMW ? И тва ако са хората дето карат "истинските bmw-та"...пълна скръб.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
zBoost написа:Пак ли говорите маса глупости и простотии и няма модер, който да ги спира тия смотани теми във форума. Велики ли сте сега като седнахте веднага да плюете по другите серии на BMW ? И тва ако са хората дето карат "истинските bmw-та"...пълна скръб.
А ти с факти можеш ли да обориш някой от тези "глупаци"?
Кво ти говори факта, че момчето не може да намери читава е36

- b00st
- User
-
Ако търси читавите по 3-4К, няма и да намери.
Незнам кфи факти трябват за да проумее някой, че съществуват различни класове, които са за различен пазар.
Незнам кфи факти трябват за да проумее някой, че съществуват различни класове, които са за различен пазар.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- b00st
- User
-
Аз колите не ги сравнявам коя е по-хубава и коя не и на вас там ви е грешката. Няма универсална кола, 2те предлагат различни неща. Защо не сравнявате 6-та серия с 5-та ? Защо не сравнявате 8-ма серия с 5-та ? А защо не сравнявате 7-ма серия с 5-та или с 3-та или с 1-ва...защо подяволите я има тая тема ???
Колко ТЪП трябва да си за да неможе да прецениш при толкова ясно обособени класове ти каква кола искаш да караш
Колко ТЪП трябва да си за да неможе да прецениш при толкова ясно обособени класове ти каква кола искаш да караш

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
zBoost написа:Ако търси читавите по 3-4К, няма и да намери.
zBoost, хората само казват, че моделите са несравними... Никой нищо не плюе, успокой топката пич! Човека може да се колебае в 2та класа и да иска + и - зада вземе решение - това е! Повярвай, никой от нас в Е34 или в другите форум няма да позволи да се плюе по марката или по модели на БМВ!!! Просто всеки има опит и предпочитания и ги споделя! За мен е36 е по-малка кола и на возия не е дори близо до е34. Същото важи за е34 спрямо е38, но това не означава, че спрямо е34 е36 не е кола или спрямо е38 е34 не е кола, нали?

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
на пусналия темата сигурно му е прилошало--кво да кажа е34 е такава че не мога да си купя втора кола вече 1 г- с пари в джоба- гледам -гледам- джип -нисан - мередес--волво--не че не ми харесват --но нещо все не им достига---никога а ма никога тази няма да я продам....
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Svetlio.Angelov много добре си ме разбрал братле!Точно плюсовете и минусите на двата модела ме интересуват.Иначе не съм малоумен и се досещам, че са два различни класа.Даже се досещам и кои е по-горния клас.
А за конкретната кола (е34) дето ми я предложиха мога да кажа само, че ми влезна под кожата.Действително е супер запазена и с тоя 2.5 тдс двигател прави мазало.Предполагам обаче, че тоя двигател в е36 ще копа асфалта.Возията на е34-та е страаашна и не може да се сравни с е36.За това сам се досещах и в последствие установих.Обаче друго ме интересува: тоя двигател самоче в е36 колко по-малко ще харчи, значителна ли е разликата в поддръжката на двете коли и се е такива въпроси ориентирани финансово.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
предлагам компромисен вариант за да няма недоволни
взима едно е30,пък ще му обадя кво да сложи от е34 и е36 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Абе пич къде сравняваш е 36 с тея дърти кочини е 34,е 36 е доста по красива кола,дизаина,за предницата да не говорим мяза на баба волга,е 36 има с 4 еър бега,и двузонален дигитален климатроник,а на тея бангии е само с врътките
,и в съчитание че е 36 е по ново и доста по скъпо е ясно кое е по добро

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4