Ново е39, Нова музика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ново е39, Нова музика
Купих си БМВ е46 320д 136кс, останах очарован! Бях карал какво ли не, А6-ци, Е-класи, Японски и др. таралясници, но 3-ката ми беше достатъчна за да кажа, само БМВ!
Е аз съм доста едър и ми беше малко, малка! Продадох го, за 1 ден без дори да пускам обява! Бързо се продава БМВ!
Реших да се кача на Е39! Отидох до Германия и си харесах за 10 000 ЕУРО 525д 163кс. Сега съм много доволен, без никакви грижи! Супер автомобил!
Тук е мястото да изкажа благодарност на този форум за помощта, която ми оказа за някои тайни на е39ката.
1-во се заех с масла, филтри, ремъци и др. консумативи, които са неизбежни
, наложисе и ключа да препрограмирам, имам си проблем с пикселите, по ховата част е супер!
2-ро беше музиката! След 5000км. реших нова музика! Голям проблем! Фабричната музика е гола вода!
А без хубава музика си е куцо! а как да сложа нормално сд, и като тапите които се продават са много грозни! Затова ръчна изработка!
Намерих майсторчета, които направиха чудеса!
Ето малко снимки дано Ви харесат!
След като ми казаха, че е много трудно да го събера на мястото на стария касетофон се амбицирах и ето резултата: - Pioneer DVD AVH P5900 в България е 1639лв, но може да проверите ebay.com
ето старото касетофонче...

Е аз съм доста едър и ми беше малко, малка! Продадох го, за 1 ден без дори да пускам обява! Бързо се продава БМВ!
Реших да се кача на Е39! Отидох до Германия и си харесах за 10 000 ЕУРО 525д 163кс. Сега съм много доволен, без никакви грижи! Супер автомобил!
Тук е мястото да изкажа благодарност на този форум за помощта, която ми оказа за някои тайни на е39ката.
1-во се заех с масла, филтри, ремъци и др. консумативи, които са неизбежни

2-ро беше музиката! След 5000км. реших нова музика! Голям проблем! Фабричната музика е гола вода!
А без хубава музика си е куцо! а как да сложа нормално сд, и като тапите които се продават са много грозни! Затова ръчна изработка!
Намерих майсторчета, които направиха чудеса!
Ето малко снимки дано Ви харесат!

След като ми казаха, че е много трудно да го събера на мястото на стария касетофон се амбицирах и ето резултата: - Pioneer DVD AVH P5900 в България е 1639лв, но може да проверите ebay.com

ето старото касетофонче...

Последна промяна dobsun на 25 Яну 2008, 15:25, променена общо 1 път
'2002 BMW 525d 163к.с.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Честото колега с здраве да си я караш,добре измислено е това с панела ,и сега ако кажеш каде могат да си поръчат някои колеге 

Нищо лично ,Просто бизнес !
АДРЕС НА СЕРВИЗА
Сервиза където се справиха така добре е Кацарски 99 ООД
Гриша 0886477980
Жоро 0887871033
кв. "Хаджи Димитър", ул. "Резбарска" Nr2 до автомивката, в близост до мелницата
www.k99bg.com
www.katzarski99.com
Монтажа е доста труден, защото там попринцип не влиза касетофон с шейната. Налага се да се изреже част от вътрешността и шейната да влезе по на вътре и да се повдигне нагоре. Трудна работа, отнема цял ден! Възможно е да ви направят тапите от страни от капака на касетата, но аз реших да ги изработят! Цената не е малка, но аз съм доволен, 200 лв това е с тапите, букси, преходници и монтажа
За Апашите: Нека се пробват захванат е отзат и от страни, практически ще го изпочупят, освен ако имат време! Надявам се, да не си забрявам панела, казават че бил кодиран добре!
Гриша 0886477980
Жоро 0887871033
кв. "Хаджи Димитър", ул. "Резбарска" Nr2 до автомивката, в близост до мелницата
www.k99bg.com
www.katzarski99.com
Монтажа е доста труден, защото там попринцип не влиза касетофон с шейната. Налага се да се изреже част от вътрешността и шейната да влезе по на вътре и да се повдигне нагоре. Трудна работа, отнема цял ден! Възможно е да ви направят тапите от страни от капака на касетата, но аз реших да ги изработят! Цената не е малка, но аз съм доволен, 200 лв това е с тапите, букси, преходници и монтажа
За Апашите: Нека се пробват захванат е отзат и от страни, практически ще го изпочупят, освен ако имат време! Надявам се, да не си забрявам панела, казават че бил кодиран добре!
'2002 BMW 525d 163к.с.
- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
4естито!
и аз скоро смених музиката!
но сам с Кларион!пак ДВД и т,н.
ама верно с твоя панел е по-яко!
и аз скоро смених музиката!
но сам с Кларион!пак ДВД и т,н.
ама верно с твоя панел е по-яко!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
за около 1700лв можеш спокойно да си сложиш голямата нави + тв тунер и двд, което според мене е далеч по добър вариант, но всеки си има предпочитания в крайна сметка
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
BMW-E39 написа:как кола 2002-ра може да е с касетка![]()
верно мЮзиката не е като в новите колички но скърца нещо
Мойта е 06.2003 и е с касетка

Принципно освен пайнера, друго променял ли си, смисъл колони и т.н. Мойто е с Професионал музика и въобще не ми харесва как свири

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
За всичко
По отношение на духалките! Това че екрана излиза пред тях, на мен лично не ми пречи! Докато карам почти не го отварям!
За фабричната навигация, ако излизаше 1700 лева щах да съм я монтирал вече! Само един екран е 1700лв после пари за gps, сд, тв..., дали ще управлява печката или други функции....Цената отива към 1700Еуро! Ако има други цени подобри от ebay.com споделете...И пак имаме фабричен усилвател, които е гола вода! А и не съм сигурен какви формати чете освен двд???
Аз го поръчах от ebay.com струваше ми 700$+транспорт 80$ + ддс 140$ в техно маркет е 1600лв...
За бутоните на волана има варянт да се пуснат, но е още 150лв!, които още не съм готов да дам!
За качеството: Фабричните колони са добри, озвучаването е добро и ако небеше калпавия усилвател на фабричната музика, всичко щеще да си е ОК и най вероятно нямаше да правя такива изпълнения! Със стандартните колони PIONEERA засвири супер, много по добре и много по качествено от стандартната музика!
Аз избрах ДВД, но да ви кажа честно, не е никакво преимущество. Почти няма кога да го гледам! Не чете накои формати, като .mpеg! Kато цяло ако не се моткам с някоя мацка, няма да го гледам изобщо
! Може би ще e добре за хора с малки деца! И за пътниците !
За фабричната навигация, ако излизаше 1700 лева щах да съм я монтирал вече! Само един екран е 1700лв после пари за gps, сд, тв..., дали ще управлява печката или други функции....Цената отива към 1700Еуро! Ако има други цени подобри от ebay.com споделете...И пак имаме фабричен усилвател, които е гола вода! А и не съм сигурен какви формати чете освен двд???
Аз го поръчах от ebay.com струваше ми 700$+транспорт 80$ + ддс 140$ в техно маркет е 1600лв...
За бутоните на волана има варянт да се пуснат, но е още 150лв!, които още не съм готов да дам!
За качеството: Фабричните колони са добри, озвучаването е добро и ако небеше калпавия усилвател на фабричната музика, всичко щеще да си е ОК и най вероятно нямаше да правя такива изпълнения! Със стандартните колони PIONEERA засвири супер, много по добре и много по качествено от стандартната музика!
Аз избрах ДВД, но да ви кажа честно, не е никакво преимущество. Почти няма кога да го гледам! Не чете накои формати, като .mpеg! Kато цяло ако не се моткам с някоя мацка, няма да го гледам изобщо

Последна промяна dobsun на 20 Яну 2008, 20:25, променена общо 2 пъти
'2002 BMW 525d 163к.с.
За всичко
! Може би ще e добре за хора с малки деца! И за пътниците !

'2002 BMW 525d 163к.с.
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Колега, честито и от мен - изборът ти е отличен. Много марки и модели коли и джипки съм карал, но усещането в Е-39 е различно. Видях, че си взел колата с дефектирали пиксели и аз иама същия проблем и ме интересува успя ли да ги оправиш.
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Re: За всичко
dobsun написа:.... ако небеше калпавия усилвател на фабричната музика, всичко щеще да си е ОК и най вероятно нямаше да правя такива изпълнения!
Не е ли по-лесно тогава да се сменят само крайните стъпала, които могат и да се скрият някъде. Така и subwoofer можеш да си добавиш.
Иначе DVD-то изглежда и е монтирано много добре, ама ако няма да го гледаш...
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2