колеги кажете нещо за 518-ка
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: asd
Alpinab3 написа:начи са шукарийките на колицата:4ел джама,АБС,клима,кожа(прилична),ангелските очички,шпер,джанта 17ка М-пауър и има мн добра стойка.. та само едно ме притеснява дали има още меГдан у тая кола като е на 350хиляди![]()
За това БМВ 500 000 км не са проблем при добра поддръжка на двигателя (смяна на масла и др. елементи пр. гарнитури, когато се налага). 520 и нагоре изкарват и по 6-700 х. км с качествена поддръжка.
"Простотията е по-страшна от войната!" Конфуций
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Че тая кола може ли да ги завърти тя джанти бре??? Някой голям откачалник се е занимавал на 518 да слага такива неща. Ако ти харесва я вземай и после само смени двг. и скоростите и си ти с 2.5i 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Колата си е трепач.Наща беше М40 и на 540 000 гръмна двигателя от преебан радиатор
За градско и по-спокойни шофери и идеална.НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО м43-мотор.
И наистина е бая по лека от 520.Определя се лесно.Спираш две такива на път една до друга и буташ първо едната,а после другата 

ТДС - Турбо Див Селянин
Zubcho написа:Че тая кола може ли да ги завърти тя джанти бре??? Някой голям откачалник се е занимавал на 518 да слага такива неща. Ако ти харесва я вземай и после само смени двг. и скоростите и си ти с 2.5i
Трудно ги върти да, но моя познат си я караше с гуми 195-ци отпред и 205-ци отзад и нямаше проблем, ако и ръгнеш 225-си просто ще и се загуби напълно динамиката на мотора. Иначе колата е перфектна за нормално каране.
"Простотията е по-страшна от войната!" Конфуций
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Е ти и с 525 можеш да си караш нормално в града. Ама разликата е при изпреварване на дълъг път. При 518 ще отвориш вратата да буташ с крак и ще бършеш избилата те студена пот от притеснение, а про 525 ще се кефиш как те бутат задните колела все по бързо 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Alpinab3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330d черна излитаща
- Мечтае да кара: е90 М3 limousine
ебаси колко пъти съм го изпратил тва леле не съм ли тъп
ще я купя пък после дано изпадне матор,а да знаете дали трябва да сменя скоростите при матор 2.0 2.5?

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
не само скорости -инсталация-кардан-диф и др-панаир и то големAlpinab3 написа:ебаси колко пъти съм го изпратил тва леле не съм ли тъпще я купя пък после дано изпадне матор,а да знаете дали трябва да сменя скоростите при матор 2.0 2.5?

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Alpinab3 написа:ебаси колко пъти съм го изпратил тва леле не съм ли тъпще я купя пък после дано изпадне матор,а да знаете дали трябва да сменя скоростите при матор 2.0 2.5?
Всичко ще ти е за смяна...

- Alpinab3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330d черна излитаща
- Мечтае да кара: е90 М3 limousine
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
колега не се излагай -- не я взимай ще съжаляваш---при наличие на толкова 520 и тук там 518 ти си направи сам извода за какво става дума --- ти още не си я взел и мислиш за друг мотор....или си много заспал та няма да ти прави впечатление...като питаш ---па слушай малко.....
Колега, ако искаш "бързо" БМВ, ясно че не ти трябва 518. Ако обаче си миролюбив водач--качи се на колата, покарай и сам прецени, може да се окаже достатъчна. Ясно е, че като това е най-малкия двигател, ще върви най-малко от всички. Но за някой хора сигурно е достатъчно. Освен това ще я "газифицираш" по-лесно, ако това те влече.
Да си купиш тая кола с идеята да и сменяш двигателя не е много хитро. Ще излезне по-скъпо, отколкото да си купиш направо по-мощна.
Да си купиш тая кола с идеята да и сменяш двигателя не е много хитро. Ще излезне по-скъпо, отколкото да си купиш направо по-мощна.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Mинимум,ама МИНИМУМ на това купе М50Б20 и пак е компромис!
Неписан закон е,че не се купува най-малкия мотор предлаган за купето.
П.С. А това за ехото и двата багажника рулират
Неписан закон е,че не се купува най-малкия мотор предлаган за купето.
П.С. А това за ехото и двата багажника рулират

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Re: колеги кажете нещо за 518-ка
Alpinab3 написа:Колеги пишете нещо за 518-ка разход ала бала здрав мотор ли е искам да знам преди да си купя една такава на страшната оферта![]()
Аз не мога да дам мнение.
За мъртъвците или добро, или нищо!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
От две седмици съм с 518 и нямам проблеми, че е мудна е вярно но пък не бързам за никъде, да стигна жив и здрав. Разхода е под 8 извън градско ГАЗ, за града още нямам наблюдение понеже работата е близко и ходя пеша.
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4