Темите за регионални сбирки!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Новини
-
SuPeR_FLY написа:Асене, не каза нищо конкретно по въпроса как щяха да реагират всички ако бяхте предупредили за това, което ще се случи седмица по-рано и да обясните, че има много спам и темите са големи и товарят форума и просто да си пуснем нови
Десетките предупреждения в самите теми, отправени от модераторите на секцията би трябвало да са достатъчен фактор да разберете какво ще последва.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Е ти пак си знаеш твоето, няма смисъл да те убеждавам явно... От това твое мислене са такива реакциите на хората тук
Къде са тея десетки предупреждения, аз нещо не си ги спомням... Ще проровя цялата тема някой ден да видя дали не греша случайно 

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
SuPeR_FLY написа:Е ти пак си знаеш твоето, няма смисъл да те убеждавам явно... От това твое мислене са такива реакциите на хората тукКъде са тея десетки предупреждения, аз нещо не си ги спомням... Ще проровя цялата тема някой ден да видя дали не греша случайно
Не грешиш малкия, не грешиш. Остави ги да се мислят за велики.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Няма да намериш нито едно предупреждение в темата но аз лично съм писал поне 3-4 но след известно време ги трия
Виждам че всички нападате Асен но това масово заключване не го е решил сам така че ако ще обиждате обвинявате и тем подобни се обръщайте към целия екип които подържа този форум не за да си пишат само модератрорите и администраторите а всички вие но като гледам нямате капка уважение към нашия труд но явно за вас е нормално да се отблагодарявате по този начин

Виждам че всички нападате Асен но това масово заключване не го е решил сам така че ако ще обиждате обвинявате и тем подобни се обръщайте към целия екип които подържа този форум не за да си пишат само модератрорите и администраторите а всички вие но като гледам нямате капка уважение към нашия труд но явно за вас е нормално да се отблагодарявате по този начин

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
GECATA BMW написа:Няма да намериш нито едно предупреждение в темата но аз лично съм писал поне 3-4 но след известно време ги трия![]()
Виж какво пич никой не е казал, че не уважава труда Ви но да ни заключите темите точно без нито едно предупреждение? Ето за това е тази конфронтация. А и той все още не ми е отговорил г-н Асен, пък ти ми изтри всички мнения от вчера до днес включително. Да не би да съм засегнал някой или кво истината боли не можете да си признаете и Вашите грешки ли. Аз до сега не съм видял никой да не си е казал че е спамил по малко всички си го признаха.
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Темата сочи натам, че не би трябвало хора, които се мислят за интелегентни да изразяват мнение с една тъпа имотиконка или да изразят дадена емоция с "хахахаха".
....споделям мнението на Пецата Bmw-mashinata
....споделям мнението на Пецата Bmw-mashinata

Последна промяна bawarka на 23 Яну 2008, 0:16, променена общо 3 пъти
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
miro_mcm написа:GECATA BMW написа:Няма да намериш нито едно предупреждение в темата но аз лично съм писал поне 3-4 но след известно време ги трия![]()
Виж какво пич никой не е казал, че не уважава труда Ви но да ни заключите темите точно без нито едно предупреждение? Ето за това е тази конфронтация. А и той все още не ми е отговорил г-н Асен, пък ти ми изтри всички мнения от вчера до днес включително. Да не би да съм засегнал някой или кво истината боли не можете да си признаете и Вашите грешки ли. Аз до сега не съм видял никой да не си е казал че е спамил по малко всички си го признаха.
Виждам колко уважавате хората от администраторския екип

Предупреждения сте получавали и то много пъти просто не е споменавано за товаренето на форума все пак не всичко трябва да знаете

Кои мнения съм ти изтрил тези в новата тема сбирките ли

Ми сигурно съм ги истрил защото Асен е пуснал тема по въпроса и не е нужно да се пише на няколко места по един и същ въпрос

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
Точно в новата тема виж как сам знаеш кои, нема да споря повече с вас. ОБЕЩАВАМ ще ви слушам и няма да правя повече така. Щото и тука го обърнахме на чат току виж станали 200 страници препирни.
- Новини
-
miro_mcm написа:без нито едно предупреждение?
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ht=#800896
И сега какво? Ще дръпнеш лекция, че това щом не е насочено конкретно към теб, значи не трябва да се съобразяваш ли?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
bawarka написа:.....Защо го приемате толкова на вътре, след като Ви е обяснено, че форума се задръства, натоварва се оттам се натоварва и обикновения потребител - това зависи от нас.
Точно защото това не беше обяснено на потребителите преди да се заключат всички теми, а това стана изведнъж колко пъти да ви го пиша

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:miro_mcm написа:без нито едно предупреждение?
И сега какво? Ще дръпнеш лекция, че това щом не е насочено конкретно към теб, значи не трябва да се съобразяваш ли?
Не бе пич спрях да ви се връзвам ама прочети надолу, че момчетата се извиняват за чата, а и тук пише ли "ФОРУМА СЕ НАТОВАРИ ЩЕ ЗАКЛЮЧИМ СТАРИТЕ ТЕМИ НАПРАВЕТЕ СИ НОВИ" и да видим дали щеше да има такива реакции.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
miro_mcm написа:Точно в новата тема виж как сам знаеш кои, нема да споря повече с вас. ОБЕЩАВАМ ще ви слушам и няма да правя повече така. Щото и тука го обърнахме на чат току виж станали 200 страници препирни.
Точно в новата тема мнението ти е за тук и не виждам някаква причина за предупрежденито което отправяш

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
!!Asen_X написа:miro_mcm написа:без нито едно предупреждение?