Темите за регионални сбирки!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Новини
-
Темите за регионални сбирки!
Едно от най-главните правила на форума изрично забранява превръщането на темите в чатове и бълването на никому ненужен оффтопик.
Тъй като очевидно не сте били убедени, че това е нещо, с което сте длъжни да се съобразявате, заключвам всички регионални теми. Можете да си отворите нови, но ако в тях видя новозаформени чатове, тези теми ще бъдат забранени, а проблемните участници в тях ще бъдат лишени от правото да пускат постинги във форума за неопределено време.
Тъй като очевидно не сте били убедени, че това е нещо, с което сте длъжни да се съобразявате, заключвам всички регионални теми. Можете да си отворите нови, но ако в тях видя новозаформени чатове, тези теми ще бъдат забранени, а проблемните участници в тях ще бъдат лишени от правото да пускат постинги във форума за неопределено време.
Последна промяна Новини на 12 Мар 2008, 13:28, променена общо 1 път
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Като се замисли човек нищо лошо няма да обсъждаме неща в темата, но като изключим постовете от рода на няколко емотиконки и от 2-3 думи. Ако обсъждаме цивилизовано, става ли така, Асене ?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Новини
-
Spit-Fire написа:Като се замисли човек нищо лошо няма да обсъждаме неща в темата, но като изключим постовете от рода на няколко емотиконки и от 2-3 думи. Ако обсъждаме цивилизовано, става ли така, Асене ?
Наясно съм, че подобни теми няма как да не преминат в някакъв вид свободен разговор понякога. Все пак вие си се знаете, повечето сте приятели и съм далеч от мисълта да ви отнемам мястото, където да можете да обсъждате срещите си.
Целта обаче е темите да останат информативни, вътре да се дискутират неща около срещите или въпроси, изискващи вниманието на повече хора от града. За тези неща - няма проблем!
Проблема е когато има лигавщини, кой къде се напил вчера, постинги с емотиконки, лафчета, вицове и т.н. Това е, което искаме да избегнем.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Като Ви се зачати яко, предполагам повечето имате скайп, ние си направихме конферентен чат вътре и там си пишем простотиите. Много по-забавно е отколкото да се спами из форума,а и е по-удобно 

Tux0 Ca !

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
SpUd3r написа:Като Ви се зачати яко, предполагам повечето имате скайп, ние си направихме конферентен чат вътре и там си пишем простотиите. Много по-забавно е отколкото да се спами из форума,а и е по-удобно

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Верно не съм от много време както повечето от вас в този форум . Влизам от около година и половина . Събори и Мероприятия е най-посещаваната тема от мен ... Там мога да се чуя с хора с които се разминаваме по чатове и разни други ... Винаги ми е правило кеф да чета информация за предстояща или изминала сбирка . Винаги са ме радвали постовете на хората преди сбирка . Ентусиазма който показват вълнението от предстоящото събиране ... Лично съм против тази реформа ... Верно си има правила но мисля че точно в този подраздел точно това че всичко е малко по свободно го прави толкова приятен ... За в бъдеще ще се опитам да спазвам правилата ,но ако те повлияят на атмосферата на Събори и Мероприятия мисля че ще намаля посещенията на форума като цяло
Е дано не се развалят много нещата и да се запази духа на подфорума въпреки реформите . Айде със здраве 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Новини
-
Mishel_Vaian написа:Верно не съм от много време както повечето от вас в този форум . Влизам от около година и половина . Събори и Мероприятия е най-посещаваната тема от мен ... Там мога да се чуя с хора с които се разминаваме по чатове и разни други ... Винаги ми е правило кеф да чета информация за предстояща или изминала сбирка . Винаги са ме радвали постовете на хората преди сбирка . Ентусиазма който показват вълнението от предстоящото събиране ... Лично съм против тази реформа ... Верно си има правила но мисля че точно в този подраздел точно това че всичко е малко по свободно го прави толкова приятен ... За в бъдеще ще се опитам да спазвам правилата ,но ако те повлияят на атмосферата на Събори и Мероприятия мисля че ще намаля посещенията на форума като цялоЕ дано не се развалят много нещата и да се запази духа на подфорума въпреки реформите . Айде със здраве
Здрасти,
Целта не е да се развали атмосферата, целта е да се отърсим от постингите, които не допринасят с нищо за нея.
Виж реакцията на някои от хората.. нееднократно обясних, че никой не ги спира да пишат, помолих ги да не клепат и новите теми, а да изразят в тази недоволството си и какво последва... разумен диалог?
Не.
Последва омазване на новите теми, остри коментари, бойкоти и каквото друго се сетиш, че може да роди главата на човек, който смята че щом има правила, те трябва да бъдат променени ако не му изнасят.
Обясни ми как да разбера хора, които не умеят да комуникират по един нормален начин. Ти им говориш, те си знаят тяхното и се самонавиват един друг, че ето - ние сме врага, който се опитва да ги раздели.

И нашата не е лесна, човече.

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Според мен всеки един форум по един или друг начин се е превърнал в чат. Не посещавам само този, а и много други форуми, нещата са абсолютно еднакви. Заключването на темите не мисля, че ще промени нещата към по-добро, рано или късно всичко ще се повтори. За техническите теми наистина спама е кофти, но за регионалните сбирки ми се струва нормално. Това е лично мнение, правилата са си правила, но според мен форума е създаден да служи на тези който го ползват. По тази логика ми се струва, че 60% от темите трябва да се заключат, те просто са безсмислени, а на места простотията цари със страшна сила. Това е лично мнение. Хайде със здраве и забелязвам, че хората вече започнаха да се карат заради тази санкция. Трябва ни обединение, а не конфронтация. 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Доста размишлявах над стореното преди да седна да напипиша 2 реда тук, но в крайна сметка стигнах до извода че всичко това със заключванията е пълна недомслица защото винаги ще се намери някои който да изпитва някакъв вид душевен оргазъм и да иска да го сподели с нас !!!
Ето ти Асене един пример> имаш ли представа защо на подписа на ДК Краси от Варна има един билборд ? отговора е НЕ няма и да имаш защото не си сред нас не ни знаеш лафовете и нравите нито взаимоотношенията но когато вляза аз да речем и не само аз и видя на Краси подписа с билборда изпадам в смях и се сещам за много неща които са се случили на наши събирания било то на седмични сбирки било на по кафенце някъде или на картинг пистата и в този род на мисли едва ли си в главите на всеки един от нас за да рабереш когато някой напише думата ТАБЕЛА какво има предвид така е забелязвам и навсякаде по другите градове и не виждам какво вас ви бърка това че от време на време излизаме от рамките на нормалното !
Това винаги се е случвало и ще продължава да се случва каквото и да се направи защото винаги ще има някой който да се изцепи неподготвен и после да го осерем както си знаем
Разглеждайки конкретно наща си тема за сбирките във Варна наистина има доста глупости но не мисля че някой от нас е прекалил
Явно имате нужда малко от розови очила да погледнете на нещата от другата гледна точка и да видите че живота си върви ние се забавляваме до колкото е възможно и на никого не пречим
Ей тука вече имах 10 поредни обаждания по телефона и ми секна музата да пиша но мисля че все пак изказах мнението на повечето от нас Варналии и ще разберете какво имам предвид
Поздрави от Варна !
Ето ти Асене един пример> имаш ли представа защо на подписа на ДК Краси от Варна има един билборд ? отговора е НЕ няма и да имаш защото не си сред нас не ни знаеш лафовете и нравите нито взаимоотношенията но когато вляза аз да речем и не само аз и видя на Краси подписа с билборда изпадам в смях и се сещам за много неща които са се случили на наши събирания било то на седмични сбирки било на по кафенце някъде или на картинг пистата и в този род на мисли едва ли си в главите на всеки един от нас за да рабереш когато някой напише думата ТАБЕЛА какво има предвид така е забелязвам и навсякаде по другите градове и не виждам какво вас ви бърка това че от време на време излизаме от рамките на нормалното !
Това винаги се е случвало и ще продължава да се случва каквото и да се направи защото винаги ще има някой който да се изцепи неподготвен и после да го осерем както си знаем
Разглеждайки конкретно наща си тема за сбирките във Варна наистина има доста глупости но не мисля че някой от нас е прекалил
Явно имате нужда малко от розови очила да погледнете на нещата от другата гледна точка и да видите че живота си върви ние се забавляваме до колкото е възможно и на никого не пречим
Ей тука вече имах 10 поредни обаждания по телефона и ми секна музата да пиша но мисля че все пак изказах мнението на повечето от нас Варналии и ще разберете какво имам предвид
Поздрави от Варна !

- Новини
-
Vlado Sky Fox написа:Според мен всеки един форум по един или друг начин се е превърнал в чат. Не посещавам само този, а и много други форуми, нещата са абсолютно еднакви. Заключването на темите не мисля, че ще промени нещата към по-добро, рано или късно всичко ще се повтори. За техническите теми наистина спама е кофти, но за регионалните сбирки ми се струва нормално. Това е лично мнение, правилата са си правила, но според мен форума е създаден да служи на тези който го ползват. По тази логика ми се струва, че 60% от темите трябва да се заключат, те просто са безсмислени, а на места простотията цари със страшна сила. Това е лично мнение. Хайде със здраве и забелязвам, че хората вече започнаха да се карат заради тази санкция. Трябва ни обединение, а не конфронтация.
Здраво ни наплю в едната тема, но поне реши да пуснеш и градивно мнение тук.
Всички реагирахте още преди да сте наясно какъв е проблема, какво наложи тези санкции и какви точно са ограниченията. Редица пъти модератори са ви предупреждавали какво ще се случи ако не редуцирате оффтопика, но всичко това беше пренебрегнато. Последиците са видни.
А хората се карат, защото не умеят да говорят. Дава им се възможност да изразят мнението си тук, но им е по-удобно да продължават да серат където им падне. Търсите разбирателство? Как... с обиди, интриги, изкуствено създаване на врагове? Какво се очаква да направя когато срещна подобно отношение?
Преговори няма да водя. Обясних какво може и какво не може да се случва в тези теми. Обясних и какви са компромисите, които можем да направим.
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Illusion
- Бургаското явление
-
И аз дълго се колебаех дали да пиша, но мнението на Icco® се припокрива с моето. Колкото и спам да има не можете да кажете, че ние си пишем ей така да се намираме на занимание. Специално в темите за сбирките, само хората, които посещават тези мероприятия, могат да знаят за какво става въпрос. Колегата преди мен написа много точно за какво става въпрос - ние се шегуваме за нещо и се заливаме от смях, защото знаем какво се е случило. Никой никога няма да не разбере защо казваме точно това и защо другите реагират така... Дори и да обясняваш не си ли бил там и да преживееш случилото се няма как да го усетиш.
Първото ми мнение във форума беше в темата за бургаските сбирки. След тази седмица нямах пропуск на нито една сбирка с изключение на предпоследните две седмици и то имах причина.
Аз лично четях форума доста преди да се регистрирам, прегледала съм всички теми и ми направи впечатление, че, ако преди много години - още в началото на форума, повтарящите се теми не са изтривани, а просто седят, то сега се трият и съответно заключват нещата от престараване. Тук може би греша, наясно съм, че се усираме, но в НАШИТЕ теми не го допускаме!
Нима това, че форума се превръща в космополитън №2, е по-лошо от това да си пишем за неща, за които се разбираме само хората, които знаем за какво става въпрос.
Преди мен и Захари и Владо си изказаха мнението и ги подкрепям напълно. Радвам се, че ги познавам, че познавам още куп хора носещи синьо-белия пламък в очите си именно от тези сбирки и не вярвам, че някой ще го промени това.
Отново казвам първото ми мнение беше написано в темата, не искам последното да бъде точно сега! За мне заключването на темите беше крачка назад след граденето на сбирките толкова време (наскоро стана година от създаването на тази традиция в Бургас).
Живи и здрави и на бургазлии до следващата Неделя!!!
Първото ми мнение във форума беше в темата за бургаските сбирки. След тази седмица нямах пропуск на нито една сбирка с изключение на предпоследните две седмици и то имах причина.
Аз лично четях форума доста преди да се регистрирам, прегледала съм всички теми и ми направи впечатление, че, ако преди много години - още в началото на форума, повтарящите се теми не са изтривани, а просто седят, то сега се трият и съответно заключват нещата от престараване. Тук може би греша, наясно съм, че се усираме, но в НАШИТЕ теми не го допускаме!
Нима това, че форума се превръща в космополитън №2, е по-лошо от това да си пишем за неща, за които се разбираме само хората, които знаем за какво става въпрос.
Преди мен и Захари и Владо си изказаха мнението и ги подкрепям напълно. Радвам се, че ги познавам, че познавам още куп хора носещи синьо-белия пламък в очите си именно от тези сбирки и не вярвам, че някой ще го промени това.
Отново казвам първото ми мнение беше написано в темата, не искам последното да бъде точно сега! За мне заключването на темите беше крачка назад след граденето на сбирките толкова време (наскоро стана година от създаването на тази традиция в Бургас).
Живи и здрави и на бургазлии до следващата Неделя!!!
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара