Седмичните сбирки и форума...кефят!!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Седмичните сбирки и форума...кефят!!!

Мнение от POL_Starshi » 21 Яну 2008, 21:46

Това което става на седмичните сбирки за мен е било винаги "душевен оргазъм".Винаги заглеждам баварка когато минава и като не видя стикера на клуба се усмихвам и си мисля колко много пропуска този човечец като само кара бима,а не го споделя с други.
Форума за мен винаги е бил "хронология на кефа" когато се събират истински фенове,но ако няма форум,а само ползваме някакви си чат канали,то тогава питам!?

Как да се върна във времето за да изкопая нещо което ме е кефило,а времето е погребало,а само един форум може да съхрани!?

Бъдете живи и здрави!Аз бях дотук!!!!
Последна промяна POL_Starshi на 21 Яну 2008, 21:56, променена общо 4 пъти
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 21 Яну 2008, 21:50

Добре казано колега :yes:
Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 21 Яну 2008, 21:57

От сега нататък БМВ Форума се премества в Скайп и мирк,че по яко там!!Честно казано и аз взех да се замислям адски съм зарибен по БМВ бих направил всичко да си купя и ще си купя,но явно в този форум няма да се разберем с модераторите.Аз до сега един не съм видял от форума да скочи и да каже аз се чувствам зле че другите пишат по 2,3,4 страници що ние да не сме малоумни че не можем да прочетем по толкова страници ? Изобщо според мен тия правила са излишни,защото ние тук сме се събрали не само БМВ ентусиасти тук сме едно голямо общество,което на много малко места съществува.Помага ме си,задружни сме казваме така и така и го правим!! Само яки пичове точни тука,много добри приятели.Ако изобщо това нещо се приложи в държавата ни,ние ще сме номер едно.Правилата по принцип нали са сложени за да ни е по добре на нас,извинявайте но какво ще стане без тях искам да попитам аз ?Особенно тук в раздела Събори/Мероприятия.Модераторите отговорете каква ще е разликата когато ги няма правилата ?? Единственото което ще стане е че ще се изписват повече страници,да ви имам проблема ??????

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 21 Яну 2008, 22:00

Няколко истини:

Никой не ви пречи да пишете в тези теми и да разговаряте относно сбирките и автомобилите си.

Старите ви теми не са изтрити, а заключени.

Можех просто да изтрия темите без да се занимавам да пиша вече десети постинг по този въпрос, без да се опитвам да ви обясня къде е проблема и как да го решим, без преди това да се постарая да разбера всекиго от вас и т.н. Но не го направих.
Изгубих дотук два часа. Главата найстина вече ме цепи, отговорих поне на 30 ЛС-та по повод тези теми и смятам, че повечето момчета поне се постараха да разберат за какво става въпрос.

Постъпих коректно с вас. Обясних ви всичко, отворих ви тема, в която да изкажете недоволство и критика. Вместо това вие разваляте другите теми или пускате нови в опит да намерите под вола теле, да бъде събрана някаква опозиция и да изкарате административния екип някакви малоумници, които "пречат на ентусиазма".
Ако това е вашия начин да покажете недоволството си, то тогава може би аз сбърках, че отделих толкова време за да постъпя човешки с вас. Трябваше просто да натисна бутончето за изтриване, да затворя форума и да изляза да изпия две бири.

Ще отговоря на въпросите ви само в създадената за целта тема. Всичко по този повод извън нея ще бъде изтривано за да не се трупа в останалите теми.

Назад към Събори/Мероприятия