Бмв 730д 2006 спешна помощ
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
Бмв 730д 2006 спешна помощ
Колеги можете ли да ми помогнете онз ден един познат си е копил тази кола, и преди малко докато е разучавал компютъра на колата (кръглото копче) е цъкнал някаква функция "AUTO P" Когато я е избрал му излезнал надпис Ауто и знака на ръчната спирачка в километража на индикацията на скоростите, излизало в червено и в зелено, някой да знае това какво е и за какво е защото е притеснен много. Благодаря ви за отговорите !
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Поправете ме ако греша,но това не беше ли автоматичната паркинг система,която внедриха в по-новите модели 

- saphir
- кандидат ентусиаст
-
ами и аз предположих че е като системата на новата 1-ца, само дето не може да се изключва ами постоянно си седи символа но е или червен или зелен, някой ако знае къде има сайт с описание на опцийте на джой стика (кръглото копче) може на немски английски или български.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Според мен като си купиш такава кола, Официалните сервизи не трябва да са ти чужди, а приятели!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
Re: Бмв 730д 2006 спешна помощ
[quote="saphir"][/quote]
Koлега какво стана .... оправихте ли колата ... какво се оказа ....

Koлега какво стана .... оправихте ли колата ... какво се оказа ....

- Peyo Bozov
- Потребител
-
.
1ви път като го натиснеш ти е зелено ауто-п това ти е при спиране колата да не потегля без гас. изключва се само когато колата ти е в движение. когато го натиснеш докато си спрял пускаш ръчната
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
аз отидох на другия ден, и прочетох в книгата, оказа се, че като спре напълно колата се задейства ръчната спирачка а щом докоснеш газта веднага се освобождава.
Аз казвам на тази функция "автоматична ръчна спирачка",много е удобна
в задръствания и висок трафик,при натискане на Auto H индикацията на ръчната спирачка на таблото светва в зелено,когато се спре ръчната спирачка сработва автоматично и можете да си махнете крака от спирачката,при натискане на газта то тя пада и трагвате саответно.Вече е базово в x5.
в задръствания и висок трафик,при натискане на Auto H индикацията на ръчната спирачка на таблото светва в зелено,когато се спре ръчната спирачка сработва автоматично и можете да си махнете крака от спирачката,при натискане на газта то тя пада и трагвате саответно.Вече е базово в x5.
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
datcho написа:Ей ти даже не си изчакал да стане 2008 и си взел машина беИзвинявам се за спама ама не ме сдържа
Тва не го схванах

12 мнения
• Страница 1 от 1