за м42
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
стопля дросела да не замръзне, при много ниски температури, защото там потока на въздух е огромен и е възможно ако я караш продължително време с едно и също подаване на газ, а навън е да речем -15,20 градуса да замръзне
. А принципно потока от въздух минава толкова бързо от там, че е малко вероятно да се стопли преди да влезне в ДГТ-то. Ама.....хубаво, че си го махнал 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Re: за м42
porostorm написа:В темата, линкът за която даде GEORGIEV пише, че зависи от къде е колата дали ги има или неge_a написа:tonkata написа:та за кво са тия работи на старата ми е30 с м42 ги нямаше
Как да ги е нямало бря, толкова си и гледал
Айде първо да се запознаем и после да обесняваме

П.С. Ако не разбереш ми се обади аз ще ти кажа къде ти е грешката

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Новини
-
gazzzar написа:стопля дросела да не замръзне, при много ниски температури, защото там потока на въздух е огромен и е възможно ако я караш продължително време с едно и също подаване на газ, а навън е да речем -15,20 градуса да замръзне. А принципно потока от въздух минава толкова бързо от там, че е малко вероятно да се стопли преди да влезне в ДГТ-то. Ама.....хубаво, че си го махнал
Най-логичния отговор дотук. Според мен това е и окончателния отговор на въпроса за какво точно служат тия плочки

!!Asen_X написа:gazzzar написа:стопля дросела да не замръзне, при много ниски температури, защото там потока на въздух е огромен и е възможно ако я караш продължително време с едно и също подаване на газ, а навън е да речем -15,20 градуса да замръзне. А принципно потока от въздух минава толкова бързо от там, че е малко вероятно да се стопли преди да влезне в ДГТ-то. Ама.....хубаво, че си го махнал
Най-логичния отговор дотук. Според мен това е и окончателния отговор на въпроса за какво точно служат тия плочки

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
sachs написа:!!Asen_X написа:gazzzar написа:стопля дросела да не замръзне, при много ниски температури, защото там потока на въздух е огромен и е възможно ако я караш продължително време с едно и също подаване на газ, а навън е да речем -15,20 градуса да замръзне. А принципно потока от въздух минава толкова бързо от там, че е малко вероятно да се стопли преди да влезне в ДГТ-то. Ама.....хубаво, че си го махнал
![]()
![]()
само дет няма нищо общо с истината
А според теб за какво служи това?!?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
tonkata написа:мойта вече няма и почна да съска

Я пак го напиши, ама го подкрепи с видео материял

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
браво бе пич
ай споделяй как е вървежа....

ай споделяй как е вървежа....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2