Кой с какво ще е на бала !?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от gadjev » 20 Май 2004, 0:20

Ама сега гаджето е абитуриентка на 26.05,а представа си нямам с какво да я прекараме...хехехе закараме.Аз съм от Пловдив.Много ще се радвам,ако някои даде съвет или ми помогне....знаете-абитуриентската е веднъж-сватби,колкото ни душа иска...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Май 2004, 10:29

ati написа:в моя клас бяхме 3 момчета на 23 момичета.

Детската ми мечта направо ..... :mha: :smoke:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 20 Май 2004, 10:37

!!Asen_X написа:Детската ми мечта направо ..... :mha: :smoke:

:mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
Е па язе я изживях 4 момчета 32 момичета 8)
А на бала бях с голф1 кабрио, стандартната ситуация заваля дъжд добре че спря бързо 8)
May the BMW force be with you!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 20 Май 2004, 10:58

Щастливци :) :) :)
По мое време най-западната кола беше Шкода120 (но не японка, а с кръгли фарове). Та аз бях с такава - бяла с черна тапицерия (сега като се замисля е абсолютна селяния). Но за сметка на това бяхме 6 момчета на 34 момичета. А завиждайте сега :-P
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 20 Май 2004, 11:02

На моя бал имаше две оферти и двете BMW :D и кво стана в последния момент, не стана ясно, :roll: но се качих гордо в една Лада 2105, чистак нова от "Кореком" (тогава все още ги имаше), окичихме я от всякъде с балони и заминах...

Единия ми брат замина с черна правителствена лимузина "Чайка"... доста широчко беше в нея. Само на любимата ми слабост (малкия ми брат) не се отвори "парашута", да се качи на вертолет, не разрешиха кацане в центъра. Иначе го бяхме капарирали... без майтап. :D Въобще какво ли не се прави за абитуриентската вечер и определено си заслужава. Аз дори карах електричката за Банкя в ранните зори след бала. :D

А пред офиса ми стои един лилаф :D Трабант, направен като джип и чака също своите абитуриенти. Мога да съдействам...
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Май 2004, 11:52

Аз бях с Фиат Абарт 125TC Турбо или нещо такова беше, не помня добре вече, беше много отдавна. Закара ме майка ми и въртя после малко гуми пред ресторанта.. тя си пада по разните дрифтове ама така и не ме научи и мен как става тоя номер :) :) :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 20 Май 2004, 12:10

Слаба работа момчета, аз преди 2 години на бала бях с Hummer офицерско изпълнение с кремав кожен салон, по Витошка събрахме очите на хората щото се бехме качили две момчета и една девойка отзад при ролбарите :lol: :lol:
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 20 Май 2004, 12:14

TheBoss написа:....Но за сметка на това бяхме 6 момчета на 34 момичета.

лелелеле а в мой клас сме 23 момчета и 2 момичета .... като ви слушам вас и ми едва да си отхапя топ***е от мъка !!! :cry: :cry: :cry:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 20 Май 2004, 12:16

лелелеле а в мой клас сме 23 момчета и 2 момичета .... като ви слушам вас и ми едва да си отхапя топ***е от мъка !!! :cry: :cry: :cry:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 20 Май 2004, 12:28

Ами аз бях в е36 316, с закачени :bgflag: Трибагреници :bgflag: отстрани и си слушахме "Срам и Позор" и "Гордост".
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Май 2004, 12:32

аз ходиш пеша...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 20 Май 2004, 12:33

naskoksan написа:аз ходиш пеша...

"абе баща ти кола ти е купил, ти пеша ходиш" :mha:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Май 2004, 13:22

Абе какво говорите, аз като завърших в нашият випуск бяхме 260 човека и нито едно момиче :lol: :lol: :gay: то в цялото училище от 1200 ученика имаше 3 момичета...ебаси сигурно им е било готино :lol:
А мен ме караха с "Урал" от втората световна с кош, аз бях в коша с кожено яке и метална каска льоках яко бира, а мотора беше целия в рога от някви животни 8) беше много зло, като дойдоха и аверите на тея дето ме караха с един мотор...не знам какъв беше яко дърт-на костеница направо :arrow: ма с четирицилиндров двигател от Kawasaki и по светофарите като се изрежеше и не можеше да се вижда от пушек :arrow: а в кордона беше и още един Шевролет Камаро :arrow: от тея най-бандитските дето е 5,7 литра 140 коня и до 2000 оборота гумите му пушат ма после умира :D Абе лудницата е пълна...а знаете ли колко яко си прекарахме като установихме, че само нашия випуск сме в ресторанта... тея дето си беха довели гадженцата (3 наброй) съжаляваха, всеедно да пуснеш младо яренце в джунглата :lol: :lol: :guitarist: :mrgreen: :twisted:
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 20 Май 2004, 13:42

rtzankov написа:

Едното от тях е Мето.. :mha:

speed_666
Аватар

Мнение от speed_666 » 20 Май 2004, 15:00

Когато беше моя бал един познат беше така добър да услужи с неговото 750i (сега се води пред-пред последен модел, не знам кое купе е), та даже и с шофьор :) , но пък аз не пропуснах да го покарам малко преди да тръгна за бала, макар че нямах книжка още :D

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории