Кой с какво ще е на бала !?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- gadjev
- Потребител
-
Ама сега гаджето е абитуриентка на 26.05,а представа си нямам с какво да я прекараме...хехехе закараме.Аз съм от Пловдив.Много ще се радвам,ако някои даде съвет или ми помогне....знаете-абитуриентската е веднъж-сватби,колкото ни душа иска...
- Новини
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
!!Asen_X написа:Детската ми мечта направо ..... :mha:
:mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
Е па язе я изживях 4 момчета 32 момичета

А на бала бях с голф1 кабрио, стандартната ситуация заваля дъжд добре че спря бързо

May the BMW force be with you!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Щастливци
По мое време най-западната кола беше Шкода120 (но не японка, а с кръгли фарове). Та аз бях с такава - бяла с черна тапицерия (сега като се замисля е абсолютна селяния). Но за сметка на това бяхме 6 момчета на 34 момичета. А завиждайте сега :-P

По мое време най-западната кола беше Шкода120 (но не японка, а с кръгли фарове). Та аз бях с такава - бяла с черна тапицерия (сега като се замисля е абсолютна селяния). Но за сметка на това бяхме 6 момчета на 34 момичета. А завиждайте сега :-P

На моя бал имаше две оферти и двете BMW
и кво стана в последния момент, не стана ясно,
но се качих гордо в една Лада 2105, чистак нова от "Кореком" (тогава все още ги имаше), окичихме я от всякъде с балони и заминах...
Единия ми брат замина с черна правителствена лимузина "Чайка"... доста широчко беше в нея. Само на любимата ми слабост (малкия ми брат) не се отвори "парашута", да се качи на вертолет, не разрешиха кацане в центъра. Иначе го бяхме капарирали... без майтап.
Въобще какво ли не се прави за абитуриентската вечер и определено си заслужава. Аз дори карах електричката за Банкя в ранните зори след бала.
А пред офиса ми стои един лилаф
Трабант, направен като джип и чака също своите абитуриенти. Мога да съдействам...

Единия ми брат замина с черна правителствена лимузина "Чайка"... доста широчко беше в нея. Само на любимата ми слабост (малкия ми брат) не се отвори "парашута", да се качи на вертолет, не разрешиха кацане в центъра. Иначе го бяхме капарирали... без майтап.

А пред офиса ми стои един лилаф

Да караш Peugeot е страст!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз бях с Фиат Абарт 125TC Турбо или нещо такова беше, не помня добре вече, беше много отдавна. Закара ме майка ми и въртя после малко гуми пред ресторанта.. тя си пада по разните дрифтове ама така и не ме научи и мен как става тоя номер

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Слаба работа момчета, аз преди 2 години на бала бях с Hummer офицерско изпълнение с кремав кожен салон, по Витошка събрахме очите на хората щото се бехме качили две момчета и една девойка отзад при ролбарите

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
TheBoss написа:....Но за сметка на това бяхме 6 момчета на 34 момичета.
лелелеле а в мой клас сме 23 момчета и 2 момичета .... като ви слушам вас и ми едва да си отхапя топ***е от мъка !!!

R.I.P Landikar
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
TheBoss написа:....Но за сметка на това бяхме 6 момчета на 34 момичета.
лелелеле а в мой клас сме 23 момчета и 2 момичета .... като ви слушам вас и ми едва да си отхапя топ***е от мъка !!!

R.I.P Landikar
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
naskoksan написа:аз ходиш пеша...
"абе баща ти кола ти е купил, ти пеша ходиш" :mha:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе какво говорите, аз като завърших в нашият випуск бяхме 260 човека и нито едно момиче
то в цялото училище от 1200 ученика имаше 3 момичета...ебаси сигурно им е било готино
А мен ме караха с "Урал" от втората световна с кош, аз бях в коша с кожено яке и метална каска льоках яко бира, а мотора беше целия в рога от някви животни
беше много зло, като дойдоха и аверите на тея дето ме караха с един мотор...не знам какъв беше яко дърт-на костеница направо
ма с четирицилиндров двигател от Kawasaki и по светофарите като се изрежеше и не можеше да се вижда от пушек
а в кордона беше и още един Шевролет Камаро
от тея най-бандитските дето е 5,7 литра 140 коня и до 2000 оборота гумите му пушат ма после умира
Абе лудницата е пълна...а знаете ли колко яко си прекарахме като установихме, че само нашия випуск сме в ресторанта... тея дето си беха довели гадженцата (3 наброй) съжаляваха, всеедно да пуснеш младо яренце в джунглата

А мен ме караха с "Урал" от втората световна с кош, аз бях в коша с кожено яке и метална каска льоках яко бира, а мотора беше целия в рога от някви животни

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
rtzankov написа:TheBoss написа:....Но за сметка на това бяхме 6 момчета на 34 момичета.
лелелеле а в мой клас сме 23 момчета и 2 момичета .... като ви слушам вас и ми едва да си отхапя топ***е от мъка !!!![]()
![]()
Едното от тях е Мето.. :mha:
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3