Странични огледала - Х5 2004, E 53
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Странични огледала - Х5 2004, E 53
h1 aLL
Има ли някой идея защо като натисна копчето за прибиране на огледалата, те се прибират и 1 сек. след това си се разтварят отново сами... ? Т.е. не могат да стоят прибрани при каквито и да е обстоятелства

Има ли някой идея защо като натисна копчето за прибиране на огледалата, те се прибират и 1 сек. след това си се разтварят отново сами... ? Т.е. не могат да стоят прибрани при каквито и да е обстоятелства

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
И аз се чудих същото преди време...просто бутона трябва да се задържи...
Имам упътване за Е53 Х5 2004 ако те интересува мога да ти го пратя на e-mail.
Поздрави
Имам упътване за Е53 Х5 2004 ако те интересува мога да ти го пратя на e-mail.
Поздрави

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
И аз го имам този проблем с огледалата. Дори като задържа не се прибират. Т.е. прибират се, но след 1-2сек. сами се отварят пак, а после като го натисна пак се прибира само лявото. Странна работа
Някакви идей? 

datcho написа:И аз го имам този проблем с огледалата. Дори като задържа не се прибират. Т.е. прибират се, но след 1-2сек. сами се отварят пак, а после като го натисна пак се прибира само лявото. Странна работаНякакви идей?
да...същата история повтаря се и до днес за пореден път си играх отварях вратите натисках копчетата същата картинка

- datcho
- младши ентусиаст
-
Никой ли си няма на идея от какво става този гаф? Май ще трябва да притеснявам пак колегите от М-Кар 

- datcho
- младши ентусиаст
-
Не съм.. Понеделник като се прибера в Пловдив ще карам Е38-цата до М-Кар и там ще питам от къде идва този проблем
Като науча решението на въпроса ще пиша.

- Peyo Bozov
- Потребител
-
.
препрограмирайте ги. при мене шибидаха правеше такъв проблем
- datcho
- младши ентусиаст
-
Какво програмиране ?
В М-Кар приемчика ми каза като имам време да намина, че било масов проблем на Х5 някакъв механизъм за задържане на огледалата. Нищо работа било, но в цифри не сме си говорили 

Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
10 мнения
• Страница 1 от 1