здравеите колеги
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- totoza
- Потребител
-
- Кара: E39 525tds
здравеите колеги
здравеите колеги и аз вече имам BMW 525И ТА АКО МОЙЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ 1-во-значи колата е с климатроник като пусна винтелатора на парното тои по4жа да свири и да изкарва някакви страни шумове от какво може да е и 2-ро когато е пуснато парното да духа няма значение топло или студено през утворите неизкарва по4ти нищо само като го пусна на ажтомати4но издухване на прозореца изкарва много слабо явно това е често срещан проблем при BMW.благударя предварително
Добре дошъл
Или е задръстен филтъра на климатика, или по-лошо - въобще го няма и е задръстен самия радиатор на парното.
Провери първо за филтъра и ако изобщо го има го смени, ако го няма и са задръстени ламелите на радиатора трябва да се сваля таблото
zvetiko е описал много подробно процедурата по смяната тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=656560

Или е задръстен филтъра на климатика, или по-лошо - въобще го няма и е задръстен самия радиатор на парното.
Провери първо за филтъра и ако изобщо го има го смени, ако го няма и са задръстени ламелите на радиатора трябва да се сваля таблото
zvetiko е описал много подробно процедурата по смяната тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=656560
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Re: здравеи
totoza написа:мерси но каде се намира този филтар а страното бу4ене от жентилатора на какжо се далжи
Филтъра се намира в краката на пасажера.
Бученето се надяваме да се оправи като смениш филтъра, ако ли не все нещо ще ти измислят колегите

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аве кажете къде са тия филтри в София по 15лв... Баси чудото... Навсякъде ги намирам по 30-40 кинта ... Аз ли съм карък или съм тъп и незнам къде да търся...Айде някой ко знае място да свирка да ходя да пазаря...
Re: здравеи
totoza написа:мерси но каде се намира този филтар а страното бу4ене от жентилатора на какжо се далжи
Филтъра се вижда на 10-тата снимка от линка на zvetiko, под бялата капачка.
Бученето е или от задръстен филтър (ако го има) или от задръстен радиатор - мотора се товари, защото няма циркулация на въздуха през ламелите на радиатора
- totoza
- Потребител
-
- Кара: E39 525tds
здравеите
купих си филтар за 25лв ниакакав италиански от едни мои познати смених го и парното трагна чудесно взе да духа отвсиакаде благудариа за помуща за филта и шума малко намаля но пак го има от него изпадаха какви ли не неща и кужуха кадето седи филтара бе6е пален с листа и други неща изчистих го колкото мужах но явно и радиатора триабва да зачиста как мога да го направя благударя пак за съдеиствие то 

7 мнения
• Страница 1 от 1