325TDS или 325TD???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
С Фокус 1.6 16V си в клас БАБА ЛАДА 7-мица.Ама и там ще падаш яко.Продавай Форда ако си по скоростите и се яхай на Хонда или нещо Италианско.Ако си по ИСТИНСКИТЕ КОЛИ БМВ!
Имаше едни съмнения, че не е било 325ТДС, а само 325ТД, ма аз му видях емблемата 325ТДС, и реших все пак да питам, може пък тоя с които се дърпахме да излезе мъж и да си признае че падна от мен, или поне да каже че колата му е с емблема 325тдС.
А даже може да се навие да направим един два старта пред публика, щото аз ходя се пускам на гонките.
А даже може да се навие да направим един два старта пред публика, щото аз ходя се пускам на гонките.

Последна промяна JoroM на 15 Яну 2008, 14:23, променена общо 2 пъти
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- body
-
-
На кви гонки с таз морга бе?JoroM написа:Имаше едни съмнения, че не е било 325ТДС, а само 325ТД, ма аз му видях емблемата 325ТДС, и реших все пак да питам, може пък тоя с които се дърпахме да излезе мъж и да си признае че падна от мен, или поне да каже че колата му е с емблема 325тдС.

На такива гонки, дето БМВ E36 318is купе не ще да се пуска с мен. А едно E36 316 с тунинг изгоре мноо зле на два пъти. Кви лacтици му опъвах, не е истина. 

Последна промяна JoroM на 14 Яну 2008, 22:54, променена общо 1 път
- body
-
-
Аз също повярвай ми.Щом казвам че един измислен Фиат Браво върви повече от БМВ Е36 320i и 318is купета и двете.JoroM написа:Виж ся, аз съм голям фен на БМВ, и преди да зема Фокуса бях набелязал няколко E46-и, ма после се отказах поради някои съображения, така че няма кво да ми фалиш БМВ, знам им и силните и слабите страни.
Ми добре че го признаваш. Ама то само фятите да бягаха повече от 320-ките, бива, а то....
Само не разбрах що са заяждаше с мен?

Само не разбрах що са заяждаше с мен?
Последна промяна JoroM на 14 Яну 2008, 23:01, променена общо 1 път
- horhef
- младши ентусиаст
-
бе аз само не разбрах за какво пусна темата да се похвалиш, че си го бил или кво? ако е бил "TDS" съмнявам се да си го бил а и да си не е голямо постижение 

- horhef
- младши ентусиаст
-
- body
-
-
Не се дърпай с БМВ с тоз Фокус.Аз се дърпам с почти всички модели на БМВ с Фиатката,ама тя само затова става.Пълна кошница е иначе.Много върви има супер яка музика вътре,гори повече от 320i почти колкото 523i и си е италианска чикия отвсякъде.Ама съм я купил за да дърпам яки баварки на халогенки денем дори и лятото.
Аз Фокуса го зех не да ходя по гонки, ми да имам нормална градска икономична кола, но се оказа че от 100 кониовите дето се пускат в Бс досега никoй не е успял да ме бие, с изключение на едно Рено 107 коня, ма и то върви повече отколкото му отива за 107 коня. А с БМВ повече от 150 коня нямам и намерение да се пускам, но с модели по 10 сек. до 100, се пускам...ако има желаещи