--------Въпрос за централното заключване-----

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Яну 2008, 12:11

Абе целата врата да я намажеш с грес пак ще е същото, четете ли кво Ви пиша? Моята се затваря от първия ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 14 Яну 2008, 0:12

Моя проблем е абсолютно същия.......Появи се преди една седмица - преди всичко беше ток и жица........Ще се разглобяваме май :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Яну 2008, 0:24

:roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 3.0d 01г.
Мечтае да кара: Вече го кара

Мнение от Dragon4e » 14 Яну 2008, 10:07

и при мен заключваше от втория път но случайно си открих проблема и сега е о'кей.Под задната седалка зад шьофьорската страна има един ел. блок който командва ц. закл. отгоре има два бушона единия беше изгорял

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 14 Яну 2008, 21:24

Dragon4e написа:и при мен заключваше от втория път но случайно си открих проблема и сега е о'кей.Под задната седалка зад шьофьорската страна има един ел. блок който командва ц. закл. отгоре има два бушона единия беше изгорял

Е що не каза по-рано бреееееееееееееееее, чака да завали сняг и тогава да ме пратиш да ровя бушоните под седалката :D

Айде сега в събота в топлия гараж ще ходя да търся с фенера бушони. Ако може да снимаш къде трябва да ровя. Моля :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E kak BMW
Мечтае да кара: MMMMMPower

Мнение от cvetoslav » 14 Яну 2008, 23:18

И на мене ми прави номер тоя бушон, карам си аз и като почна щрак щрак щрак щрак централното се побърка заключвам то се отключва разглобиг аларми централни и накрая опс случайно пипнах тоя бушон че е изгорял и бинго всичко заспа. Дано и на вас да се реши проблема преди да разглобите всичко.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rdvr_burgas » 15 Яну 2008, 9:46

cvetoslav написа:И на мене ми прави номер тоя бушон, карам си аз и като почна щрак щрак щрак щрак централното се побърка заключвам то се отключва разглобиг аларми централни и накрая опс случайно пипнах тоя бушон че е изгорял и бинго всичко заспа. Дано и на вас да се реши проблема преди да разглобите всичко.

При мен е така - карам си и щрак щрак щрак :shock: Ако е от бушона ще те черпя :D

Потребител
Аватар

Мнение от ValeriD » 15 Яну 2008, 10:06

колеги и при мен се получава по някой пьт но сьм забелязал
че става когато някоя задна врата не е затворена хубаво и аз сьм заключил с алармата но всьщност тази точно врата не се е заключила и след това трябва всички врати да се отворят и затворят хубаво и проблема се оправя поне при мен- значи една машинка като не заключи и край
пробвайте :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dragon4e » 15 Яну 2008, 12:31

Zubcho написа:
Dragon4e написа:и при мен заключваше от втория път но случайно си открих проблема и сега е о'кей.Под задната седалка зад шьофьорската страна има един ел. блок който командва ц. закл. отгоре има два бушона единия беше изгорял

Е що не каза по-рано бреееееееееееееееее, чака да завали сняг и тогава да ме пратиш да ровя бушоните под седалката :D

Айде сега в събота в топлия гараж ще ходя да търся с фенера бушони. Ако може да снимаш къде трябва да ровя. Моля :)

e не са били два сори ето снимка един от тези трите шарените ми беше изгорял

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 16 Яну 2008, 1:26

а къде е снимката

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dragon4e » 16 Яну 2008, 11:00

klintan66 написа:а къде е снимката

пратих я на Zubcho щот не можах да я кача той ще я пусне в ефир

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rdvr_burgas » 16 Яну 2008, 11:30

При мен не е от бушоните под задната седалка :roll: Остава разглобяване и смазване на всички машинки :uups:

Потребител
Аватар

Мнение от stef83 » 22 Яну 2008, 20:32

имах такъв проблем след като сложих аларма.колата започна да се отключва като я заключиш независимо от това дали е с ключа или с дистанционното.майстора който сложи алармата се отказа.закарах я на друг и я оправи за 2 часа.нещо не била вярно свързана алармата към модула който управлява централното.от тогава няма проблеми
Успех

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 22 Яну 2008, 20:43

колегата дето каза за бушончето е доста прав. и аз го имам проблема със заключването и реших да проверя модула, като махнах седалката ми прилоша, бушона не само е изгорял ами направо се е разтекъл, опитах да го махна не помръдна, дори и клемореда разглобих, жиците не помръдват като запоени са към разтопената маса. а и при мен са 3 бушоните, още не сам ги проверил за какво точно са. отделно централното отказа и сега си седи отключена, ако някой иска адреса да пиши :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Vartolumei » 04 Май 2008, 20:18

при мен работата загрубя. :( преди седмица изкарах алармата от куплунга и защото не разпознаваше дистанционното и започнах да е заключвам с ключа до днес! :roll: когато реших да отключа вратата/другата е затапена/ ключа се завъртя,но централното не помръдна?Добре,че е комби и задната врата се отключи и влязах през нея,но с това проблема не се реши. :( нито една от вратите не се отваря от вътре.?нито от дръжките нито от чопчетета за заключване,връщат се когато ги вдигна.проверих и двете бушончета под задната седалка,но са здрави.!ще откача.не мога да си вляза в колата като бял човек. :help: ДАЙТЕ ИДЕЯ.Благодаря предварително! :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към E34