Cadillac пуска убиец на BMW-та

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Яну 2008, 0:21

интериора е готин наистина само кадето таблото е като на алфа от преди 20 години :mhihi: за външния вид ще си спестя коментарите няма смисъл,
единствено ме впечатлява въртящия момент и конете в тази кола
пс. А, и джантите са хубави :mhihi:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 11 Яну 2008, 0:42

евала на тия пичове от кадилак :twisted: колата показва че не дизайна е на първо място :bowdown: сърцето на колата е тва под капака, а не заоблените форми ! това не е вибратор... една кола трябва да има коне под капака, пък ако ще формата да и е ...... боли ме квот го няам че имала ръбове - в това и е чара ! ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ :!: :!: :!: но чак убиец на БМВ.. това е поредната журналистическа простотия :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 11 Яну 2008, 3:31

Този форум разцепва понятия все повече и повече...

Готов съм да заложа пари, че 2/3 от хората, които наплюха CTS-а не са виждали дори негова нормална версия наживо.

Момчета, не знам що решихте, че Кадилак (заедно с Линкълн) е нещо евтино китайско, корейско, тайванско, турско, сръбско или казакстанско. Това е най-скъпата US марка, която има прилични постижения и е най-малкото достойна за уважение.

Лично аз с голям кеф бих развъртал такова CTS-V с въртящ момент на ТИР, пък нека да не е най-най-най премиум.

И - да, интериорът е точно като на алфа от преди 20 години 1:1.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 11 Яну 2008, 9:53

колата е уникална но в бг трудно ще се поддържа кефи ма максимално отвътре бих казал че е доста съвременна

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Яну 2008, 12:21

Babuna написа:Този форум разцепва понятия все повече и повече...

Готов съм да заложа пари, че 2/3 от хората, които наплюха CTS-а не са виждали дори негова нормална версия наживо.

Момчета, не знам що решихте, че Кадилак (заедно с Линкълн) е нещо евтино китайско, корейско, тайванско, турско, сръбско или казакстанско. Това е най-скъпата US марка, която има прилични постижения и е най-малкото достойна за уважение.

Лично аз с голям кеф бих развъртал такова CTS-V с въртящ момент на ТИР, пък нека да не е най-най-най премиум.

И - да, интериорът е точно като на алфа от преди 20 години 1:1.

не казвам интериора а таблото!,ето ти една снимка да се обедиш сам!!
возил съм се в ескалеид и пак не ме впечатли кои знае колко от към качество на интериора,на глупавите американци може и да им харесва ама да се мери с марка която в цял свят е призната е малко смешно ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 11 Яну 2008, 13:48

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 11 Яну 2008, 13:54

Не се карайте :) Ето в това е бъдещето другото са играчки за разглезени американци :mhihi:
http://www.dailytech.com/Worlds+Cheapest+Car+Greeted+by+Environmentalist+Protests/article10301.htm

Потребител
Аватар

Мнение от Maguire » 11 Яну 2008, 15:34

Мен пък ме кефи дизайна.Малко е ръбест ама пък е нестандартен!Вътре е като космически кораб ама малко претрупано таблото.Надали феновете на БМВ биха минали на Кадилак,но пък за непредубеден купувач,ако цената на истина е с 1/3 надолу,що пък не!
Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 11 Яну 2008, 15:42

Интериорът е ЗВЕРСКИ :shock: , а екстериорът е боклук :mhihi: (лично мнение, въпрос на вкус :roll: )! Но като комбинация с двигателя, определено може и да бъде няк'ъв вид убиец ;) !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 11 Яну 2008, 18:03

Малиии да земам да си скривам бавареца някъде че кат ми го убият ко ша прая без него :)

Най-много да ми убие апетита като я видя на живо тая кола за друго не знам... :lol:
SGV

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 11 Яну 2008, 23:20

обедиш

въобще не знам, в какво си тръгнал да ни Обеждаваш
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Яну 2008, 23:49

alx написа:аз не виждам нищо лошо във този интериор

Алекс , ти на кой кадилак си пуснал интериора,защото това определено не е ЦТС-В , а повечрто хора остават с впечатлението че е именно интер. на УБИЕЦА на БМВта
Ето един линк за фотошпски снимки
http://www.cadillac.com/cadillacjsp/mod ... model=ctsv
и един за нормална фотография
http://carsmedia.ign.com/cars/image/art ... 441575.jpg
И това ако е суперския интериор :( :(
А по-горе беше показан интериора на Ламбо Ревентон...Ами ненормалене е ... Нали трябва да бие на Ф-22 раптор ... Даваш пари колко за 5 ламбота и получаваш ... наточено ламбо ... ама само на външен вид :( М споко тва няма да убие много БМВта,щото само 20 ша правят от него , пък БМВта милиони :P

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 12 Яну 2008, 1:32

Я виж тука интериора http://www.leftlanenews.com/cadillac-cts-v.html
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Яну 2008, 2:54

acho.rs написа:Алекс , ти на кой кадилак си пуснал интериора,защото това определено не е ЦТС-В

това е интериора на новия цтс-в...

ето ти линка откъдето съм взел снимките:

http://m5board.com/vbulletin/showthread.php?t=110390
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Яну 2008, 2:45

alx написа:
acho.rs написа:Алекс , ти на кой кадилак си пуснал интериора,защото това определено не е ЦТС-В

това е интериора на новия цтс-в...

ето ти линка откъдето съм взел снимките:

http://m5board.com/vbulletin/showthread.php?t=110390

Да наистина , си пуснал интериора на новя , който е убииствен,за разликаот този на В МОМЕНТА ПРОИЗВЕЖДАНИЯ ЦТС , който е 400 коня и със страшно грозен интериор.Размерите на колата обаче я поставят при 5цата,А6цата и Е класата (както и масата от 1900+кила) . А колата все още не е излязла , когато вече е излязла ще има РС6 - 580 коня , М5 битурбо(кой ли знае) и представете си АМГ каква ракета ще извадят.
Да видим какво ще убива тогава ... Иначе инериора мнооого повече ме кефи от този на М5 (мали , казах го) а СЕДАЛКИТЕ
http://www.supercars.net/Pics?v=y&id=40 ... _CTSV6.jpg са убиец.Май наистина ще е гъзария тази кола.По скоро обаче ми се струва че ще е при Мерц ,защото е луксозна(като всички Кадилацаи) и със компресорен двигател (лесно се кара) - абе ще видим като излезе на пазара 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум