бензин проблем
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
бензин проблем
имам следния проблем колата на место работи на бензин горе долу нормално но неможе да върви прекъсва дави се и гасне.след определен период от време горе долу на 5-6 минута маркучите дето са от бензиновата помпа кам металния бензинопровод почват да се пукат и да изхварля бензин от там.вапроса ми е каде може да се крие проблема имам самнение че е вазможно да е от регулатора на налягане които не враща бензин в резервоара но нз как да го провера ако някои е имал подобен проблем нека ми помогне.
колата е 318и м10 и на гас си лети

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
М10 - На маркуча за 5-тия инжектор слагаш манометър поне до 7-8атм. На работеща кола трябва да има 3-3,5атм.
Провери дали маркуча за обратния бенз не е запушен.
Следващата възможност е регулатора ...
Провери дали маркуча за обратния бенз не е запушен.
Следващата възможност е регулатора ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

Re: бензин проблем
Колега, аз имах абсолютно същият проблем. На свободна на бензин си работеше ПЕРФЕ, но като тръгна прекъсваше, давеше се и от време на време гаснеше... не му обърнах внимание на време и да ти кажа вече от 2 години Е30-ката ми само на газ върви. Еднин щастлив ден както си прекъсваше( защото я палех на бензин винаги) не ръчи да запали и до там беше. От тогава само на газ и на бензин грам не иска да върви. Така че взимай мерки, докато е време, защото ще стане рано или късно като моята работа.BMWfenomen написа:имам следния проблем колата на место работи на бензин горе долу нормално но неможе да върви прекъсва дави се и гасне.след определен период от време горе долу на 5-6 минута маркучите дето са от бензиновата помпа кам металния бензинопровод почват да се пукат и да изхварля бензин от там.вапроса ми е каде може да се крие проблема имам самнение че е вазможно да е от регулатора на налягане които не враща бензин в резервоара но нз как да го провера ако някои е имал подобен проблем нека ми помогне.
Та и аз съм много заинтересован от това, затова помагайте... явно това им е проблем на тея Е30- ки с газ. И най- чудното е да не съм я карал изобщо на бензин да се е задръстила нещо, пък то редовно. Даже имаше един етап в който само на бензин я карах (около 2 месеца газ не беше виждала). Искарено се надявам някой да има компетентно мнение по въпроса

5 мнения
• Страница 1 от 1