Плакати
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Плакати
бе не ми се вярва да има такова чудо като плакат с е30-ка,ама все пак...ако на някой му се намира,че от много време си мечтая да висне на стената една голяма е30-ка
или пък може да се направят,че гледам има момчета които и календари правят
а идеята за плакат от сорта метър на метър и половина с лоша е30 е повече от примамлива[/code]

или пък може да се направят,че гледам има момчета които и календари правят
а идеята за плакат от сорта метър на метър и половина с лоша е30 е повече от примамлива[/code]
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Приятел отиваш в която и да е печатница и си го поръчваш какъвто искаш,вместо ан хартия на плат е по готино или канаваца
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
- RORO
- младши ентусиаст
-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=72982
МАЛКО ПО НА ДОЛУ ИМА ЕДНА КОЯТО МНОГО МИ ХАРЕСВА ЛИЧНО НА МЕН ЕДНА ЧЕРНА М-ПАУВЪР СНИМАНА Е В АНФАС.
МАЛКО ПО НА ДОЛУ ИМА ЕДНА КОЯТО МНОГО МИ ХАРЕСВА ЛИЧНО НА МЕН ЕДНА ЧЕРНА М-ПАУВЪР СНИМАНА Е В АНФАС.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Аз ви препоръчвам плакатите да не са на хартия а на плат по скъпичко е ама хем става по красиво хем е доста по издържлив
И ако са повече броики и цената е по ниска
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
Scott написа:Аз ви препоръчвам плакатите да не са на хартия а на плат по скъпичко е ама хем става по красиво хем е доста по издържлив
не е плат а се нарича винил и не се печата в печатници а в рекламни студиа катедо са със широко форматен печат така нареканиа, ако е 1.00x1.50 няма да баде с добро качество, аз препорачвам 70x100 , хе все пак зависи и от принтера но в този бранш съм и за товеа ви го казвам

Мечтата на патриота Е38-та пред блока
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Извинявай приятелю че съм толкова невеж
А седа да ти разясна малко материалите,Винил е едно,плат е съвсем друго а Канавацата да не говорим,на плат се печатат знамена,Ама ако те влече може и ан Винил да се изпечата
Как го каза рекламни студиа бре деба кво е тва бе
Незнам аз работа във печатница-широкоформатен печат даже па съм и печатар
Ама евалата че еем открехна за материалите и за студиата
А седа да ти разясна малко материалите,Винил е едно,плат е съвсем друго а Канавацата да не говорим,на плат се печатат знамена,Ама ако те влече може и ан Винил да се изпечата
Как го каза рекламни студиа бре деба кво е тва бе

Незнам аз работа във печатница-широкоформатен печат даже па съм и печатар
Ама евалата че еем открехна за материалите и за студиата

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- RORO
- младши ентусиаст
-
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Аз предлагам да направим калнедар на БМВ форума и на всеки месец да има различен модел бмв примерно.... е30,е36,е34,е39 и тн. тъкмо ще ти красят стената тъкмо ще ти беде полезно.... ако има мераклии дайте де са организираме .... и да си направим а и виждам че тук има професионалисти в печатарството и те ще помагат..... 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Професионалисти много,а пари от къде,Тея календари няма да са по 20 лева повярвай ми.бате Стефчо Неопринта може да ви разясни за ценичките на календаритеstillo написа:Аз предлагам да направим калнедар на БМВ форума и на всеки месец да има различен модел бмв примерно.... е30,е36,е34,е39 и тн. тъкмо ще ти красят стената тъкмо ще ти беде полезно.... ако има мераклии дайте де са организираме .... и да си направим а и виждам че тук има професионалисти в печатарството и те ще помагат.....

- RORO
- младши ентусиаст
-
аз съм яко навит нервя се че не мога да постна една снимка на кой да я пратя да я постне,става дума за фланелка с Е30-ка на нея 

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2