Скорости

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Скорости

Мнение от Nitroman » 11 Яну 2008, 15:50

:help: Преди година сменях съединитея на моето Е30 318и М40. При смяната покраи съединителя смених и трите накраиника на скоростите защото маистора каза, че от тях капело масло. Скоростите сутрин докато колата достингне ниакаква температура се превклучват доста тегаво понякога и не искат. Иначе при нормално време и когато колата е позагряла малко се прекучват нормално. Скоростната кутия я купих втора ръка преди две години тъй като оргиналните скорости блокираха. Възможно ли е всичко да се дължи на по гъсто скоростно масло. Тъй като незнам, какво масло ми е сипал маистора. Ако това е проблема какво масло да сложа. Мерси предварително.:bowdown:
Последна промяна Nitroman на 12 Яну 2008, 0:49, променена общо 1 път
bmw e30

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 11 Яну 2008, 15:56

най вероятно в маслото е проблема почни от там и тогава търси други повреди
провери си първо нивото на маслото,отвии горната пропка на скоростите ( шестограм 17 ако нямаш ще е тегава работа ) като отвиеш и потече значи е достатачно маслото,но обърни вниание на състоянето му,ако не потече направо отвивай доланата и смяна
маслото е кастрол за скорости 80/90 друго не слагай,провери си и на дифа маслото,че ако е заминало на скоростите може и тва в дифа и то да е на там....
пиши какви си ги свършил

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 11 Яну 2008, 20:03

Шенкели викаш там по скоростите :mhihi:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 12 Яну 2008, 2:00

мисля че тази тема ще ти е полезна http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E2%EA%E0
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Яну 2008, 2:09

noty boy написа:Шенкели викаш там по скоростите :mhihi:

ай ся, не знае момчето сите названия на джаджите по колата, чул е нещо, объркал се, ти пък веднага да хапнеш, серсемин със серсемите :mhihi: ;)

ПС Гаше играем на криеница със смартове в гаража :winky:

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 12 Яну 2008, 4:58

Га га кат се стопи снежеца че немога са да го извадя от гаража "мноо" проходим деба.. :mhihi:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 12 Яну 2008, 13:04

И при мен е същото ... сутрин като температурата е около -10, скорости доста трудно се превключват .... с мъки ръгам втора и гледам да не спирам :mhihi: Аз си мисля, че е нормално ....
Не трябва да те е страх от действието, а от бездействието.

Назад към E30