проблем със скоростната кутия на е38
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
проблем със скоростната кутия на е38
карам е38 01 от една година и бях много доволен докато не смених маслото на скоростната кутия/маслото и филтъра са по каталог с гарантиран произход/. Колата върви перфектно докато не и дам газ/от спряло положение/ при което тя тъгва и веднага и връщам газта и започва да се чуди да влючва ли 2ра ск. или да остане на 1ва /ако не и вращам веднага газта си върви нормално като си изрежда вс.скорости/ след което около 15 сек. не реагира на подаване на газ-все едно е на свободна ск. след което преминава в някакъв неин си режим и изписва на дисплея transmision failed и като и давам газ върви с 5км/ч. като загася колата и я запаля всичко си тръгва нормално а при закачане на компютър показва- грешка при внезапно спиране??????.Ако някой знае или предполага от какво може да е проблема нека пише.МОЛЯ САМО ЗА КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
моля и двамата колеги за малко повеч инфо за 730д Е38 ците.
какви проблеми са ви правили, какво сте сменяли и какво ви е коствало. разход? много хора тук с интерес ще ви изслушаме.
какви проблеми са ви правили, какво сте сменяли и какво ви е коствало. разход? много хора тук с интерес ще ви изслушаме.
моята е бензин с много хубава газова уредба(3200лева) разхода направо не е за вярване в лева 13-15лева на сто извън градско и градско .за това кое колко струва не мога да кажа много,сменялсъм само масло и антифриз и няко друго уплатнение ,което ми струваше около 200 лева в обикновен сервиз,сменям само това защото моя двигател е с вериги няма такива косумативи като ролки и ремаци които струват една шапка пари, имам за смяна някои работи по ходовата час ще ми струват 500-600лева друго какво да ви кажа незнам .клата е перфектна няма никакви сериини пробле като например ауди и мерцедес.ако ви итерисува нещо с удоволствие ще ви отговоря ако мога .
10 мнения
• Страница 1 от 1