проблем със скоростната кутия на е38

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

проблем със скоростната кутия на е38

Мнение от Langata » 10 Яну 2008, 22:23

карам е38 01 от една година и бях много доволен докато не смених маслото на скоростната кутия/маслото и филтъра са по каталог с гарантиран произход/. Колата върви перфектно докато не и дам газ/от спряло положение/ при което тя тъгва и веднага и връщам газта и започва да се чуди да влючва ли 2ра ск. или да остане на 1ва /ако не и вращам веднага газта си върви нормално като си изрежда вс.скорости/ след което около 15 сек. не реагира на подаване на газ-все едно е на свободна ск. след което преминава в някакъв неин си режим и изписва на дисплея transmision failed и като и давам газ върви с 5км/ч. като загася колата и я запаля всичко си тръгва нормално а при закачане на компютър показва- грешка при внезапно спиране??????.Ако някой знае или предполага от какво може да е проблема нека пише.МОЛЯ САМО ЗА КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Яну 2008, 2:48

датчика на спирачката евентуално смени.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от RADKO » 20 Яну 2008, 8:23

и аз имам същата кола .прави ми някакви чакмаци от време на време. мислех че от маслота ,щих да ходя да го сменя да го сменям тези дни ,маи ще изчакам да видя какви мнения ще има по този въпрос.благодаряна всички предварително

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Langata » 20 Яну 2008, 22:58

моята я оправиха нещо било зацапано некви клапани ли що ли имало вътре 8-9 били почистиха ми ги смениха ми маслото и филтъра и сега ечисто нова

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Яну 2008, 23:29

звучи доста добре :)
да ти е честито
кажи къде и колко пари те одраха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Langata » 21 Яну 2008, 22:04

нема и 700лв.

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 22 Яну 2008, 1:44

моля и двамата колеги за малко повеч инфо за 730д Е38 ците.

какви проблеми са ви правили, какво сте сменяли и какво ви е коствало. разход? много хора тук с интерес ще ви изслушаме.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 22 Яну 2008, 14:54

dizela има и дебитомер при мен беше същото когато беше гръмнал

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Langata » 23 Яну 2008, 19:58

Колега да ти кажа е38 е страхотна кола! Аз лично сам сменял само дреболии по окачването други проблеми не сам имал! Толкова ми харесва как се държи на пътя и как вози че като си купувам новата 7ца тази ще си я оставя да я кара жената.

Потребител
Аватар

Мнение от RADKO » 03 Фев 2008, 20:22

моята е бензин с много хубава газова уредба(3200лева) разхода направо не е за вярване в лева 13-15лева на сто извън градско и градско .за това кое колко струва не мога да кажа много,сменялсъм само масло и антифриз и няко друго уплатнение ,което ми струваше около 200 лева в обикновен сервиз,сменям само това защото моя двигател е с вериги няма такива косумативи като ролки и ремаци които струват една шапка пари, имам за смяна някои работи по ходовата час ще ми струват 500-600лева друго какво да ви кажа незнам .клата е перфектна няма никакви сериини пробле като например ауди и мерцедес.ако ви итерисува нещо с удоволствие ще ви отговоря ако мога .

Назад към Други модели