колко ви е рекорда за НЕПРЕКЪСНАТО работно време?
Модератор: Общи модератори
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
На предишната ми работа доста често ми се случваше да изтерясвам до никое време, когато имахме по-големи групи, и трябваше да се обработват повече данни. Отделно, на път, като водач на групи, е немислимо да спиш
Пътувах като такава няколко пъти до Турция с тръгване както всички агенции - петък на обяд и връщане неделя по някое време, и честно казано е доста смазващо да не спиш по 48 часа, още повече тая гимнастика да се случва всеки уикенд
Сега, на новата ми работа, е доста по-спокойно - работното време си е фиксирано (не, че на предишното не беше, просто всичко зависеше от други обстоятелства ако мога така да ги нарека
), само малко е сбръч преди големи събития и преди предавания на проекти в министерствата, но това рабира се не е всеки ден, и всичко е ок 

Сега, на новата ми работа, е доста по-спокойно - работното време си е фиксирано (не, че на предишното не беше, просто всичко зависеше от други обстоятелства ако мога така да ги нарека

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
мом4ета ако сериозно ви се налага да работите толко време не се стискаите 10 кинта 3 линии анфетамини и куртите мивки лепите пло4ки аз не сам прбвал ама като гледам комшията 4 ден не спи

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ми яко ама рекорда продължава...
в момента имам отворени около 4 супер-важни конзоли на които не трябва да се бърка щото минава смс/воип/IVR call трафик на 20+ държави, в едното ми ухо скайп обаждане на унгарски, на другото с хендсфрий си говоря на английски с един поляк, и пиша тука че току-що направих 33 часа. И на двете обаждания по интересен начин синхронизирам мега-тегави ИТ логистични задачи. от типа как да смениме стойностите на два integera БЕЗ да ползваме трети - разширено в 20394823948 димензии
разбирам го но не го осъзнавам ебати якото

в момента имам отворени около 4 супер-важни конзоли на които не трябва да се бърка щото минава смс/воип/IVR call трафик на 20+ държави, в едното ми ухо скайп обаждане на унгарски, на другото с хендсфрий си говоря на английски с един поляк, и пиша тука че току-що направих 33 часа. И на двете обаждания по интересен начин синхронизирам мега-тегави ИТ логистични задачи. от типа как да смениме стойностите на два integera БЕЗ да ползваме трети - разширено в 20394823948 димензии
разбирам го но не го осъзнавам ебати якото

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
t0sh написа:ми яко ама рекорда продължава...
разбирам го но не го осъзнавам ебати якото![]()
![]()
![]()
Ае легай вече че току виж си станал на "димензия"

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
бе ти немоо нацелиш рджи 45 дупка вече беt0sh написа:ми яко ама рекорда продължава...
разбирам го но не го осъзнавам ебати якото![]()
![]()
![]()

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Преди около 3 месеца, бях в Германия (Мюнхен), трябваше да отида почти до Рощок и после да тръгна към България. Бях спал само 4 часа и като тръгнах от Мюнхен към Берлин спирах 2 пъти на Макдоналдс и веднъж на един Реал. След това на връщане спрях до един Алди и след това чак долу на границата в Австрия за винетка. Казах си, че ще покарам още малко и ще спя, но исках да влезна в Унгария. После ми се обадиха, че трябва да се прибера възможно най-бързо. Румъния я взех за 3 спирания като влезнах в България през Дунав мост. Прибрах се и когато си направих една груба сметка, че се въртя около 36 часа каране.
След това спах 19 часа...
След това спах 19 часа...

Единия ужас беше 97г седем денонощия Вип Етажа на Хотел Марица в Пловдив го правихме за панаира, работа там, товарене в буса, пътуване до София, боядисване, пътуване към Пловдив монтаж и обратно. и Втория ужас беше 2004 15 денонощия без спане, реставрирах едно Волво на едни Холандци, майката ми се е*а, накрая седя в колата и гледал Менуала за сглобяването и заспивах върху него. А иначе постояно си пердаша на по 2-3 денонощия без спане
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
sonny написа:Единия ужас беше 97г седем денонощия Вип Етажа на Хотел Марица в Пловдив го правихме за панаира, работа там, товарене в буса, пътуване до София, боядисване, пътуване към Пловдив монтаж и обратно. и Втория ужас беше 2004 15 денонощия без спане, реставрирах едно Волво на едни Холандци, майката ми се е*а, накрая седя в колата и гледал Менуала за сглобяването и заспивах върху него. А иначе постояно си пердаша на по 2-3 денонощия без спане
Ти за това Кара: е30 М20 , е30 М20touring, е36 М40,е36 М50, е32 М30
има манги

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
некъде 94та към 2г без един почивен ден с почване в 7 сутринта и свършване към 11-12 вечерта. включително на 31ви декември до 7 вечерта и на 1ви към 10 сутринта бях пред блока на един митничар с подаръците като дядо Мраз да туриме печатите.
понеже работех и в складови помещения имаше по 10 дни да не съм виждал слънцето!!!
иначе преход 26ч без сън от Германия с кола,когато имаше митници и чудеса. В София не знаех на кой свят и с кой Ритбул съм....!
Преди 4-5г при вдигането на Хилтън към 3месеца без почивка и работа от 1-2 през ноща до 10 другата вечер.
тва е от мен!!!
понеже работех и в складови помещения имаше по 10 дни да не съм виждал слънцето!!!
иначе преход 26ч без сън от Германия с кола,когато имаше митници и чудеса. В София не знаех на кой свят и с кой Ритбул съм....!
Преди 4-5г при вдигането на Хилтън към 3месеца без почивка и работа от 1-2 през ноща до 10 другата вечер.
тва е от мен!!!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
За часове и аз не знам, но от началото на юни до края (20ти някъде) на август без почивен ден по минимум 12 часа на ден...и след т'ва 5 дена на морето не спрях да пия

Е30 на десен завой бензин НЯМА!