Простите хора,са си прости завинаги!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Простите хора,са си прости завинаги!

Мнение от Tarantino » 13 Май 2004, 20:18

desita написа:Здравеите вси4ки маниаци,маниа4ки и 6тури газари,луднали по наи-иаката марка БМВ. Много се кефя на тия форуми,за6тото все не6то 4овек може да нау4и,да се посмее и да ка4и о6те малко адреналина,като се занимава с това,което харесва. Откакто се помня сам маниа4ка на марката автомобили,но все се намира някои,които да ме убеждава,4е БМВ не става за ни6то. Да не ви разправям какво ми идва да го направа на тоя,дет хем не разбира,хем се напъва. Аман от такива (уж) просветени. Един прост пример: Ауди 80,било много по-иако от една 3-ка! Смяяяях! Или друг коментар: Закво ти е тая кола,кат утре 6те е блъсне6,а за тия пари може да си купи6 други две. На вси4ки тия лямци,6те им кажа следното: За никакви пари не може6 да си купи6 тоя кеф,когато си зад волана на такава ма6ина! Караите си колите и кат не можете да имате по-хубави от тях,поне не се напьваите,да не излезе не6то из отзадзе! Наи-хубавото е,4е ме4тите са безплатни - ме4таите и дано един ден седнете да покарате такава кола,па тогава пак 6те поговорим. Ако ви доиде акьла де,само тогава бихте седнали!

Няма да се изказвам по същество (споделям мнението, че колкото хора - толкова предпочитания и всяка марка си има фенове, а глобалните обобщения са за сметка на тези, които ги правят.)

Повод за този постинг е изискването да се пише на кирилица. Предполагам, не всички ще са съгласни с мен, но може би е добре да се уточни, че ако се пише на кирилица е добре да се пише и на български, а не на 4@Т@Pcku }|{@PгoH. Има си букви и вместо 6 може да се пише Ш, вместо 6т - Щ и т.н., а и подобни форуми не са чат (според мен) и човек може да напише това, което иска като го огледа преди да го публикува. Нищо лично, но се дразня (и какво от това :)) от подобни поствания-изглеждат ми като написани в IRC от някой 12 годишен (нямам нищо против 12 годишните или чатовете, но това тук е форум, а не е IRC канал).

Пак да кажа за да не стане дискусия - това си е само мое мнение, не задължава никого и не отправям лични нападки. Не съм лингвист маниак, а обикновен трийсет и малко годишен човек, които е спрял да влиза в чатове преди десетина години и на моменти изпитвам трудности да възприемам някакви мешавици от цифри, букви и специални ASCII знаци.

Наздраве :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 13 Май 2004, 20:32

Тарантино, то не бе повтаряне не бе чудо, не си първия с забележките просто някои хора се измориха да повтарят :comp: :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от desita » 13 Май 2004, 21:24

Десита не е 12-годишна и обещава да си вземе забележка! :lol:
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 13 Май 2004, 21:38

:OT: на колко години е десита :?: :roll: :angel:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 13 Май 2004, 22:22

! Наи-хубавото е,4е ме4тите са безплатни - ме4таите и дано един ден седнете да покарате такава кола,па тогава пак 6те поговорим. Ако ви доиде акьла де,само тогава бихте седнали!

хубаво е да си мечтаеш и много ти благодаря за съвета ама ще си отричам че няма по-хубава кола от БМВ...аз сравнявам моята кола и като комфорт и здравина и мога да ти кажа че доста съм доволен в момента ама и по-хубави коли....да не се самозабравяме все пак ама няма да си отворя устата за повече че ще ме нападнат всякакви да ме критикуват тъй че айде до тук...

Още един безмислен пост величаещ марката БМВ...половината форум е с изказвания от този род:"
Само БМВ!Винаги БМВ!
Откакто се родих дрън дрън!!"
споко! никой не се съмнява колко я обичате тази марка:)) :roll:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 13 Май 2004, 23:10

абе това на кой колата е по-велика от на другия ще си позволя да го нарека както викат повечето колеги/оф топик-може ли да викам колеги защото се комплексирам от това че съм малчо без бмв и книжка и ми става гадно нали разбирате...некакъв извън отбора се чувствам,а думата колега ми създава чувство че съм част от клуба на баварците :) :wink: ??????????/мерене на пи*ки.всеки си има колата и си я харесва.това да отидеш и да почнеш да му натякваш колко е сбъркал марката е глупост.друго е сега ако искаш да споделиш някакво мнение или впечатление за някой модел :wink:
карайте си колите и си живейте живота,че е кратък :D
Изображение
8.32

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 14 Май 2004, 0:38

Tarantino
Проблем в постинга на desita няма. Писала е на кирилица и е достатъчно това, че е уважила основно тук правило. А относно "6" и "4" ...те не са забранени и мисля че няма проблем да се използват, защото улесняват даден потребител.
Подобни забележки за в бъдеше - във форума "предложения, мнения и коментари за сайта".

Slavi_m
Изместихме темата да, но не с лоши чувства към момичето, а просто се сетихме за една друга тема и се получи малко оффтопик но пък е нещо свежо. Всички се зарадвахме, че тук освен нашите си глупости, се намери и една госпожица(жа) да напише нещо и то смислено. :wink:

desita
Пиши си смело :wink:

Zer0
Не е прилично да питаш дама за годините й .... :wink: :wink: :wink:

Та така ..... :wink:

Потребител
Аватар

Мнение от Tarantino » 14 Май 2004, 1:33

Добре. Пробуем наистина ниама6е. З@ в 6ъде6те 6те пи6а по подобни поводи в "предложениа, мнениа и коментари за сайта" :wink:

Без ло6и 4увства :ok: Просто не можах да се сдържа :have one:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Май 2004, 2:19

относно темата на десита е много права .днеска един пи4 на една автомивка ми разиасниваше колко ми била слаба 5 цата и ми спореше 4е една разпилена лада штиала даме бие хахахаха следваштиа ми отговор кам него беше но това е лада и то4ка при което тои млъкна ка к може никакъв си келеш дами сравнива бмв с никваси лада било и то разпилена или не ,казахму ако изка да говори с мом4ето дасе биагаме на 400 километра {не метра}ма иaка гонееница да видим кои кара кола и на кои сте му издързат буталта . :twisted: кажетеми са тва ниска културалие или кво .............. молиа даме извините ако поста ми нее на миасто но изках да изразиа вузмуштениетоси от днешното ми преживиаване
ИзображениеИзображение
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 14 Май 2004, 2:36

Е тва да се вижда: Фенки на БМВ!

Добре дошла :)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 14 Май 2004, 12:19

!!Asen_X написа:Tarantino
Всички се зарадвахме, че тук освен нашите си глупости, се намери и една госпожица(жа) да напише нещо и то смислено. :wink:

Готин Асенчо, май заглавието на Десита не е от най, най-смислените.
Така си мисли поне един Бабун.
Поздрави!

:have one:
(за пръв път я слагам тази емоушън, ама много ме кефи :mrgreen:)
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Потребител
Аватар

Мнение от shofercho » 14 Май 2004, 16:51

всеки си харесва дадена кола това зависи от това и какво е карал аз харесвам лада дали е наточена или не няма значение ама няма да тръгна да споря за това дали ще бие bmw примерно ако го карат както една приятелка първа-свободна-втора-свободна и тн но пък си мечтая само за bmw и десита е права никои не може да ми взвме мечтите ххаха а са фенките и аз искам една :twisted: :twisted:
абе има ли двама - трима да бутнат??
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Май 2004, 17:16

shofercho---пожелажам ти да си купис каквато кола изкас не изкам да те обидиа 4е карас лада или несто от сорта аз само изразих вузмуштението си от този пи4 какви срамнениа прави с 2 коли които ниамат нисто общто ако несто сам те обидил имас от мене :bchug: дасе извиниа :D [/code][/list][/quote]
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от desita » 14 Май 2004, 17:21

Нямя зна4ение,4е е ЛАДА. Важното е да е караш с мерак! Всеки автомобил е достоен за уважение,стига наистина да усещаш,4е това е колата за теб. И всяко нещо си изисква грижи - затова без зна4ение какви коли карате - не правете компромис с тях,поддаржайте ги! Те ще са ви благодарни! :wink:
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 14 Май 2004, 17:35

!!Asen_X написа:Tarantino
Всички се зарадвахме, че тук освен нашите си глупости, се намери и една госпожица(жа) да напише нещо и то смислено. :wink:

Ехххх брееее та ти ли няма да се зарадваш :have one:
May the BMW force be with you!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории