Проблем със лявата врата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със лявата врата
Колеги изнкна ми един проблем с лявата врата на колата. Когато бяха силни студове опитах се да я отворя тя естественно беше замръзнала. Оставих я така и после я затворих пак, обаче след тази операция вратата въобще не се отваряще. Всичко уж работи алармата и централното. Обаче не иска въобще да се отваря. Ходих в няколко сервиза и хората ми даваха различни съвети че ми е блокирала самата врата и след време ще се отвори сама.
Има ли някакви начини за отваряне. Моля помогнете щото ми омръзна да влизам от дясно и всички ми се смеят
Има ли някакви начини за отваряне. Моля помогнете щото ми омръзна да влизам от дясно и всички ми се смеят

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Бах,мамма му. Току ще ми се случи същото.
Как да разбера дали е жило или е замръзнала.
Странното е че първо се е отворила и много трудно се е затворила. Докато сляза "специалиста" я беше затворил и няма отваряне сега
.
Хелп.
Сашо.
Как да разбера дали е жило или е замръзнала.
Странното е че първо се е отворила и много трудно се е затворила. Докато сляза "специалиста" я беше затворил и няма отваряне сега

Хелп.
Сашо.
- светльо85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d Exclusive Edition
- Мечтае да кара: само бмв
абсолютно сащтото то нешто ми се случи преди малко
и влезнах през дяасната врата облегнах се на неа ама
здраво и почнах да рачкам рачката за отвариане и се
отвори.
и влезнах през дяасната врата облегнах се на неа ама
здраво и почнах да рачкам рачката за отвариане и се
отвори.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Баххх
Колеги всеки да помага с каквото може,явно се почна ,паднаха температурите под нулата и......
Аз съм напръскал със силиконов спрей навсякаде -уплатнения ,гумите за кабелите на вратите ,със спрей за смазване напръсках всички механизми по вратите и багажник и ключалки ,както и дръжките че почват да скърцат и залепват от студа.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Миналата година имах същия проблем и се оказа,че е замръзнал направо механизма закарах я за една вечер в един гараж на температура над нулата и на сутринта вече се отваряше.Ако и вашите са замръзнали и все още температурата е под нулата пробвайте да ги стоплите парво някъде. 

Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38
Айде и аз да се включа, като препатил от това, макар и на предната ми кола. Замръзва механизма! При мен даже беше по - смешно, защото и дясната врата не се отваряше като замръзне (въобще) и като отворех лявата (след 10 мин. дърпане) после карах с едната ръка на вратата да я държа да не се отвори в движение
. Между другото проблема изчезва когато се стопли купето.

WALL написа:Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 29 Юли 2009, 21:49, променена общо 1 път
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
maty_m написа:Айде и аз да се включа, като препатил от това, макар и на предната ми кола. Замръзва механизма! При мен даже беше по - смешно, защото и дясната врата не се отваряше като замръзне (въобще) и като отворех лявата (след 10 мин. дърпане) после карах с едната ръка на вратата да я държа да не се отвори в движение. Между другото проблема изчезва когато се стопли купето.
Същата работа и при мене колега

10 мнения
• Страница 1 от 1