въпрос за гуми
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Аз затова си махнах ТДС-а и си взех икономичният бензинов вариянт на 2500кубика. М51>М50JANI написа::mhihi:![]()
яко икономия тея тдс-и

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
знам бе човвек ама дизела за сега ми е на 1,50 ве4е година карам дизел и съм сипвал само 1-2месеца от бензиностанция - човека имаше проблеми с машините и нямаше нафта
иначе внормални условия добре си гори около12 иначе все си мисля че една 20-ка автомат бая ще си прехвърля границата от 14 градско даже съм сигурен , а аз неща ръчка повече -поне доколкото зависи от мене , бъдещето е в автомата 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
JANI написа:не ,не ,боже 45л 300км![]()

Сега всичко е наред и на сегашната центровка ми дава 10,5/100 в снега,леда и мизерията

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
темата е на втара или трета стр. "Регулиране на ГНП" май се казваше мн си ми далеко иначе нп.Не е нещо сложно 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Е аз тоя разход 18/100 човек като една ИФА харчех и зад мен яко на нафта смърди.На сервиз няма смисъл щото ще те одерат и я ти хареса я не и после ще трябва да се регулира .........
В интерес на истината нито една Е34 не съм чувал как работи
В Д4 има една Е39 с руска регистрация човек като я чух ..... почнах да правя планова за покушение над собственика.
Живот и здраве май месец ги гледаме как "тракат"
В интерес на истината нито една Е34 не съм чувал как работи
В Д4 има една Е39 с руска регистрация човек като я чух ..... почнах да правя планова за покушение над собственика.
Живот и здраве май месец ги гледаме как "тракат"

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Еее евала бате страшно ме успокой
много бях се притеснил.Като го чух ония и си викам "баси моята що така бачка пак ли имам някъв проблем".Ти поне имаш и от двете разновидности
Пък за разхода - 5 мин на място после буксуване насам натам,лашкане - докато излезеш от коловоза ........ тва се на 1ва - така че 15 не е болка за умиране
Приятна вечер

много бях се притеснил.Като го чух ония и си викам "баси моята що така бачка пак ли имам някъв проблем".Ти поне имаш и от двете разновидности

Пък за разхода - 5 мин на място после буксуване насам натам,лашкане - докато излезеш от коловоза ........ тва се на 1ва - така че 15 не е болка за умиране
Приятна вечер

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
JANI, наистина и според мен има нужда от обедняване, че като я смачкаш отзад е димка
ама не давай на всеки срещнат да я бара, че после по-лошо
п.п. как са свещите?

п.п. как са свещите?

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, за да не отварям нова тема искам да Ви попитам какви гуми да си купя за лятото ? Аз вече мисля за лятото, защото сега тези гуми се търсят по-рядко и са на по-ниска цена. Същото беше и преди със зимните -взех си зимни още от юли и да ви кажа много тънко и сега искам да направя същото с летни -да си купя сега ,а не после като дойде лятото и да надуват цените .... Сега съм с 205/60 R15 отзад и 195/65 R15 отпред като стойката на колата е леко с вирната задница и аз искам да запазя тази стойка и лятото .Мисля си ако сложа еднакви гуми отпред и отзад 205/60 R 15 дали ще се запази пак стойката или самата кола ще слезе по-ниско ?
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3