Относно централното....
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Относно централното....
Здравейте и за много години на всички от наш'та партия
Пускам нова тема, тъй като в търсачката не открих нищо.....Та към проблема - централното нещо ми се побърка. Карам си със заключени врати и в следващия момент ми се отключват вратите, след малко пак се заключват и отлючват от самосебе си.....НО това не е всичко
Алармата вече не командва централното - само шоферската врата й се подчинява. Помислих че е от алармата, но като опитах да заключа с ключа колата се заключва и се отключва при връщането на ключа в положение за изваждане
Даже ме е страх, че може и да се отключва сама по всяко време......утре ще размърдам комфорт модула, но не мисля че ще ми се размине без $$$
Идеи

Пускам нова тема, тъй като в търсачката не открих нищо.....Та към проблема - централното нещо ми се побърка. Карам си със заключени врати и в следващия момент ми се отключват вратите, след малко пак се заключват и отлючват от самосебе си.....НО това не е всичко

Идеи

Последна промяна rdvr_burgas на 05 Яну 2008, 1:51, променена общо 1 път
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
И аз така мисля че е от комфорт модула... Виж размърдай го... Ако не се оправи като дойдеш насам свирни да дойда долу да я гледаме...
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Значи така, днес обстойно си играх с централното и става следното - с алармата се заключва и отключва само шоферската врата, като заключвам с ключ се заключват всички врати без шоферската
Единствено с това специалното заключване (като завъртя на 90 градуса ключа - deadlock) се заключва всичко както трябва. Мисля, че нещо е замръзнало в шофьорската врата 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
rdvr_burgas написа:Значи така, днес обстойно си играх с централното и става следното - с алармата се заключва и отключва само шоферската врата, като заключвам с ключ се заключват всички врати без шоферскатаЕдинствено с това специалното заключване (като завъртя на 90 градуса ключа - deadlock) се заключва всичко както трябва. Мисля, че нещо е замръзнало в шофьорската врата
На мене като почне да вали дъжд и ми спича отключването на шоферската врата... Аз отключвам централното само с ключа... Не се ползва дистанционното , то само спира алармата... Сигурно вътре нещо трябва да се види щото другата врата си работи... Като изсъхне продължава да си бачка идеално и шоферската...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
8 мнения
• Страница 1 от 1