поршето!!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Ей Вие сте уникални

Мнение от Peteto » 10 Май 2004, 22:13

хахахахахаха
Zdraveite fenove,nadiavam se da ima i fenki!

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 10 Май 2004, 22:41

~ Z L O B A R ~ написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не е само звук...Наистина зверски върви.Като се кача после ха моята кола и ми се струва бавна като Икарус...

е ако пуснат такива икаруси по 204 няма да се разсърдя:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 11 Май 2004, 9:46

~ Z L O B A R ~ написа:Flat 6 Значи въпросният 'Кайен' наистина е със черни джанти,но не само джантите,ами и целият му пакет,брони,фарове,стопове,преден капак и т.н. са 'Гембалла',а 996-тицата се изкарва много,много рядко и то само събота,или неделя-тогава няма голямо движение,тя наистина е цялата 'Техарт' и също със черни джанти,само,че 19-ки,Кайенът е на 22' :wink:

Мерси за инфото колега, само мога да съжалявам, че все още не съм го мяркал това чудо:))) :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 11 Май 2004, 10:43

:OT: Я гледай ти тоя смотан Кобург колко популярен стана тука,и аз прекарах около година там :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 11 Май 2004, 11:53

Май стана тъпо..... Поzнавам твоя Шеф покрай човека, който караШе сивото ПорШе 1991, бяха по това време мисля като най-добри приятели, ако не са били и точно такива. Това е и единствената причина да zнам 1991 на кого е. Мислех си, че въпросното сиво турбо е с друга регистрация, zаЩото след това го смени zа една Г Класа (с Кобургска регистрация), а сега дочух че е вече на Е55 АМГ Компресор. Написах, че не съм сигурен zа това дали е оЩе сивото е 1991, но мисля си прописнал да го прочетеШ.
Не поzнавам Даниел от Кобург, въпреки че тук българите сме една Шепа народ....

И не се впрягай толкова на това, което пиШа.... Каzах оЩе в началото, че съм кифладжия/семкаджия. :P

Потребител
Аватар
Кара: M3
Мечтае да кара: 993

Мнение от slaf » 12 Май 2004, 14:25

4E ВИЦИ е кифладджия / семкаджия е ясно, но незнам защо злобара е толкоз злобен, мноо си велик или какво ли. редактирах го за да не ви дразня
Последна промяна slaf на 12 Май 2004, 15:43, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Май 2004, 14:41

слаф - добре почваш... :roll: вземи прочети малко по форума- след това поствай. приятелски съвет ;)

иначе аватара ти е готин :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от slaf » 12 Май 2004, 15:37

alx щом ти ми правиш бележка значи съм сбъркал някаде, но визи го позновом лично и не знам защо е тва заяждане, то той си е такъв бе, cool pi4. alx пред тебе нямам дума човече, ако съм засегнал някой sorry. Zlobar be cool man

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 12 Май 2004, 15:37

slaf
Бъди по-сдържан в мненията си относно останалите участници тук.

Потребител
Аватар

Мнение от slaf » 12 Май 2004, 15:45

!!Asen_X а ти като си сдържан ква е тази дума под картинката ти ?????????????????????????????????????????

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Май 2004, 15:59

...случката се развива на 9 май т.г. ранния следобяд, прибирам се аз от Слънчев Бряг към София, и след Ахелой хващам краткия път, който шунтира Бургас, през Каблешково и излиза малко преди Айтос....движа се аз по нанагорнището в леко планинския път с бърза скорост, и настигам колона от коли :arrow: превключвайки на втора си викам "ей сега ще ги изпапкам всичките :lol: " при което поглеждам в заднито огледало и зад мен се забиват две жабоподобни поршета :shock: като видях как ме настигнаха си казах, нека първо те изпреварят защото ако ме чакат мен ще им поникне брада :lol: наближихме завой и малко преди него едната поршара се изстреля като куршум напред, не обърнах внимание на номера. Другата остана зад мен и аз се прибрах да и направя път, при което в самия завой ме изпревари бавно и се шмугна пред мен...гледката беше величествена, тръбите отзад...надписът "Turbo", и тогава видях номер С 1991 **, при което започнах да гледам с нетърпение как ще изпревари, защото идваха поредица от завой :wink: (понеже познавам добре пътя и знаех че след 2-3 завоя следва право) малко преди последния завой пак ръгнах втора и си викам "я да видим къде ще ходиш :lol: :lol: " и в средата на завоя за мое учудване Поршето почна да "послягва" от зад (което ме учуди, явно шофьора също знаеше че следва малко право), и като настъпи газта, аз бях на втора и докато стигна 6000 оборота той вече се гласеше да превключва на 4-та на 100-тина метра пред мен :shock: направо си напълних душата 8) при вида на стойката която беше взело на пътя и влизаше в доста острите завой с газ и непоколебимо :roll: :shock: А аз горкия с изтърканите от бърнаут гуми се чудех като влезна в завоя с 90 дали да завивям или да въртя обратен :P е тея две животинчета си продължиха яко напред и повече не ги видях :D
Интересно ми е само Стоян да каже за колко часа взимат дистанцията Бургас - София при ненатоварено движение :lol: Аз като я взема за 3 часа и 15 мин с едно спиране за бензин и дигам банкет :D
Другото което винаги ме е радвало е да си правя шоуто с някви такива екзотични и яки коли, веднъж попаднах на някъф фен с А8-ца от най-новите лифтираните, 4.2 Quattro :arrow: пак при едно от ходенията ми до слънчев бряг и на връщане карах по магистралата на 5-та на ограничител с 210 км/ч :? и хич не ми пукаше че борд-а показваше -10 градуса по Целзий :) Та карам си аз и настигам въпросната А8-ца и я изпреварвам бавно бавно и плахо, защото се борех стабилно с страничния вятър :lol: шофера погленда дъртото бангясало комби, което беше пълно до горе с инструменти, и явно му стана интересно :arrow: яджеба това как се движи с такава скорост :oops: и бавно ме настигна и изпревари :arrow: аз стиснал волана с две ръце и при всеки порив на вятъра давам откат около 20-30 см... и поглеждам шофьора който хванал спокойно волана с лявата ръка, подпрял си я на прозореца и ми се усмихва весело. Това ме накара и аз малко да се разпусна и аз се усмихнах и настъпих педала до ламарината и след около 5-6 сек пак стигнах ограничителя, но уви аудито беше до мене :lol: което ме накара да се почуствам малко безсилен :lol: после той ме пропусна и аз си карах в лявото платно с 200 и той зад мене на прилична дистанция :arrow: и така от пловдив до София, като по някое време той водеше но като дигне повече от 210 виждаше че изоставам и ме изчакваше :lol: като се спуснахме по нанадолното преди караулката тоя се изравни до мен и с усмивка на лице настъпи и доста брутално ме издуха :D
Покрай враня карах прилично защото можеше да има полицай и после настъпих и малко преди горублянското ханче го задминах и си се простроих за надясно да влизам в гетото :lol: тогава тоя спря до мене и отвори прозореца и подметма шеговито :arrow: абе много бега това бе! Да не сте му сипали Керосин :lol: и аз викам: "95 от ОМВ" и той пак подметна: "Много бяга не мога да ви стигна", при което брат ми му отговори: "Айде ние знаем колко върви това Ауди", при което човека отвърна сериозно: "Не бе просто не съм с хубави гуми и ме беше страх да карам бързо"... поглеждам аз 255 някви гуми с е*ати грайфера..направо къртат мифки...и викам: "Еее ти кво говориш... я гледай мойте 165 14-ки Мишленки...при това втора ръка... :lol: :lol: :D :shock: направо хвърлих човек в музиката и само ми каза "Ти си луд бе" и като даде газ на тоя ТУЧ направо излетя като куршум 8) 8) Е, има и някви луди дето пилотните им коли сигурно ше ме изблъскат от пътя на 2-рата минута 8) но тоя беше фен :idea: :wink:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 13 Май 2004, 0:50

Penchev написа:.....lqlqlq...

Е ти уекичко се оуйа хаха
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

Потребител
Аватар

Мнение от slaf » 13 Май 2004, 7:53

Penchev всички с ауди сме такива, фенове като Вас.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 13 Май 2004, 14:21

slaf написа:... но незнам защо злобара е толкоз злобен, мноо си велик или какво ли. редактирах го за да не ви дразня

:lol: :lol: :lol: или както се казва смех, смех, смех вслушай се в думите на alx мъдър човек е той :wink:
May the BMW force be with you!

Потребител
Аватар

Мнение от slaf » 13 Май 2004, 14:29

Василене, кво значи смех смех смех, тва че не се включваш по темата и не си се возил в пор4е не ти дава право да ми се смееш, нали. а че алх е коол е самата истина

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории