Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!

Мнение от X-citer » 03 Яну 2008, 12:07

Penchev написа:Колеги и колежки,

точно днес,когато всички се стягаме за утрешния голям празник един наш колега е пострадал тежко при автомобилна катастрофа :!: Ника му е ikonkata ,той е част от Сливенската група ...
За неприятната вест ми съобщи удеве по телефона моят уважаван адаш Гошо Бозуков - Bozukov_g.

Това за което се знае,че колегата трябва да бъде подложен спешно на операция, счупен е един а вероятно и два гръбначни прешлена,подобно на Мад Петьо,но за разлика от Пецата ,неговите са в зоната на кръста :help: Оперативната намеса е спешна и той ще влезе за операцията на 2.01 /сряда/ в гр.Пловдив,като засега няма информация относно това ,колко ще струва операцията.Аз си мисля,че цената ще бъде минимум сходна с тази ,която искаха в София лекарите за Пецата, веднага когато цената бъде оповестена от клиниката ,ще имам информация и на минутата ще намеря начин да напиша тук за колко точно става въпрос.

Сметките за набиране на нужните средства са в OBB Банка :!:

BG80UBBS80024403811913 - EURO
BG91UBBS83814011933514 - ЛЕВА

Искренно се надявам да успеем и сега ,както успяхме с Мад Петьо :)

Георги Пенчев

За желаещите да помогнат от района на София :arrow:
VesoPesaW123 написа:
Колеги парите за Радо ще събирам аз :!: който има желание да помогне нека се обърне към мен на телефон 0888 955 933 и да се разберем къде да се видим за да ми даде парите(за предпочитане в района на паметника левски).

Другия вариант е да ми ги даде на срещата на бензиностанция Еко на бул. България :!:
Последна промяна X-citer на 03 Фев 2008, 3:37, променена общо 1 път
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 03 Яну 2008, 13:05

За Бургас имаме организирана извънредна сбирка днес в 17:00 на Цурка.

За повече информация : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... start=2490
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 03 Яну 2008, 14:09

За в София :
VesoPesaW123 написа:Към 14:40 съм в района на Мола на Стамболийски,ако някой е в този район да се обажда :!:

Понеже Весо нямаше време го пускам аз ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Назад към Събори/Мероприятия