Много съм доволен :-)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Яну 2008, 19:52

the_gate написа:
zAcK написа:E34 невър дайс :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: твоята доскоро бе на системи :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: На системи ама ако знеш как гледат чужденците
Е34 без капак, фарове, маска и броня да се носи насреща им със нечовешка
скорост. Направо спичат и тръгват към канавката :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Имам едни 8 фара за разлепяне и 4 джанти за боядисване :mhihi: Скоро ще
ти ги нося :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Яну 2008, 19:52

Бате ще се застрелям :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 02 Яну 2008, 19:24

Айде за много години колегиии !!! :drinking:

Аеееее бахти красавицата , тая от линка :shock: !!

Пенчев тая твоята не е ли чипосана нещо ? Не вдига ли повече от нормалното или всичко е от доброто състояние на мотора и скоростната кутия ?
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Яну 2008, 20:27

Ами колата ми е абсолютен сток :idea: Има хляб за скорост в 20-ските ,но заводската трансмисия ги спъва малко в това отношение :)
Преди влизах в ограничител на 219 км/ч със сравнителна лекота и тоя прекъсвач ми късаше нервите,после колата се отпуши :mhihi:
Намери си по-дълъг диф и ако всичко е точно по мотора ,няма причина да не ти върви колата :D Аз съм даже с хартиен филтър МАНН :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 14 Яну 2008, 18:30

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=60

Колеги,защитих честа на Е34 на сняг вчера в Ловеч на снежното рали организирано от роко :D Е34-ката ми финишира с една идея преди Е30-ските на Косата и Газара :twisted: Голямата грамада само аз си знам как я свивах по обратните завои на трасето а хронометъра не прощаваше никому :lol: 3-мата през 50 стотни бяхме най-бързите от БМВ-тата на снега и не ни достигнаха малко над 3 секунди да отидем на финалите :D

От линк-а ще намерите ,линк, за филма от мойта видео камера ,с която снимаше Шаро от задната седалка ,както и самото рали отстрани - аз и Косата с Е30-ската сме предимно.

Следете темата в извън темата за да видите и тези ,които не вярвате за скороста с която върви колата ми по магистралата, Шаро с ///М-ката ме снима ,как съм "отвинтил газта" :mhihi: :mhihi: Е вярно дръпнах с към 230 км/ч ,но после от 200 кола до кола М-ката направи такъв ластик ,че помислих ,дали не съм натиснал спирачката хахаха

Има потенциал в Е34-ките :twisted: Ползвайте го :twisted:

п.с. Обърнете внимание от филма ,какво свири в колата ми :mhihi:
Тя ми е духовния водач :bowdown:

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 15 Яну 2008, 20:46

Sharo написа:[url=http://art.bmwpower-bg.net/BMW%20Art/Temporary/Bahovica%20-%2013.01.08%20-%20Rallye/]айде и филчетата ...
[/url]

най-голямото е 3те обиколки на Пенчев от задната му седалка .. ехех
другите са от магистралата

От линка, по-горе си свалете филмчетата и особенно двете за ,които по-долу писах.не съм й мерил компресията от 2003 година,но определено си е супер,защото освен ,че тръгва от 220 км/ч ,то и на връщане след като минеше 2 К мин-1 и ако не беше голямо изкачване си дърпаше на Шаро Мката спокойно - тя аварира и я теглих на буксир към 100 -ина километра ...

Предпоследното филмче MOV02940.MPG беше страшен майтап - Шаро и Вичо се возят с 220 км/ч по мен и в един момент дадох газ и те се засмяха ,като гледам на филмчето верно съм си ускорил тракторчето :mhihi: Беше някъде до към 230 и отнех ,че започнахм,е да наближаваме колите ,после като остана чисто от коли пред нас Шаро се изравни до мен и аз на 4 от 200 км/ч дадох газ а той незнам на коя но сами виждате как тръгва тази неговата кола,сякаш от 100 :shock: :shock:

Филмче MOV02958.MPG - малко светлината идва в повече на дигиталното апаратче и малко не е съвсем ясно, но най-изрудските моменти са ,след като финиширах и направата се движехме с около мин.80 км/ч трябваше да намаля драстично и да вляза в първия обратен ляв завой ,но това не стана :idea: ABS-a ми риташе крака и на леда нямаше никакво спиране ,видяхме вътре с Вичо и Шаро как мантинелата с хората по нея и снега идват със страшна сила към нас, нито волана ,нито спирачките вършеха нещо в тази ситуация :help:
Оттам ляв-десен-ляв и веднага ръчна,колата тръгна да се завърта надясно по оста си,още докато я опънах веднага я свалих и веднага първа и пълна газ :arrow: хората направиха плонжове да се спасяват а ние със задницата напред и с бокуващи гуми ги обсипахме със сняг и директно си заминахме по трасето ... Бая страшничко си беше, то и на видеото аз казах,че "дори ,като идат мантинелите не трябва да се пада духом" ,трябва борба до края па каквото може да се спаси пак е нещо :mhihi: След това ще видите борбата с волана и пързалянето по правата - голям кеф мааму стара :D :D

В ралиджийския форум админа е написал ,че БМВ-тата са за лятото,жълта м-ка се е мъчела по трасето и само няколко БМВ-та са се движили добре ,защото имали гуми с шипове :mhihi: :mhihi:
Нито аз,нито Косата или Газара имахме шипове :idea: Ако някой от нас тримата ,които бяхме в почти една секунда финиширали имахме таралежки ,просто директно влизаше на финалите ...

Мойте Пирели Карвинг и на Косата Гиславед 3-ката имат възможност за шипове,но за да се сложат си е редно гумите да не са карани изобщо ... Както и да е, показахме ,че БМВ-тата не са съвсем за изхвърляне зимата, нека Дифчо и момчетата с БМВ-тата,които караха да кажат своите времена :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34