Страхотни истории от събора.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Страхотни истории от събора.

Мнение от Един » 09 Май 2004, 19:38

Пускам тази тема за да може в нея всеки да разкаже неговата страхотна история от събора. След като се посъберат историйки ще се включа и аз.

П.П. Използвам възможността да благодаря на всички които направиха и невъзможното за да се случи този събор. Няма да изброявам за да не пропусна някого.
Последна промяна Един на 18 Май 2004, 10:54, променена общо 1 път
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 09 Май 2004, 20:08

питайте петето :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 09 Май 2004, 20:52

E не Яворе ти си не човек :mha:

старши ентусиаст
Аватар

строших

Мнение от Любо Мегов » 09 Май 2004, 21:28

аз поломих една планка на скоростна кутия, и се прибрах от Казанлък до София само на трета скорост - средна скорост 80 км/ч, среден разход 9,7/100км

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Re: строших

Мнение от ///Явор » 09 Май 2004, 21:33

Любо Мегов написа:аз поломих една планка на скоростна кутия, и се прибрах от Казанлък до София само на трета скорост - средна скорост 80 км/ч, среден разход 9,7/100км
баче , не ме питай как се прибрах с тоя диф.3.25. 5-та скорост не сьм включвал. само 2 и 4. :D ама иначе беше fun :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Май 2004, 22:02

:cry: :cry: :cry: :cry: аз работих и само се осведомявах по телефона как тече купона, сега тепърва ще почна да слушам разказите на Сашо, Чочо, брат ми, Марин, Гиорцето и разбира се на всички като се съберем на Еко :roll:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 09 Май 2004, 22:41

Страхнота история е как не остана време вискчки да се порадваме на петето :) Митко (крика) и беше много навит ;D
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 09 Май 2004, 23:01

Тва па откъде го изръси аз на теб ти бях навит :shock:

Потребител
Аватар

Мнение от Peteto » 10 Май 2004, 0:49

Ей, а мен някой няма ли да ме пита дали ми беше гот?
Zdraveite fenove,nadiavam se da ima i fenki!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS 200

Мнение от Xarax » 10 Май 2004, 10:39

Наистина е много лесно да се критикуват хората , потрудилисе за организацията на това невероятно събитие , но и аз искам да изкажа едно негативно впечатление - гонките !
Не знам къде е вината , на организаторите или на полицията , но не беше осигурена безопасността . Вярно че ченгетата осигуриха една линейка (не видях пожарна , но май е имало) , но за парите които поискаха , най-малко можеха да опънат една лента за да спрат достъпа на публиката до пътя .
В деня на гонките имаше (поне според мен) няколко хиляди зяпачи , които спокоино си стояха на пистата и безцеремонно си гледаха как колите летят право към тях . Отделно , че не се и виждаше почти нищо . Ако беше опъната една полицейска лента , хем щеше да се осигури някаква безопасност , хем и по-отдалеч щеше да се вижда по-добре , а не колите да минават на половин метър от публиката . На няколко пъти видях , как пичовете биеха спирачки почти веднага след старта , само и само да не отнесат някой малоумник .

Иначе - БРАВО .
Направо ми се разтопи сърцето , като видях толкова баварци на куп .
Изображение
Respect is everything !

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 10 Май 2004, 13:50

krika написа:Тва па откъде го изръси аз на теб ти бях навит :shock:

E Много ясно че се ебавам ебати :)
А тва че си ми навит може да го обсъдим по-късно:)
Peteto написа:Ей, а мен някой няма ли да ме пита дали ми беше гот?

На тебе отдалече ти личеше, че не ти липсва настроение :)
То по снимките ще се види :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KillerLoop » 10 Май 2004, 16:28

Дайте да ги видим тези снимки де! :D
Innocence...
Is what life is.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 10 Май 2004, 16:50

Една страховита историйка да разкажа ли?

Летя си аз по завоите... :driving: и гоня колоната, втора, трета ... четвърта?! :D Боби до мен се бори с чифт балони и ги ръчка през прозореца. В един момент балоните литнаха и аз блейка :D загледах се кое от БМВ-етата ще ги сгази?
Заплес :dummy: след секунда връщам поглед към пътя напред и с ужас установявам, че влизаме в завой на 4-та. Доста висока скорост за този остър завой. Намалявам светкавично, въртя волана, Пежото обаче започна да се наклонява стремително не на дясно по завоя, а на ляво. Аз въртя на дясно, то залита в ляво... и ха... да се обърнем. Още миг остана да изпусна волана от гадния ляв наклон на колата. Овладях се, въртя леко в ляво, за да не се обърнем и тримата, че съм поела отговорност и за живота на двамца. В един миг отгоре покрай мен профуча едно златисто БМВ. Добре, че се движеше бързо. Разминахме се благополучно, на педя разстояние. Имаше в ляво от пътя малък банкет, там спрях, обърнах и гаааааааааааз, догоних колоната. :bchug:

На връщане минах за тренировка и повечко опит през подбалканския. Сега вече не ме е страх... на трета в завоите :D А онези с Хондата не искам да ги мисля. Аз се разминах за радост на всички. Поне едно успях - да запазя самообладание, но да си призная честно, вече пред "Тонзос" ми трепереше всичко от стреса. :D

Та, това го пиша, едно за да си призная грешката и от друга страна, да се знае, че по завоите не се гледа назад, а напред. :D
Да караш Peugeot е страст!

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 10 Май 2004, 17:13

Както обещах ще се включа и аз.
Както някои знаят на отиване изостанахме по технически причини. Както и да е, на излизане от град или село Шипка, в колата ми вече звучеше Металика, аз бях почти каталясал да карам кротко и примерно в колона и реших да пусна малко преднина на останалите, имайки предвид какво се готвех да направя нагоре по завоите. Обаче те най-вероятно като са видели, че изоставам, точно след кръстовището на паметника намалиха. Аз си направих завоя, опънах втора до червено, трета до 5500, четвърта нагоре, което ме изведе на първа позиция от четиримата. На първия завой спирачки, трета, влизане с 90, гумите просвириха и окончателно ми падна пердето. След още два завоя в огледалото нямаше никой. Оттам карах между 5000 и 6000 оборота до разклона за Тонзос, като на косъм не изправих два от обратните завои.
Две вечери по-късно возих Ати от горния хотел надолу за Тонзос и още на първите 300-400 метра той с усмивка от която имах чувството, че ще му падне горната част на черепа ми каза : "Твоя стил на каране ми харесва." Това беше най-голямото признание за мен от целия събор.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 10 Май 2004, 18:32

БЕЗ ДА ВЛАГАМ ОБИДИ ИЛИ ЛОШИ ЧУВСТВА, ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА.
Та значи точно пристигаме с Чико и неговата нова Е36 318тдс, паркираме и отиваме за нещо студено до хижата. Тамън стигаме до пътечката и се чува едно "БААМ" (всеки който е чувал как се удря кола, знае тоя звук :twisted: ) и се обръщаме. Нищо не видяхме, отидохме взехме си там някви неща и тамън наближамваме колата и аз му викам "Майна дано не е твойта" щот гледам няква тълпа около наща кола и хоп - печката с чукнат фар :( . Здраве да е, както казах случва се, пак с малко се отървахме.
Малко след това някакъв голям "карач" с една хубава синя е39 525д (не съм сигурен толкова ли беше като кубици) спря в на quixzole задната броня. Та и още няколко такива чуквания имаше за целия ден докато ние бяхме. От мен това е и забележката - да се въведе за догодина някъв ред на паркинга. Иначе беше хубаво.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории