ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА
Модератор: Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
При нас почна към 3 часа и сега се усили здраво ,утре сътрин немога си намери колата
напред покарах към 1 час беше ужас голяма пързалка после почнаха да фърлят некви гадости и се прибрах

напред покарах към 1 час беше ужас голяма пързалка после почнаха да фърлят некви гадости и се прибрах

Трявна - Варна в добро състояние. Пътят през Проходът на Републиката и през Вонеща вода е отворен. Велико Търново - Вонеща вода е в лошо състояние, но няма сняг. От Вонеща вода до Трявна е снежно положение, но е добро за шофиране с повишено внимание.
Ако някои пътува към Трявна от Велико Търново да поема не към Вонеща вода, а към Дряново. Причината - множество тирове и лош път през Вонеща вода (Проходът на Републиката). През Дряново гоните Царева ливада и от там - Трявна. Отсечката Царева ливада - Трявна е снежна, тясна с множество завои, но няма много автомобили, камиони въобще не могат да минават.
Иначе до Варна е добър пътят. Малко мъгла, сняг около Антоново и Търговище. Пълнете водата за чистачки, че заминава много.
Ако някои пътува към Трявна от Велико Търново да поема не към Вонеща вода, а към Дряново. Причината - множество тирове и лош път през Вонеща вода (Проходът на Републиката). През Дряново гоните Царева ливада и от там - Трявна. Отсечката Царева ливада - Трявна е снежна, тясна с множество завои, но няма много автомобили, камиони въобще не могат да минават.
Иначе до Варна е добър пътят. Малко мъгла, сняг около Антоново и Търговище. Пълнете водата за чистачки, че заминава много.
Селото се оказа точно във града
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
В София вали здраво пухкъв бял снежец...
В момента е -6.2 градуса!
Представям си утре какви ще са задръствания и какъв студ ще е !
Някой да дава снегорин под наем, за да мога да стигна утре до работата?!?!

Представям си утре какви ще са задръствания и какъв студ ще е !

Някой да дава снегорин под наем, за да мога да стигна утре до работата?!?!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
започна се и тук--утре сутрин ще ви кажаbmwfena написа:тука все още е на дъжд ама усещам че утре сутрин ще сме побелели

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
тука си е труп, труп, труп
... до сутринта не ми се мисли
... иначе бая се пързаля...
хайде да си гледаме флойд сега, утре ще му мислим
... 

хайде да си гледаме флойд сега, утре ще му мислим

[QUOTE=vutov;1371201]Тази сутрин в Лом Черковна се прибирам с FWD форда ми и цак на един обратен завой на 2-ра с не повече от 30 км и отнета газ колата просто почна да си се пързаля като Албена Денкова, добре че нямаше коли в насрешното, че си се разхождах из цялото платно и вече като тръгнах да отивам към канавката от външната страна на пътя си викам- ебал съм го, дръпнах ръчната да се завъртя поне със задницата да се ударя, дръпнах ръчната, с волана наляво-надясно и я завъртях, спрах точно в посока обратна на първоначалната ми и в моята си лента точно на ръба на платното.
Преди да почна да се въртя и за секунда не бях натиснал спирачката, а и както обикновенно траекторията ми на взимане на завоя е макс. изправена, но при лед и сняг няма тън-мън.
Този завой е баш в центъра на селото/града и се пада като пътуваш от София към Варна точно след площада им и преди мостчето, аз минах площада и след 20 метра почнах да се нося наляво-надясно, но с ясната цел да отида към мантинелата на моста ( да има тротоар,, пълен със сняг и той шеше да ме спре да стигна манинелата, но все пак). Имайте го предвид.[/QUOTE]
Преди да почна да се въртя и за секунда не бях натиснал спирачката, а и както обикновенно траекторията ми на взимане на завоя е макс. изправена, но при лед и сняг няма тън-мън.
Този завой е баш в центъра на селото/града и се пада като пътуваш от София към Варна точно след площада им и преди мостчето, аз минах площада и след 20 метра почнах да се нося наляво-надясно, но с ясната цел да отида към мантинелата на моста ( да има тротоар,, пълен със сняг и той шеше да ме спре да стигна манинелата, но все пак). Имайте го предвид.[/QUOTE]
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Ми то в София не е нищо по различно, на Бояна стоят 6 снегорина и нищо не прават, само красят обстановката

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
По София снегорините се разхождат на групички и нищо не правят,общо взето положението е айде на пързалката.Забавно е на места но трябва да се внимава с хлъзгането.Карайте внимателно. 

Niki Lauda
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
да се вкарва в затвор за движение в групи или липса но такова на снегор ини при наличие на снег

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
снощи при нас беше на дъжд, сега като се събудих не можах да си видя колата от сняг, после ще има яко фън 

the project is ready....

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
GaD написа:някой знае ли как е пътя до рилския манастир?
аз знам аз знам .....
пътя е почистен, ама ако пътуваш го направи сега (през деня) защото още вали...да не се наложи да станеш монах ...
а пък и едни вериги за всеки случай, няма да ти навредят