Не вярвах, че ще видя такава кола в Б-я - E90 320SI
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
MaXimal написа:Все пак не най-важното е бързината в права отсечка...
зависи за кой

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
MaXimal написа:sonny написа:Sharo написа:има и едно във форума
ШШШШшшт трай си ве, сам ше се издаде![]()
А иначе, аз съм върл противник на е90, просто не ме кефи и това си е, обаче СИ-ката е друга бира, алкантарено рекаро, всичко вътре, не е от евтин материал, а си личи лукса, карбонче, тва онова, Моторшпорт джантетат, М окачване, М пакет, сарбонов капак на клапаните, а и с един лек сетъп си става една доста прилична бегачка. А и да не говорим, че мотора на СИ-ката е сглобяван ръчно в задов в Англия, където се правят и моторите на бегачките от Туристическия шампионат, и там има мнооооого еднакви части
Щото пък стандартно Е90 изглежда евтино. Айде стига!
Максималче, не взимай всичко толкова присърце

Важното е ти какво виждаш и чувстваш в тази кола - аз лично мисля ,че не е така - винаги базовите модели в цялата история са били едно а тези които са поръчвани и купувани от хора с големи възможности и сърца са били друго нещо

Георги Пенчев
От моя гледна точка на обикновен консуматор, който мисли да сменя колата за в бъдеще стои дилемата Е90 320si или дизеловия вариант 320d. Като цени се покриват, si влиза с акциз, но все пак гарантирано получаваш М-пакет, 18" джанти и куп други шукарийки стандартно.
Лично мен това сравнение ме интересува повече... Някой ако може да сподели впечатления за двата автомобила...
Лично мен това сравнение ме интересува повече... Някой ако може да сподели впечатления за двата автомобила...

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
здр
MaXimal написа:На точно тая кола силата и е в завоите, не на права отсечка
По ДИСКАВЪРИ я даваха колицата,уникалноста при нея се състои в ниската точка на тежеста в купето,спортното окачване и едно дорбо постижениое в малкото отклонение от G-земнто притегляне като е постигнато 1,06.А рпи СУБАРУ ИМПРЕЗА и СЕАТ ЛЕОН е в порядъка на 1,70-1,75.Допълващо се и от отлично изработени детайлни механизми в заводите на Ф-1.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
325 kога направи 7.8 до 100 ела ми се обади, но за тая кола това acceleration е много добро постижение! Лично мнение на новобранец сред BMW-драйвърите!BBN написа:Много по-красува от тези без М-пакета, Обаче как може само 4 цилиндара и респективно 7.8 от 0 до 100, което е прави еднакво бърза с 325д . Пита се какво се крие в това S , slow да не е ?
keith_flint69 написа:325 kога направи 7.8 до 100 ела ми се обади, но за тая кола това acceleration е много добро постижение! Лично мнение на новобранец сред BMW-драйвърите!BBN написа:Много по-красува от тези без М-пакета, Обаче как може само 4 цилиндара и респективно 7.8 от 0 до 100, което е прави еднакво бърза с 325д . Пита се какво се крие в това S , slow да не е ?
E92 325i 6.9 ръчка 7.6 автоматик
Е92 325d 7.3 ръчка 7.5 автоматик
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Неуспорим факт е, че ако застане до М3 Е90 разликата ще е само в мотора. Колата е уникално красива и въобще не слуачйно е лимитед едишън и са произведени толкова малко бройки. За мен колата е за ценители и за хора точно като Наско. Едва ли има човек който да си гледа колата повече от него в целия форум...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мисля,че е време Наско да се похвали официално, той ги умее фотосесиите 

Never mistake motion for action...
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5