Oт играчка плачка...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Oт играчка плачка...

Мнение от Жената^на^шефа » 01 Яну 2008, 15:47

Караме си от София за Нови Искър на семейно купонче...часа беше около 00.30h и караме си кротко (100-110км/h) понеже никой няма...бяхме аз и една моя пр-ка и гаджето й караше...караме си и изведнъж на подлеза за към кв.Толстой той й вика "Карай",а той кара вече с 140км. и е мокро и съвсем малко заледено и следователно тя хваща волана и за едната шега рязко завива на ляво,следователно от бързата му реакция(яко спирачки..)колата се завърта на 360 градуса и се удряме в стената странично(от дясно)...на колата и се проби резервоара - тече яко бензинец,бронята е откъртена жестоко,задната броня и тя е изкъртена,дясната врата от към возищия се отзад е мн вдлъбната...беше голям ужас и то точно в новата година да изпиташ нещо подобно е отвратително... :confused: но всичко зло за добро...
Такаче мили момчета и момичета - не правете така,не си играйте на пътя :!: :!: :!:

Радвам се,че поне ние сме живи и здрави...ма*ната й на колата,кола се прави,човек не може да се направи...
...It`s no Angel,Just Powerkata!... ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 01 Яну 2008, 16:37

:OT:
Много зачестиха тия теми :evil: ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 01 Яну 2008, 16:44

Ахахахха голяма шега е станало направо...

Тва жената не е като човека :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 01 Яну 2008, 16:52

Ей то тва жената значи е най-малоумното същестов на тоя свят дето съществува :evil:
Как може да е толко тъпа та да завърти рязко волана на ляво,кво си е мислила че ще направи :evil:
Е заради такива тъпи пут*и нещастни стават белите :evil:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 01 Яну 2008, 16:58

Е пък със 140 не бих дал на никой да ми бара волана ! :evil: Или ако давам преди това ще намаля :shock: Важното е че сте добре
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 01 Яну 2008, 17:18

Mishel_Vaian написа:Е пък със 140 не бих дал на никой да ми бара волана ! :evil: Или ако давам преди това ще намаля :shock: Важното е че сте добре

:yes: Още повече на жена...
Еми съжалявам да го кажа, ама по-неориентирани същества...
Айде добре, че нищо ви няма ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 01 Яну 2008, 17:21

Илюжън току що каза недей се качва при мен като си взема книжката :mhihi: :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 01 Яну 2008, 17:30

Mishel_Vaian написа:Илюжън току що каза недей се качва при мен като си взема книжката :mhihi: :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Е аз съм сигурна, че мис ис няма да ми я дадеш, въпреки че си спомням, че един път като се видяхме... :mhihi:
Тиху ся нали знаеш, че можеш да ми имаш доверие поне за тия неща :mhihi:
Ама сега на черното не мога да кажа бяло и това за 99% от жените си е истина, а Захо мен ме брой към 1-я % :mhihi:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Яну 2008, 17:32

жената бърка шофьорската седалка със скоростния лост... чуди се къде да седне :evil: тоя пич и дал да държи волана със 140 :shock: и двамата са си виновни в случая :!: да им е за урок ! щото тва са точно лапешки работи... на заледен участък кара ли се с такава скорост... деба и рейсърите... ми ако излезе някой пиян :evil: ... добре че сте живи и здрави, сичко друго е вятър и мъгла :winky: колата взриви ли се като по филмите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 01 Яну 2008, 17:39

Turbo_Ted написа: :winky: колата взриви ли се като по филмите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не,но след като я скриха мина една пожарникарска кола...може да се е взривила след нас :mhihi: то за смех ли е да плачеш ли...не се знае,знае ли се...

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Яну 2008, 17:43

дано поне не е била петица, та да не ме е яд :mhihi: и ако ви се намира една стоманена джанта 15" я искам на примоция :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 01 Яну 2008, 17:50

Turbo_Ted написа:дано поне не е била петица, та да не ме е яд :mhihi: и ако ви се намира една стоманена джанта 15" я искам на примоция :mhihi:

За жалост не е 15'' а 19'' :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Яну 2008, 18:06

140 в града,на мокро и лед...и жената от съседната седалка върти геврека...баси че вие сте си търсили :confused:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 01 Яну 2008, 18:15

///M Power написа:140 в града,на мокро и лед...и жената от съседната седалка върти геврека...баси че вие сте си търсили :confused:

Тя си беше почерпена и за това го е взела за шега...той мн пъти така и дава да "кара" и накрая... стана тя каквато стана...хубавото е,че нямаше никой срещу нас(ние се ударихме в стената за обратно движение...)...обаче никой от минаващите коли не спря да види какво е,що е,напрао бам лев мигач и това е... :confused: :evil:
Но сме добре за щастие :!:
Последна промяна Жената^на^шефа на 02 Яну 2008, 0:28, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Яну 2008, 18:20

Жената^на^шефа написа:
///M Power написа:140 в града,на мокро и лед...и жената от съседната седалка върти геврека...баси че вие сте си търсили :confused:

Тя си беше почерпена и за това го е взела за шега...той мн пъти така и дава да "кара" и накрая... стана тя каквато стана... :confused:
Но сме добре за щастие :!:

вече знае че не е шега....понякога хората се учат по трудния начин :roll:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Следваща

Назад към Страхотни истории