Я да се преброим пропусналите на събора :)
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
траур,погребение на последното дете от р.Лим, и в момента съм кандидат студент
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
И аз си останах.
Родителското тяло се намеси.
Родителското тяло се намеси.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Аз добре ,че съм извън града да не се нервя ,че не съм на събора !
В момента съм в Дряново и ако тази вечер стане може да мръдна до събора ама малко се съмнявам да имам този късмет
В момента съм в Дряново и ако тази вечер стане може да мръдна до събора ама малко се съмнявам да имам този късмет

аз днеска отскочих заради гонките, ама то пак нищо не стана май
така и не разбрах защо почнаха в 14:00
най-яката кола беше разбира се на Злобар-а, тя горката така и нямаше с какво да се пусне...
Камикадзе нещо имаше проблеми при стартовете (2 общо) или поне на мен така ми се стори. 1 падна от една синя М3-ка (май) после размаза едно рено 5 турбо.
Имаше една Е46 М3 ама така и не се пуска и тя.
Е36-ци около 10 коли се пуснаха и още толкова Е30. Две Е34.
От другите марки имаше една Астра ГТИ, Реното и една хонда дето се пуска последна и ми се стори че вървеше доста защото отнесе Астрата дзверски....
Накратко това беше

най-яката кола беше разбира се на Злобар-а, тя горката така и нямаше с какво да се пусне...

Камикадзе нещо имаше проблеми при стартовете (2 общо) или поне на мен така ми се стори. 1 падна от една синя М3-ка (май) после размаза едно рено 5 турбо.
Имаше една Е46 М3 ама така и не се пуска и тя.
Е36-ци около 10 коли се пуснаха и още толкова Е30. Две Е34.
От другите марки имаше една Астра ГТИ, Реното и една хонда дето се пуска последна и ми се стори че вървеше доста защото отнесе Астрата дзверски....
Накратко това беше

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
споко несте сами и аз сам тука за сажеление такае като трошим колите се си цъкам пред псто но наследвастиа живи здрави там сам

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
LuBo1 написа:как ве аз седя по цял ден почти в ФОРУМА а за камикадзе наистена ще да е имал някакъв проблем
съединителя му приплъзва особено на трета и като мина покрай нас и мири6ееее ужас , но и синята м-ка Е36 вървеше много( злите семкаджийски езици говорят че имала чип и след монтажа му вървежа на колата се подобрил осезаемо)
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3