A Love song for E30 ;)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
A Love song for E30 ;)
Возам си ас, е30та си М20Б20 Ј... оде ама не како свето, ставам газ гледам много малко минам, и викам и мамата!! когато видох разод дойде ми 22л на 100км
...
и ставих си колата в гаражата, и растурих цел усисен систем, сичко црева, и исфлих тоя гад ГАЗ и свалих един К/Н, на жалост не бя мои... ставих си добар бензин, поправих си бензиновата помпа.... и идам на тест драйв....
... аии забравил сам како добро иде е30? одново Любов!
и така терам си у 3 брзина и гледам ед зад една многу зле е36 червена тоа да ти било од тие найопасните 318и, и гледам удара на мигавката да ме мине, аз само врнах у 2ра дойде ми на ~4200 оброти и гледам го тай след некое време врна се да ме гледа од зад...
стигам на светофаро, гледам го пича застанва до мен, и викам си ебате будалата со момичка си не се срами! и зелено и оставих со светлосна година од зад
... след това имаше и некое клио, Ц3 това чак не е ни интересно , и дойдох си дома и наместих газта одново , назад у реалност!

и ставих си колата в гаражата, и растурих цел усисен систем, сичко црева, и исфлих тоя гад ГАЗ и свалих един К/Н, на жалост не бя мои... ставих си добар бензин, поправих си бензиновата помпа.... и идам на тест драйв....
... аии забравил сам како добро иде е30? одново Любов!
и така терам си у 3 брзина и гледам ед зад една многу зле е36 червена тоа да ти било од тие найопасните 318и, и гледам удара на мигавката да ме мине, аз само врнах у 2ра дойде ми на ~4200 оброти и гледам го тай след некое време врна се да ме гледа од зад...
стигам на светофаро, гледам го пича застанва до мен, и викам си ебате будалата со момичка си не се срами! и зелено и оставих со светлосна година од зад

... след това имаше и некое клио, Ц3 това чак не е ни интересно , и дойдох си дома и наместих газта одново , назад у реалност!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
22 литра.
Остави го тва Е30 сега, приготвяй се за нова година с червено вино, някое отлежало уиски и мезета
Инъче браво, че си си спомнил какво е Е30 power

Остави го тва Е30 сега, приготвяй се за нова година с червено вино, някое отлежало уиски и мезета

Инъче браво, че си си спомнил какво е Е30 power

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Кире, аз съм така всеки ден...само дето не махам газ и не я слагам! Иначе си правя много голям кеф!!!
Сега даже съм на колата със изтъркани летни гуми отзад и напрао скандализирам движението из целия град
Вчера вземах на дрифт два кръга около пемтника левски и пешеходците почнаха да ме хранят
Сега даже съм на колата със изтъркани летни гуми отзад и напрао скандализирам движението из целия град

Вчера вземах на дрифт два кръга около пемтника левски и пешеходците почнаха да ме хранят

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Дилян Пенчев написа:Кире, аз съм така всеки ден...само дето не махам газ и не я слагам! Иначе си правя много голям кеф!!!
Сега даже съм на колата със изтъркани летни гуми отзад и напрао скандализирам движението из целия град![]()

Абе диване още ли те мързи да ги смениш тия гуми

- македонец
- младши ентусиаст
-
Дилян Пенчев написа: Сега даже съм на колата със изтъркани летни гуми отзад и напрао скандализирам движението из целия град![]()
и аз не сам много омилен при пешеходците

иначе добре е сега разходо е ~14
а за летни гуми, аз сщо см с лети джанти и летни гуми, кой ще ги мене, и така и така иде лето

а с припремите за нова година иде одлично денеска заглвих в една кафана, 7 саати, оставих си сите пари на тя тамбураши

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
македонец написа:
а за летни гуми, аз сщо см с лети джанти и летни гуми, кой ще ги мене, и така и така иде лето![]()
а с припремите за нова година иде одлично денеска заглвих в една кафана, 7 саати, оставих си сите пари на тя тамбураши
А мойте гуми с който се движа преживяха това: http://www.youtube.com/watch?v=oOOh39rQ7SU и още ги карам

А по въпроса с кафаните и тамбурашите направо не ми се говори...колко БМВ-та изпих по тея кръчми

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Ебрееее Кирееее

Да знаеш,че един ден не след твърде много време ще се изтърсим с една кола хора при тебе, ей го къде е

Георги Пенчев
- македонец
- младши ентусиаст
-
Penchev написа::mhihi:![]()
Ебрееее Кирееее![]()
![]()
![]()
Да знаеш,че един ден не след твърде много време ще се изтърсим с една кола хора при тебе, ей го къде е![]()
Георги Пенчев
Да знаеш ще те држам за збор! Ще организирам нешо мноого добре ... само да бдете гладни два дена през това оти, мноого добре ядене и пиене имаме, а за музика да не говорим

Поздрав Кирил
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
македонец написа: Да знаеш ще те држам за збор! Ще организирам нешо мноого добре ... само да бдете гладни два дена през това оти, мноого добре ядене и пиене имаме, а за музика да не говорим
Поздрав Кирил

9 мнения
• Страница 1 от 1