A Love song for E30 ;)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

A Love song for E30 ;)

Мнение от македонец » 29 Дек 2007, 12:33

Возам си ас, е30та си М20Б20 Ј... оде ама не како свето, ставам газ гледам много малко минам, и викам и мамата!! когато видох разод дойде ми 22л на 100км :shock: ...
и ставих си колата в гаражата, и растурих цел усисен систем, сичко црева, и исфлих тоя гад ГАЗ и свалих един К/Н, на жалост не бя мои... ставих си добар бензин, поправих си бензиновата помпа.... и идам на тест драйв....
... аии забравил сам како добро иде е30? одново Любов!

и така терам си у 3 брзина и гледам ед зад една многу зле е36 червена тоа да ти било од тие найопасните 318и, и гледам удара на мигавката да ме мине, аз само врнах у 2ра дойде ми на ~4200 оброти и гледам го тай след некое време врна се да ме гледа од зад...
стигам на светофаро, гледам го пича застанва до мен, и викам си ебате будалата со момичка си не се срами! и зелено и оставих со светлосна година од зад ;)
... след това имаше и некое клио, Ц3 това чак не е ни интересно , и дойдох си дома и наместих газта одново , назад у реалност!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 29 Дек 2007, 12:49

22 литра. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Остави го тва Е30 сега, приготвяй се за нова година с червено вино, някое отлежало уиски и мезета :mhihi:
Инъче браво, че си си спомнил какво е Е30 power :D

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 29 Дек 2007, 15:47

Кире, аз съм така всеки ден...само дето не махам газ и не я слагам! Иначе си правя много голям кеф!!!

Сега даже съм на колата със изтъркани летни гуми отзад и напрао скандализирам движението из целия град :mhihi:

Вчера вземах на дрифт два кръга около пемтника левски и пешеходците почнаха да ме хранят :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 29 Дек 2007, 20:11

Дилян Пенчев написа:Кире, аз съм така всеки ден...само дето не махам газ и не я слагам! Иначе си правя много голям кеф!!!

Сега даже съм на колата със изтъркани летни гуми отзад и напрао скандализирам движението из целия град :mhihi:

Вчера вземах на дрифт два кръга около пемтника левски и пешеходците почнаха да ме хранят :mhihi:

:shock: :shock: :shock:
Абе диване още ли те мързи да ги смениш тия гуми :mhihi: :mhihi: или викаш то така повече шоу :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от македонец » 30 Дек 2007, 4:54

Дилян Пенчев написа: Сега даже съм на колата със изтъркани летни гуми отзад и напрао скандализирам движението из целия град :mhihi:

и аз не сам много омилен при пешеходците :)
иначе добре е сега разходо е ~14

а за летни гуми, аз сщо см с лети джанти и летни гуми, кой ще ги мене, и така и така иде лето :roll:
а с припремите за нова година иде одлично денеска заглвих в една кафана, 7 саати, оставих си сите пари на тя тамбураши :mhihi:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 30 Дек 2007, 11:35

македонец написа:
а за летни гуми, аз сщо см с лети джанти и летни гуми, кой ще ги мене, и така и така иде лето :roll:
а с припремите за нова година иде одлично денеска заглвих в една кафана, 7 саати, оставих си сите пари на тя тамбураши :mhihi:

А мойте гуми с който се движа преживяха това: http://www.youtube.com/watch?v=oOOh39rQ7SU и още ги карам :mhihi: Снощи беше -4 градуса и навсякъде яко лед, без малко да не успея да тръгна на семинарията на паветата в байра :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А по въпроса с кафаните и тамбурашите направо не ми се говори...колко БМВ-та изпих по тея кръчми :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Дек 2007, 11:37

:mhihi: :mhihi:

Ебрееее Кирееее :D :D :D
Да знаеш,че един ден не след твърде много време ще се изтърсим с една кола хора при тебе, ей го къде е :)

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от македонец » 30 Дек 2007, 13:07

Penchev написа::mhihi: :mhihi:

Ебрееее Кирееее :D :D :D
Да знаеш,че един ден не след твърде много време ще се изтърсим с една кола хора при тебе, ей го къде е :)

Георги Пенчев

Да знаеш ще те држам за збор! Ще организирам нешо мноого добре ... само да бдете гладни два дена през това оти, мноого добре ядене и пиене имаме, а за музика да не говорим ;)

Поздрав Кирил

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 30 Дек 2007, 13:14

македонец написа: Да знаеш ще те држам за збор! Ще организирам нешо мноого добре ... само да бдете гладни два дена през това оти, мноого добре ядене и пиене имаме, а за музика да не говорим ;)

Поздрав Кирил

:lalala: :have one: :guitarist: :drink: :yammy: :angel: :bchug:
Изображение

Назад към E30